من ویروس های exe و گفتم نه ویرس های sis رو
من ویروس های exe و گفتم نه ویرس های sis رو
بابا داره میگه ویروسای exe رو سیمبین اجرا نمیشن.در نتیجه تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بشه اینه که ان 8 عامل انتقال ویروس ها از فلش به پی سی تون باشه زمانی که گوشی رو به پی سی متصل می کنید.که اونم با همون برنامه های جلوگیری از اتو رانی که علی گفت حل میشه.اینجور برنامه زیادن و منم یه چند تاییشو دارم.ولی اینا رو pc جوابگو هستن...
دوستان سلام....
اين گوشي وارد ايران شده؟
كي عرضه ميشه ؟ (به تاريخ خودمون بگيد لطفا")
اواسط شهریور میاد![]()
مطمئنین ان 8 زوم اپتیکال داره؟؟؟
همه سایت ها زدهزوم اپتیکال نداره
سلام
عزیزجون کی گفته داره؟
نداره خیالت راحت.فقط یک نوع زوم دیجیتال داره که افت کیفیتش کمه.
میدونم مستر.جوابم رو گفتن و منم گرفتم تموم شد رفت.اصلاً 1 درصدم احتمال نمیدم ویروس از گوشی بیاد به سیستمم چون سیستمم خودش Security Center تمام عیاره و اونقدر چفت و بست داره که نپرس....
حرفم آلوده شدن سریعتر N8 بود که بایست فکری واسش برداریم.مثلاً یه ویروس یاب قوی و آپدیت
زوم دیجیتالش جزئیه و چندان افت کیفیت محسوسی ندارهنداره خیالت راحت.فقط یک نوع زوم دیجیتال داره که افت کیفیتش کمه.
چرا؟
بخاطر وضوح بسیار بالای حسگر 12MP
ساپورت نرم افزاری این ورژن سیمبین چه طوره؟ به پای ویرایش 3 میرسه یا نه؟
در کل کدوم سیستم بیشترین نرم افزار های موجودو داره؟
دوست عزیز سیمبیان 3 اولین باره که توسط نوکیا معرفی شده و ان8 اولین گوشیه که این پلت فورم روش پیاده شده. امید میره که استقبال خوبی بشه.
از نوکیا و سیاست هاش نمیشه فهیمید یبار میگه سیمبیان رو کنار می زنیم و مایمو و می گو رو گسترش میدیم یبار میگه سراغ اندریوید نخواهیم رفت و سیمبیان توسعه خواهد یافت!!
بنظرم سیمبیان سری 60 ویرایش سوم تو نوکیا ساپپورت بیشتری داشته باشه
نگران نباش.
واسه خودش برنامه نباشه، برنامه های سری 5 روش به آسونی نصب و اجرا می شه...
راستی دوستان. من مدتی نبودم. چی شد بالاخره؟؟؟ اجرای برنامه های آیفون و آندروید اوکی شد؟؟؟
شاد و خندون باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)