تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 284 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.لطفآ در مورد اثرات منفی جیلبریک روی گوشی هم توضیحاتی بدید.مثلآ شنیدم مصرف باتری رو بیشتر میکنه.البته نمیدونم صحت داره یا نه.واینکه تاثیرش چقدره

در آغاز فعالیت lonely soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

Dorod bar dostan .. man ozve jadid hastam ... man us zendeghy mekonam v mekham bebenam hazeneye unlock kardane iphon dar iran cheghadre ? motshakeram

داره خودمونی میشه m_f_sh_85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام سوالم احتمالا مربوط به اين قسمت نيست ولي آيا كسي برنامه اي براي محافظت از برنامه هاي نصب شده ميدونه كه حداقل براي delete كردن پسورد بخواد آخه اين گوشي اينقدر تاچش قويه كه دست هر كي گوشي رو ميدي چون بلد نيستن برنامه ها رو پاك ميكنن

داره خودمونی میشه alimehraeew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Dorod bar dostan .. man ozve jadid hastam ... man us zendeghy mekonam v mekham bebenam hazeneye unlock kardane iphon dar iran cheghadre ? motshakeram
    هیچی!!هزینشم نیم ساعت اینترنت استفاده کردنه!!!چون تو ایرن تنها راه unlock کردن گوشی jailbreak کردن گوشیه که بعدش unlock میکنیش!!!!!!
    Last edited by alimehraeew; 14-11-2010 at 12:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

پيش فرض

سلام به همه
    اول اینکه یه سوال داشتم اینکه وقتی iphone 4 می خریم باید cd همراهش بهمون بدن یا نه؟
    دوم اینکه من نیمتونم به bluetooth گوشیم وصل شم چه کار باید بکنم؟
    در وافع من می خوام یکسری فابل صوتی بریزم روی گوشیم که تنها راهی که به ذهنم رسید bluetooth بود خیلی بهش احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید؟
    پیشایپش ممنون

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام.لطفآ در مورد اثرات منفی جیلبریک روی گوشی هم توضیحاتی بدید.مثلآ شنیدم مصرف باتری رو بیشتر میکنه.البته نمیدونم صحت داره یا نه.واینکه تاثیرش چقدره
    من گوشیم رو جیل کردم یه مقدار توی دریافت امواج WiFi مشکل پیدا کرده !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام به همه
    اول اینکه یه سوال داشتم اینکه وقتی iphone 4 می خریم باید cd همراهش بهمون بدن یا نه؟
    دوم اینکه من نیمتونم به bluetooth گوشیم وصل شم چه کار باید بکنم؟
    در وافع من می خوام یکسری فابل صوتی بریزم روی گوشیم که تنها راهی که به ذهنم رسید bluetooth بود خیلی بهش احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید؟
    پیشایپش ممنون
    خیر
    محتویات جعبه یک هنزفری هست یکسری دفترچه و شارژر و کابل usb و 2 لوگوی اپل و یک وسیله برای بیرون آوردن جای سیم کارت
    پل ارتباطی آیفون با کامپیوتر آیتیونز هست
    دانلودش کنید و نصبش کنید ، برای گوشی دادن به آهنگ هم می تونید از خود بخش ipod استفاده کنید یا از اپلیکیشن های موجود برای ریختن آهنگ استفاده کنید وقتی شما این برنامه هارو نصب می کنید یک بخشی به آیتیونز اضافه میشه که با اون می تونید به صورت مستقیم فیلم و موسیقی رو داخل گوشی بریزید

داره خودمونی میشه MufcTalk.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من میخوام iphone4 بگیرم چند سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنند
    از انجایی که فهمیدم با safari نمیشه سایت های فلش به جز youtube را دید چون html5 هست و فلش را ساپورت نمیکنه و از طرفی هم میگن adobe با apple مشکل دارن......
    ایا راهی هست که مرورگری خوب و راحت را روی ای فون 4 نصب کرد که بهشه سایتهای فلش رو هم دید که از فلش پلیر استفاده میکنند؟
    کلا برای فلش چه راهی پیشنهاد میکنید؟
    سوال دوم: مثلا بی بی سی فارسی یک اپلیکشن داره که بشه برنامه هشو با موبایل دید ایا با وی پی ان و ای فون میشه به راحتی این تلویزیون و سایر چیزهای اینجوری که از فلش هستند را دید؟
    در کل ای فون 4 چطوره دوستان؟: دی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام من میخوام iphone4 بگیرم چند سوال داشتم ممنون میشم دوستان کمک کنند
    از انجایی که فهمیدم با safari نمیشه سایت های فلش به جز youtube را دید چون html5 هست و فلش را ساپورت نمیکنه و از طرفی هم میگن adobe با apple مشکل دارن......
    ایا راهی هست که مرورگری خوب و راحت را روی ای فون 4 نصب کرد که بهشه سایتهای فلش رو هم دید که از فلش پلیر استفاده میکنند؟
    کلا برای فلش چه راهی پیشنهاد میکنید؟
    سوال دوم: مثلا بی بی سی فارسی یک اپلیکشن داره که بشه برنامه هشو با موبایل دید ایا با وی پی ان و ای فون میشه به راحتی این تلویزیون و سایر چیزهای اینجوری که از فلش هستند را دید؟
    در کل ای فون 4 چطوره دوستان؟: دی
    در صورتی که گوشیتون رو جیل کنید می تونید یک برنامه روی گوشتیون نصب کنید که وقتی وارد سافاری میشید ، اگر این برنامه فعال باشه ، فایل های فلش برای شما به نمایش درمیان
    این گونه نرم افزار های نیازی به وی پی ندارن ، من خودم بدون وی پی ازش استفاده می کنم.
    برای یوتوب هم یک برنامه مخصوص از پیش نصب شده روی آیفون هست که به راحتی بدون وی پی می تونید کلیه فیلم های یوتوب رو ببینید.

در کل فوق العاده هست ... !

10. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MufcTalk.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در صورتی که گوشیتون رو جیل کنید می تونید یک برنامه روی گوشتیون نصب کنید که وقتی وارد سافاری میشید ، اگر این برنامه فعال باشه ، فایل های فلش برای شما به نمایش درمیان
    این گونه نرم افزار های نیازی به وی پی ندارن ، من خودم بدون وی پی ازش استفاده می کنم.
    برای یوتوب هم یک برنامه مخصوص از پیش نصب شده روی آیفون هست که به راحتی بدون وی پی می تونید کلیه فیلم های یوتوب رو ببینید.

در کل فوق العاده هست ... !
    جیل کردن و نصب این برنامه ای که گفتین ضرری برای ایفون ندارد؟
    اینجوری میشه به هرسایتی که نیاز به فلش داشته باشه (برای لود ویدیوهاش)بازشون میکنه؟درسته؟
    سوال بعدی اینکه اینترنت همراه اول که یک ماهه نامحدود مثلا 256 میدن روی ایفون هم کار میکنه؟برای اینترنت همیشگی روی گوشی چه چیزی را پیشنهاد میکنید واسه ایفون 4 ؟ ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •