تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 130 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

واقعا شما تو بخش فنی صبا نت کار می کنید؟
    به گزارش کانکشن های من نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا در تاریخ های زیر مصرف من به فاصله یک دقیقه دوبار ثبت میشه؟
    و مهمتر از این چرا از تاریخ 89/03/20 به بعد رویه مصرفی من به شدت تغییر کرده و مصرف من تا روزی 300 مگ زیاد شده در صورتی که من در استفاده از اینترنتم هیچ تغییر رویه ای ندادم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر جوابتون هستم؟
    1-شما تا حالا اینو اول به فنی شهر خودتون گفتین؟
    2- به فنی تهران چی؟
    3-من که چیزی متوجه شدم البته واسه برسی بیشتر باید شماره از روی سرور چک بشه! یعنی هم شماره باید باشه هم ریز مصرفی که سرور میده اما الان جمع مصرفی شما الان از اون چیزی که داره نشون میده (کیلوبایت مصرفی بیشتره) کبلوبایت مصرفی در این بازه 8493885اما جمع ریز مصرفیتون 8699330
    (البته این اختلاف با وجود نبود کانکت های 4-5 و 5-5 شما هست )یعنی سرور کیلوبایت مصرفیش درسته اما توی ریز مصرف داره اشتباه نشون میده یک جمع بزنین خودتون کاملا متوجه میشین
    نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه!
    اما در مورد رویه که میگید مصرفتون رفته بالا
    با توجه به همه گیر شدن نرم افزارهای تورنت و اگاهی نداشتن استفاده کننده ها که در محاسبه حجم مصرفی اپلود هم حساب میشه حجم مصرفی میره بالا یوزر درسته چیزی دانلود نکرده اما اپلودش میره بالا چون کس دیگه داره از هاردش دانلود میکنه
    شما هم اگه اپلودتون رو نیگاه کنین متوجه میشید
    Last edited by AM 241; 27-07-2010 at 00:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1-شما تا حالا اینو اول به فنی شهر خودتون گفتین؟
    2- به فنی تهران چی؟
    3-من که چیزی متوجه شدم البته واسه برسی بیشتر باید شماره از روی سرور چک بشه! یعنی هم شماره باید باشه هم ریز مصرفی که سرور میده اما الان جمع مصرفی شما الان از اون چیزی که داره نشون میده (کیلوبایت مصرفی بیشتره) کبلوبایت مصرفی در این بازه 8493885اما جمع ریز مصرفیتون 8699330
    (البته این اختلاف ممکنه به خاطر نبودن 2 روز کانکتون باشه )یعنی سرور کیلوبایت مصرفیش درسته اما توی ریز مصرف داره اشتباه نشون میده یک جمع بزنین خودتون متوجه میشین
    از اینکه وقت گذاشتین متشکرم ، انتظار جواب قانع کننده ای ازتون داشتم ولی متاسفانه .....
    من وقت اینو ندارم که به خاطر اشتراک 3 ماهه 40 هزارتومانی از صبا نت شکایت کنم، بعد از کلی الافی به حقم برسم که نهایتا 20 هزارتومان از 40 هزارتومان اشتراکم میشه، البته می تونم یه وکیل بگیرم بابت الافی ادای خسارت کنم، نظرتون چیه؟
    راستی اگه نتونم ثابت کنم که صبا نت داره شارژ دزدی می کنه چی؟ شاید صبا نت بابت تهمتی که بهش زدم ازم شکایت کنه، در هر صورت بعد از سروکله زدن با صبانت باید خودمو به روانشاس معرفی کنم.

به نظرتون به جای شکایت کردن بهتر نیست از یه شرکتی که کمتر دزدی می کنه Adsl بگیرم؟
    راستی یه کار دیگه هم می تونم انجام بدم اونم آگاه کردن دیگران از دزدی صبا نت هست.من فقط آگاهی میدم و دینمو ادا می کنم خودشون می تونن تصمیم بگیرن کی راست می گه کی دروغ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست من متوجه شدم تو هم حامی صبانتی حرف اون ها رو نزن بلد نیستی کمک کنی
    دوست من تمام هارد رو فرمت کردم و پارتیشن عوض کردم و آنتی ویروس آویرا نصب هست با آبدیت جدید و آنتی اسپای ور نصب هست مشکل ویروس ندارم این ماه و سرعت رو چی میگی روزانه 5 و الان هم 6 هست .
    آخه من خودم چند ساله صبانت دارم. نه ازحمایتش چیزی به من میرسه نه سهمی میبرم نه کارمندشون.
    من خودم یه بار فکر میکرم که شارژم الکی تموم میشه بعد نشستم دقیق برسی کردم دیدم مثلا توی بازه ی زمانی خیلییییییی از Skype استفاده کرده بودم اون در حالت Call یه زمان دیگه هم از تورنت استفاده میکردم.
    تورنت آپلود رو وحشتناک بالا میبره.پس دنبال این موارد هم بگرد.
    تو که می گی 192.168.1.1 نمیاد احتمالا مودمت USB هست. درسته؟
    راستی از یه مودم دیگه استفاده کن ببین سرعتت عوض نمیشه؟
    یا مودمت رو ببر جایی که صبانت هست تست کن ببین چطوره.
    از یوز یه نفر دیگه استفاده کن ببین سرعت چطوره؟
    یوزتو بده یکی دیگه تست کنه.
    به مخابرات اعلام بالا بودن نویز کن.
    و......

از اینکه وقت گذاشتین متشکرم ، انتظار جواب قانع کننده ای ازتون داشتم ولی متاسفانه .....
    من وقت اینو ندارم که به خاطر اشتراک 3 ماهه 40 هزارتومانی از صبا نت شکایت کنم، بعد از کلی الافی به حقم برسم که نهایتا 20 هزارتومان از 40 هزارتومان اشتراکم میشه، البته می تونم یه وکیل بگیرم بابت الافی ادای خسارت کنم، نظرتون چیه؟
    راستی اگه نتونم ثابت کنم که صبا نت داره شارژ دزدی می کنه چی؟ شاید صبا نت بابت تهمتی که بهش زدم ازم شکایت کنه، در هر صورت بعد از سروکله زدن با صبانت باید خودمو به روانشاس معرفی کنم.

به نظرتون به جای شکایت کردن بهتر نیست از یه شرکتی که کمتر دزدی می کنه Adsl بگیرم؟
    راستی یه کار دیگه هم می تونم انجام بدم اونم آگاه کردن دیگران از دزدی صبا نت هست.من فقط آگاهی میدم و دینمو ادا می کنم خودشون می تونن تصمیم بگیرن کی راست می گه کی دروغ.
    خوب اگه اینقدر مطمئنی برو شکایت کن. اگه اینطور باشه خیلی فاجعه است و یه زنگ خطر که چی بگم فراتر از این حرفا خبر بدیه واسه ی همه. چون حقیه که از یک سری کاربر معمولی مثل من و شما ضایع میشه.
    ولی اگه اشتباه باشه تهمتت خیلی سنگینه جریمهاش.

راستی دزدی بده چه 1 کیلوبایت چه 10 گیگابایت

در هر صورت امیدوارم به حقت برسی.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی شما از پاسخ من به این نتیجه رسیدی صبا داره کم فروشی میکنه!!!!
    فکر کردم واضح گفتم
    الان شما وقتی ریز مصرفی (اون لیست رو ) جمع بزنی جمعش میشد تقریبا 8.6 (من جمع زدم)
    اما شما از همون لینکی که خودتون گذاشتید برین بالای تصویر نیگاه کنید یک جایی داره نوشته
    کیلوبایت مصرفی شما در این بازه 8.4 (تازه کانکت های 4-5 و 5-5 هم هنوز ریز مصرفشون به لیستون اضافه نشده)
    این کیلوبایت مصرفی یعنی شما 0.2 کمتر مصرف داشتی نه بیشتر !!! این اسمش کم فروشی نیست زیاده فروشی هستش یعنی شما در اخر دوره وقتی ریز مصرفتون رو (همون لیست) رو جمع بزنی بجای 9 گیگ 9.2 نشون میده اینم بخاطر وجود داشتن اون کانکت هایی هست که اشتباه ثبت شده و تاثیری در کیلوبایت مصرفی شما در این بازه نداشته
    یعنی درسته ریز مصرفت داره 0.2 مصرف بیشتر نشون میده اما شما کیلوبایت باقی موندت درسته و همون کمتر رو
    نشون میده
    حالا نمیدونم شما چجوری به شارژ دزدی و وکیل رسیدین
    شما حتما خودت ریز مصرفتون رو جمع بزنین کاملا متوجه میشید
    Last edited by AM 241; 27-07-2010 at 06:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

آخه من خودم چند ساله صبانت دارم. نه ازحمایتش چیزی به من میرسه نه سهمی میبرم نه کارمندشون.
    من خودم یه بار فکر میکرم که شارژم الکی تموم میشه بعد نشستم دقیق برسی کردم دیدم مثلا توی بازه ی زمانی خیلییییییی از Skype استفاده کرده بودم اون در حالت Call یه زمان دیگه هم از تورنت استفاده میکردم.
    تورنت آپلود رو وحشتناک بالا میبره.پس دنبال این موارد هم بگرد.
    تو که می گی 192.168.1.1 نمیاد احتمالا مودمت USB هست. درسته؟
    راستی از یه مودم دیگه استفاده کن ببین سرعتت عوض نمیشه؟
    یا مودمت رو ببر جایی که صبانت هست تست کن ببین چطوره.
    از یوز یه نفر دیگه استفاده کن ببین سرعت چطوره؟
    یوزتو بده یکی دیگه تست کنه.
    به مخابرات اعلام بالا بودن نویز کن.
    و......
    واقعا لذت بردم یعنی کلا از ادم های دقیق خوشم میاد

خوب اگه اینقدر مطمئنی برو شکایت کن. اگه اینطور باشه خیلی فاجعه است و یه زنگ خطر که چی بگم فراتر از این حرفا خبر بدیه واسه ی همه. چون حقیه که از یک سری کاربر معمولی مثل من و شما ضایع میشه.
    ولی اگه اشتباه باشه تهمتت خیلی سنگینه جریمهاش.

راستی دزدی بده چه 1 کیلوبایت چه 10 گیگابایت

در هر صورت امیدوارم به حقت برسی.
    اما ازتون توقع داشتم قبل از همچین جوابی یک بررسی روی ریز مصرف ایشون میکردید یا پاسخ های منو میخوندید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

واقعا لذت بردم یعنی کلا از ادم های دقیق خوشم میاد

اما ازتون توقع داشتم قبل از همچین جوابی یک بررسی روی ریز مصرف ایشون میکردید یا پاسخ های منو میخوندید
    آخه با یه توپ پری میگه میرم شکایت می کنم
    گفتم اگه دلایل کافی داری چرا نری شکایت کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره از شبانه صبانت تونستم استفاده کنم دیشب 2.8 گیگابایت دانلود داشتم دم صبانت گرم سرعت دان 90 به بالا بود!البته بعضی از سرور ها 20 یا آخرش 30 کیلوبایت بود!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بچه ها چند روز بعد جواب حذف مک آدرس میاد؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بچه ها چند روز بعد جواب حذف مک آدرس میاد؟؟
    باید هر روز زنگ بزنی پیگیری کنی.
    یادشون میره
    من ایمیل که زدم و اسکن رو فرستادم فرداش زنگ زدم اوکی شد.

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

سلام دوستان بالاخره از شبانه صبانت تونستم استفاده کنم دیشب 2.8 گیگابایت دانلود داشتم دم صبانت گرم سرعت دان 90 به بالا بود!البته بعضی از سرور ها 20 یا آخرش 30 کیلوبایت بود!
    مبارک باشه ولی فکر نکنم با سرعت 90 بشه اینقدر دانلود کرد.

من با سرعت 100 نهایت 1.6 دانلود کردم البته با یه سیستم. 2 تا سیستم 3 گیگ دانلود کردم باهم.
    Last edited by shayan999; 27-07-2010 at 12:10.

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هیچی نیست خودتو ناراحت نکن صبا نت مشکل درآمدی پیدا کرده باید هزینه هاشو با شارژ دزدی تامین کنه. حدود 500 مگ از شارژم مونده که 2 3 روز بیشتر جواب نمی ده ، ان شاالله بعد از اون می خوام از پارس آن لاین سرویس بگیرم.
    لعنت به هرچی دزده و کسانی که این دزدی ها رو میبینند و توجهی نمی کنن.
    منم به تازگی فهمیدم این موضوعو واقعا متاسفم براشون من قبلا اسیاتک داشتم بدون هیچ مشکلی اصلا هم این مسائل پیش نیومد برام

با تشکر از شما که بیان کردی مشکلت رو و مانند عده ای ترسو تاکت نماندی
    من مرتبه اول 3 ماهه 5 گیگ گرفتم 20 روزه تمام شد با 400 مگابایت دانلود و در دانلود 2 برابر شارز کم میشه و وب گردی ساعتی 400 مگابایت کم میشه الان با دیال آپ هستم
    و مجددآ شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و 10 روزه تمام شد و الان باز شارژ کردم 1 ماهه 3 گیگ و شارژ بیخود تمام میشه و 15 ایمیل به صبانت دادم و 2 بار فکس دادم و 7 بار با تهران و 10 بار با اهواز تماس گرفتم و 5 روز هم یوزر و پسورد دادم تا بررسی کنند و همش میگن ویروسه تمام هاردم رو فرمت کردم و پارتیشن بندی رو عوض کردم و انتی ویروس و آنتی اسپای ور نصب کردم مشکلی نیست و ویروس پس مشخصه صبانت دزده و جدیدآ سرعتم 3 هفته ای هست از 280 شده روزانه 5 و شبانه 0 و 2 و هر چه اعتراض میکنم کسی پاسخگو نیست من ماه آیتده میرم شاتل سرعتش شبانه 60 هست و ساعت 1 تا 7 صبح
    مرگ بر صبانت

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

یکی از بند های قرارداد پاسخگویی و بررسی مشکلات و پاسخ دادن به ایمیل ها هست ولی دروغه

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

دوست من تازه بهم میگن دروغ میگی
    راستی بریم شاتل یا پارس آنلاین کدا قطعی کمتر داره
    معلومه خوب همینو میگن توقع ندارید بیاین بگن که اره ما دزدی میکنیم!

چی بگم آخه شاشتل بگیر نگیر داره می ترسم بگم بری پارس فردا بد دربیاد من مدیون بشم.
    نویز خط و چیزهای دیگه رو چک کردی مشکل نداره؟
    دان استریم تو مودم رو چنده؟

مشکل از خودتونه می تونید این موضوع رو از کانکشن خود ویندوز بررسی کنید.
    آخه پارس آنلاین هم یک مدت میگفتند دزد حجم ولی من دقیق بررسی کردم هیچ مشکلی نداره قبلا هم از این حرفها شده بود به شاشتل مشکوک شدم اول فکر میکردم داره میدزده ولی بعدا که درست چک کردم دیدم مشکی نداره.
    فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم من الان اسمارت سکوریتی اپدیت شده رو ویندوزم نصبه

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

==============

در ضمن دوستان بهترین برنامه ای که میشه حجم و دانلود دریافتی و ارسال شده رو به صورت روزانه و هفتگی و ماهیانه نشون بده چیه؟
    در ضمن اگه میشه تنظیمات کانکت شدن دستی و غیراتوماتیک صبا رو برای مودم tp-link بگید من فکر میکنم این کانکت شدن اتوماتیک باعث میشه صبا حجم کم کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •