دوست عزیز
کارهایی را که گفتم انجام دادید ؟
دوست عزیز
کارهایی را که گفتم انجام دادید ؟
kaspersky نصب كن....
حتما پاكش مي كنه
دوست عزیز
لطفا سوالات خودتان را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید .در ضمن با این مقدار اطلاعاتی که داده اید فکر نمی کنم کسی
بتواند کمکتان کند.لطفا اگر انتی ویروسی نصب کرده اید که ویروس را شناسایی کرده است یا نام ویروس را می دانید یا
اگر نشانه های دیگری دارد بگویید تا شاید بشود کمکتان کرد.
با سلام
این ویروس رو چطور ( یا با چه آنتی ویروسی ) می توان از بین برد
آنتی ویروس bit defender total security 2008 می تونه اونو از بین ببره
هر کی لینکی از کرک یا سریال این برنامه داره ممنون می شم بذاره
سلام
دوست عزیز لطفا سوالات خود را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید و در ضمن مطالب را با هم قاطی نکنید .اگر دنبال روش
پاک کردن این کرم هستید سری به پست زیر بزنید و توصیه های شماره 1 تا 5 را انجام داده و پس از ان سیستمتان را با
یک آنتی ویروس خوب ( من کاسپرسکی را توصیه می کنم ) اسکن کنید تا بازمانده آلودگیها را پاک کند :
اگر دنبال کرک و سریال بیتدفندر هستید به تاپیک مخصوص آن مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول باید از طرف همه بروبچ از استاد vtn54 عزیز یه تشکرى بکنم که واقعا نسبت به ما لطف دارند و به مشکلات ما رسیدگى مى کنند
من چند وقته وقتى سیستمم رو با کاسپرسکاى اسکن میکنم یه فایل با درجه خطر بالا پیدا میکنه بنام (Hidden.Object (modifiction که در C:\Sccfg.sys قرار داره.
میخواستم بدونم این فایل اصلا چیه ؟ (ویروسه؟ اسپاى...)
شما اخيرا برنامه folderlock را نصب و احيانا آنرا از روي سيستم خود Uninstall نكرده ايد؟چون اين فايل sccfg.sys در واقع بخشي از folderlock ميباشد.منتظر پاسخ شما هستم تا بر اساس آن اقدامات بعدي را انجام دهيم.
سیستم من هم فکر میکنم آلوده شده باشه
بعد از مدتی که با سیستم کار میکنم پنجره ویروس 60 ثانیه ای جیفو میاد و اونو که رد میکنم گزینه های خاموش و ری استارت کردن سیستم ناپدید میشه
نود 32 آپدیت شده رو هم نصب دارم رو سیستمم
چطوری این مشکل رو رفع کنم؟!
hamilton عزیز، ممنون بابت راهنماییتون
بله من برنامه Folder Lock رو نصب و یه بار Uninstall کردم. حالا این فایل باقیمونده چیه؟ براى سیستم و امنیت اون مضره؟![]()
من در حالت safe mod خواستم آنتی ویروس پیسی سیلین را اجرا کنم که اخطار داد اینکار در این حالت غیر ممکن است .با اسپای ور دکتر تو حالت سیف مد هم تنها 10 تا کوکی الوده که در توضییحش اومده بود مال یه سایت چینی است و برای تبلیغات استفاده میشود .من اونا را remove کردم ولی تاثیری نداشت در ضمن در task manenger در قسمت prossece حداقل 4 مورد پردازش مربوط به قسمت svchost پردازنده را در گیر کرده که هر وقت kill prosece را میزنم بیست ثانیه مهلت می دهد تا کارامو ذخیره کنم بعدش سیستم ریست میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)