سلام
منظورتون از این بخش رو متوجه نشدم.مگه کلا 24-48 ساعته اینترنت وصل نمیشه؟!
ضمنا ایا امکان ثبت نام اینترنتی برای همه فراهم شده؟
سلام
منظورتون از این بخش رو متوجه نشدم.مگه کلا 24-48 ساعته اینترنت وصل نمیشه؟!
ضمنا ایا امکان ثبت نام اینترنتی برای همه فراهم شده؟
خیلی هم واضح گفتند
یعنی اگر الان اقدام کنید برای هفته دیگه این موقع خط شما OK شده و به اصطلاح رانژه شده.
ولی رمز عبور و نام کاربری رو که ندارید . دارید ؟
پس برای گرفتن اون هم میرید توی نوبت !
برای من که ظرف یک هفته همه کارها انجام شد. ولی همین مهرداد خودش 1 ماه توی راه بود
دلیلش هم این ود که قبل از عید اقدام کرده بود و خورده بود توی تعطیلات. یعنی خطش رانزه شده بود ولی چون یزور نیم و پسورد نداشت کاری نمیتونست بکنه . بنده خدا تا 13 بدر مچل دست این مخابرات دل دزد شده بود.
پستهای قبلیشو بخونین متوجه میشین راست گفتند. و ممکنه برای شما هم همین اتفاق بیفته
اینجا ایرانه.![]()
به من یوزر وپسورد همون جا نوشت داد بهم
برای اکثریت هم همینطور ه برای دوستم صبح درخواست داد عصری وصل شد ! خودشون 3 روز دیگه زنگ زدن برای گفتن وصل شدن
!ولی دوستم از همون سه روز قبل که چراغ لینک مودم روشن شد(رانژه شده بود) استفاده کرد!
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوستان زنگ زدم مخابرات گفتن 64 ندادیم و نمیدهیم در کدام مراکز داده شده؟ پس
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
دوستان زنگ زدم مخابرات گفتن 64 ندادیم و نمیدهیم در کدام مراکز داده شده؟ پس
کسی چیزی نمینویسه چاپیه مال مهرداد همه مشخصاتش بود از من شماره پرونده و شماره تلفن نبود فقط یوزر و پسورد.
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
به ما که یوزر و پسورد دادن مودمو کانفیگ کردم و روزی 3-4 دفعه روشن میکردم که ببینم رانژه شده یا نه که بعد از یک هفته رانژه شد شما جزو اصحابین واسه همین 3 روز قبل رانژه شده بوده. ضمنا هیشکی هم زنگ نزد
واقعا؟!![]()
من پارسال 32 تومن خریدم اون موقع هنوز مدل های جدیدش (مشکی رنگ) نیومده بود. چه عجب بالاخره یه چیزی تو این مملکت ارزون شد.
بی انصاف تو سایت یه شرکت قیمت همین مودم رو 42 زده بود .
قیمتا هر چی به پایین شهر میریم ارزونتر میشه درسته!
ترفای شیر پاستوریزه adsl 512 ماهی 10 تومان هستش!
الان اون سرویسی که میگین 28 تومن 128 محدودیت داره دانلودش ؟ اگه داره چقدر
و اینکه وایرلس هست؟؟؟
چون اینجا همونجور که میدونین پورت نمیدن!
64 چطور؟
64 نامحدود شهراد 15 تومن
adsl یا wireless?
adsl به ما نمیدن پورت ندارن!
![]()
پس تکلیفت مشخص شد یا باید وایرلس بگیری یا اینترنت ماهواره ای، فکر کنم اینترنت ماهواره ای برات به صرفه تر باشه برای اطلاع بیشتر به تاپیک اینترنت دوربرد به مدیریت کینگ دیزاینر مراجعه کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)