من مشکل گیم پد دارم اصلا نمی تونم دکمه ها رو اون جور که می خوام تنظیم کنم نمیشه دکمه سرعت یک چیز دیگه است شوت ........... خلاصه درگیریم![]()
من مشکل گیم پد دارم اصلا نمی تونم دکمه ها رو اون جور که می خوام تنظیم کنم نمیشه دکمه سرعت یک چیز دیگه است شوت ........... خلاصه درگیریم![]()
بابا اینا حل میشه مشکل اینه گیم پد پیش فرض بازی که XBOX360 Controller هست با گیم پدی که خودمون وصل می کنیم کنتاکت میکنه یه جهت رو میزنی جفتشون عمل می کنه یا دکمه ها رو نمی تونم بازی کنم
سلام من خیلی وقته اینجا پست ندادم . من الان یه مشکلی دارم که بعید می دونم مال قطعات و مشکلات سخت افزاری باشه ريال الن وقتی می رم تو بازی بازی تو آرنایی که قبل از منوی اصلی میاد رونه و افت فریم اصلا نداره ، اما وقتی می رم تو بازی هم آرنا افت فریم داره هم خود بازی ، محیط همونه نمی تونه مشکل سخت افزار باشه ، به نظرتون مشکل چیه ؟
تو 360 ارسنال رو انلاک کردم
رفتم تو کار استادیوم EMIRATES
آقا یکی به ما بگه چطور میشه سختی بازی رو بیشتر کرد
میخوام بقیه گزینه هاش رو هم دستی کنم نمیشه...کلا قفله
توی هر بازی 7 یا 8 گل میتونم بزنم...درجه سختی بازی رو خیلی کم کردن....بعد هم اون رو قفل کردن که نمیشه تغییرش داد
اگه کسی تونسته تغییرش بده به ما هم بگه ممنون میشم
به این روش عمل کن:
اینم فایلش که برای سهولت کار یکی از دوستان آپلود کرده:
نقل قول:
کسانی که فایل ini رو درست کردن و جواب داده بیان اپلود کنن خیال همه رو راحت کنن... :
Last edited by hamidkabiri6270; 16-09-2010 at 20:17.
کروزر جان ببین در مای دیکومن مثل فیفا های قبل یه devdata میزاره در سیو فایلت اگه درست کرد ه بود مال نسخه فیفا 10 رو توش ککپی کن ببین درست میشه یا نه من برای فیفا 10 مال 09 رو گذاشتم درست شد من هنوز درگیر دانلودم تا بتونم اجراش کنم الان 25 درصدم شاید تا فردا مغرب تموم شه با سرعت نعلتی 7 کیولبایت در ثاینه![]()
آقا یکی به من بگه چطوری دسته ام رو درست کنم ؟
هر کاری می کنم درست نمیشه
تنظیمشم که می کنم میرم توی بازی هی میره بالا خود به خود......
لطفا چندتا عکس بزارید به دست ما که نرسید![]()
من خودم با این روش تست کردم سختی بازی افزایش پیدا کرد ولی زمان بازی همون 3 دقیقه باقی مونده و تغیر نکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)