يكي بگه the-afc.com چرا باز نميشه؟ شما هم همين مشكلو دارين؟
فكر كنم از برد ايران ناراحت شدن كلاً سايتو بستن![]()
يكي بگه the-afc.com چرا باز نميشه؟ شما هم همين مشكلو دارين؟
فكر كنم از برد ايران ناراحت شدن كلاً سايتو بستن![]()
دوست من! علی دایی (خوب یا بد) الان در جام ملت ها رو نیمکت یا در کنار تیم ملی نیست که صحبتش رو می کنید! این حرفای شما از نظر من و خیلی ها ارتباطی با تاپیک نداره (حتی اگه حرفاتون کاملا درست باشه)! حتی اگه ارتباط هم داشته باشه، مربوط به پیش از شروعه جام ملت ها بوده که تو اوایل این تاپیک و تاپیک تیم ملی، مطرح شده و خیلی وقته تموم شده! حالا اگه شما دوست دارید بحث کنید خودت میدونی...
راستی اسم شما علی بود؟!
برای من باز میشه
آپدیت هم شده![]()
بنده نعوذ بالله خدا نیستم که هر چی بگم درست در بیاد... منم مثل عموم مردم که فکر نمیکردن تیم بالا بیاد به اون گزینه رای دادم ولی خوشحالم که پیش بینیم غلط درومد تا بعضی ها از این نتایج ... بشن
با زبون میشه همه کار کرد ، با زبون میشه ادعا داشت که بهترین مربی هستی ولی تو عمل هیچی نیستیالبته دايي فعلاً از تيم حمايت كرده و از وضعيت تيم تعريف كرده. ولي مربيگري با بازيگري زمين تا آسمون فرق داره و قطبي داره اينو اثبات ميكنه.
با زبون میشه از کسی یا چیزی حمایت کرد ولی تو عمل برخلا فش رو انجام داد و به همه چیز گیر داد
بله اشكال از مرورگرم بود با فايرفاكس باز ميشه. مرسي.![]()
آرش افشين روي اين صحنه با راي داور کارت دوم را گرفت و از بازي اخراج شد.داور در اين صحنه تحت تاثير حرکات گلر امارات قرار گرفت
![]()
حتی مرادی هم میتونست بفهمه اون صحنه افشین خطا نکرد!داور واقعا... اه اه!
خیابانی هم با این حرف زدنش!اینو که گفت من برای چندمین بار!! طی بازی، بلند زدم زیر خنده!!
![]()
مشکلی نداره باز میشه .....
اونجا جای تماشاگرای تراکتور خالی بود که یه حالی از داور و اماراتی ها بگیرن![]()
قطبی دایی من تو همه فدای یک متر خاک این سرزمین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)