تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 139 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    2 هفته است که مودم tp-link wd-8951 گرفتم،همه تنظیمات رو انجام دادم و اینترنتی که از lan میگیرم هیچ مشکلی نداره اما وقتی با وایرلس لپ تاپ وصل میشم، یکم که کار میکنم یا میزارم واسه دانلود قطع میشه...کل اینترنت قطع میشه.انتن دهیش بد نیست اما قطع میشه حتی با فاصله کم
    اینترنت مخابرات دارم و با pppoe وصل میشم
    راستی یه بارم بردم عوض کردم و این دومی هم مشکل قبلی رو داره
    لطفا راهنماییم کنید که ایراد کجاست و چه کنم؟بازم باید ببرم عوض کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم.با گوشی که وصل میشم بعد از 30 ثانیه استفاده کلا مودم قطع و وصل میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    مودم TP-Link td-w8901g برای ADSL مخابرات چطوره؟
    مشکلی که نداره؟
    قیمتش چنده؟
    دست دوم چطور؟
    دست دوم می ارزه بگیرم؟
    مرسی
    Last edited by Mahdi11Najafi; 16-11-2013 at 23:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل دارم
    من ھمه تنظیمات مودم وایرلس رو درست انجام دادم ۔ اسم مودم TP-Link
    ولی موقعی کانکت میشه علامت !!!! میزارہ .
    موقعی که باسی دی نصب کردم آخرش error : 20 میدہ نمی دونم باید چیکار کنم لطفاً راھنایی کنید.
    ممنون از دوستان خیلی خوبم

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من یک مشکل دارم
    من ھمه تنظیمات مودم وایرلس رو درست انجام دادم ۔ اسم مودم TP-Link
    ولی موقعی کانکت میشه علامت !!!! میزارہ .
    موقعی که باسی دی نصب کردم آخرش error : 20 میدہ نمی دونم باید چیکار کنم لطفاً راھنایی کنید.
    ممنون از دوستان خیلی خوبم
    منظورتون از علامت !!! چیه؟
    کجا همچین علامتی می زنه؟
    توضیحات بیشتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من به دلایلی نمی تونم از اینترنت adsl استفاده کنم ولی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم
    که یک کابل LAN اومده و به سیستم وصیل شده من یه مودم TD-W8901G دارم که می خوام با استفاده از این مودم
    به صورت وایرلس از از اینترنت استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید روی مودم انجام بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من به دلایلی نمی تونم از اینترنت adsl استفاده کنم ولی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم
    که یک کابل LAN اومده و به سیستم وصیل شده من یه مودم TD-W8901G دارم که می خوام با استفاده از این مودم
    به صورت وایرلس از از اینترنت استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی رو باید روی مودم انجام بدم؟

در آغاز فعالیت NIL0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این سوال رو گمونم خیلی ها پرسیده باشن ولی حدود 20 صفحه این تاپیک رو گشتم پیدا نکردم
    من مودمم قبلیم وایرلس نبود alfex بودش تنظمیاتشم اتوماتیک بود یه کانکشن هم داشت
    الان مودم وایریلس خریدم tp-link مدل td-w8901n حالا من تنها کاری که کردم این بود سیم های مودم قبلیم رو جدا کردم اینو نصب کردم
    4 تا چراغشم روشنه همونموقع هم شروع کردم به تنظیم کردنش روی pppoE تنظیم کردم که هر بار یوزر و پس وارد نکنم کامپیوتر رو ریستارت کردم
    ولی بالا که اومده به نت وصل نیست بازم باید از کانکشنم وصل بشم که وقتی هم وصل میشم هیچ مشکلی نداره و همه سایت هارو هم باز میکنه

از طرفی وای فای گوشیم هم راحت وصل میشه حتی پسورد رو میخواد وارد میکنم کانکت میشه علامتش هم بالای گوشیم میفته ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
    واقعا نمیدونم دیگه چیکارش کنم

یه بارم تنظیمات مودم رو ریست کردم باز از اول تنظیم کردم درست نشد هنوز کانکشن میخواد واسه وصل شدن ...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

این سوال رو گمونم خیلی ها پرسیده باشن ولی حدود 20 صفحه این تاپیک رو گشتم پیدا نکردم
    من مودمم قبلیم وایرلس نبود alfex بودش تنظمیاتشم اتوماتیک بود یه کانکشن هم داشت
    الان مودم وایریلس خریدم tp-link مدل td-w8901n حالا من تنها کاری که کردم این بود سیم های مودم قبلیم رو جدا کردم اینو نصب کردم
    4 تا چراغشم روشنه همونموقع هم شروع کردم به تنظیم کردنش روی pppoE تنظیم کردم که هر بار یوزر و پس وارد نکنم کامپیوتر رو ریستارت کردم
    ولی بالا که اومده به نت وصل نیست بازم باید از کانکشنم وصل بشم که وقتی هم وصل میشم هیچ مشکلی نداره و همه سایت هارو هم باز میکنه

از طرفی وای فای گوشیم هم راحت وصل میشه حتی پسورد رو میخواد وارد میکنم کانکت میشه علامتش هم بالای گوشیم میفته ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
    واقعا نمیدونم دیگه چیکارش کنم

یه بارم تنظیمات مودم رو ریست کردم باز از اول تنظیم کردم درست نشد هنوز کانکشن میخواد واسه وصل شدن ...
    دقیق بگید چیکار کردید تا بدونم کجا مشکل داره

در آغاز فعالیت NIL0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من مودم رو وصل کردم از این قسمت ١٩٢.١٦٨.١.١ تنظیماتش رو انجام دادم
    pppoe رو انتخاب کردم یوزر نیم پسورد نتم رو بهش دادم
    حتی تو گزینه های بعدی برای وایرلسش هم رمز گذاشتم اخر هم سیو رو زدم و مینویسه تنظیمات با موفقیت سیو شد
    وقتی هم با وای فای گوشی وصل میشم پسورد میخواد که پسوردی که خودم زدم رو واسش میزنم و راحت کانکت میشه . (البته هیچ سایتی رو باز نمیکنه )

ظاهرا وقتی دکمه سیو رو میزنم باید یه ایکونی گوشه سمت چپ بیفته که نمی افته ولی میرم تو کانکشن خودم وارد میشم راحت به اینترنت وصل میشه در صورتی که هنوز تنظیماتم روی PPPOE هستش

الان میخواستم با سی دی نصبش کنم ولی ارور میده

الان مودم رو ریست کردم که از روی سی دی نصبش کنم ارور میده
    الانم ا همون کانکشن ان شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •