اِ اون یارو خواننده بود؟! من فکر کردم براد پیته.این مزدک گفت بازیگرای هالیوودی!
اِ اون یارو خواننده بود؟! من فکر کردم براد پیته.این مزدک گفت بازیگرای هالیوودی!
مردک این مزدک غلط میکنه که بگه ایرانیها همشون طرفدار المان هستن اصلا قیافه عبوس خودش بیشتر شبیه المانیاس خودش و این جاودانی نفرت انگیز
من پایین جایی که دی کاپریو نشسته بود جاگر از گروه رولینگ استونز به نظرم اومد . حالا نمیدونم درست دیدم یا نه.اون یارو خواننده بود؟! من فکر کردم براد پیته.این مزدک گفت بازیگرای هالیوودی!
آره سر میک جگر خواننده افسانه ای رولینگ استونز
اینکه مزدک چارلیز ترون رو با مکث کمی گفت و دی کاپریو با مکث زیاد پس احتمالا ترسیده که فوری بگه و نه اینکه اسمشون رو نمیدونسته ... عادل که جای خود داره . دقیقا هر چی می خواد می تونه بگه . خیابانی هم اطلاعات سینماییش عجیب خوبه و چند جا یادمه اطلاعات سینمایی خوبی رو کرده . مثل همین دو سال پیش در بازی های یورو که یه نقل قول " سر میشاییل بالاک رو برام بیار " عنوان کرد و فوری مثال سینماییش " سر آلفردو گارسیا رو برام بیار " رو آورد و در مورد فیلم و کارگردان هم صحبت کرد . اما عجب بازی بود که این همه شخصیت از همه جا اومده بودن .
از گزارش بد میرزایی این که مدام می گفت : میرو کلوزه و لیو مسی آزار دهنده بود . یعنی اگه در مورد دی کاپیرو هم می خواست بگه می گفت : لئو دیکاپریو ...
دوربين رفت روو كلينتون
مزدك گفت بجز فوتباليست ها بازيگران زيادي هم به ورزشگاه اومدن![]()
الان داشتم رد می شدم دیدم اخبار شبانگاهی قسمت اخبار ورزشیشه ... بعد یارو میگه آلمان 3.0 آرژانتینو زد...
جالبه خودش گفت کلوزه 2 بار و مولر و فردریش هر کدوم یک گل زدن ولی میگه آلمان 3 تا زده![]()
من باکسانی که میگن مزدک وبقیه ازآلمان بی رحمانه تعریف می کنن مخالفم حتی میخوام بگم که اگه این بازیا ونتیجه ای که تیم ملی آلمان گرفت رو یک تیم دیگه غیرآلمان مخصوصا تیمایی که شبکه 3لیگ هاشون رومیذاره می گرفت 10 برابراین تعریفایی که از آلمان میکنن رو ازاونامیکردن الان هم چاره ای چون تعریف ندارند برای این شمافکر می کنید جاودانی ومزدک ازآلمان طرفداری میکنن خدا کنه بااین بازیای کلاسیک تیم آلمان ایناباآلمان آشتی کنند ودست از تحریم بوندسلیگا بردارند
یاعلی..............
آره خودش بود...البته اون وسطا نبود و کاملا مشخص بود...مزدک چارلیز ترون رو هم اون وسط مسطا خوب تشخیص داد - واقعا خودش بود؟- دمش گرم.
کلا تویه اوین صحنه،8-9 نفر بیشتر نبودن تو تصویر که وسطیش شارلیز بود..
حالا تاپیک سوتی گزارش گراس، گزارشگر bbc وقتی دوربین شارلیز رو نشون داد گفت "نمیدونم این کیه.احتمالا زن یا دوست دختر یکی از بازیکناس!" : دی
آقا این مگه انگلیسی نیس؟!آره سر میک جگر خواننده افسانه ای رولینگ استونز
پس برا بازی آلمان چرا اومده ورزشگاه؟! تازه خوشحال هم بود از برد المان!
![]()
امیدوارم تکراری نباشه :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)