سلام
اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟
سلام
اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟
سلام
من نمیتونم بهتون پیشنهاد خاصی بدم
چیزی که معلومه همه شرکتا همزمان با هم تعرفه هاشون رو عوض نمیکنن
اگه چند تا شرکت تعرفش رو گرون کرد میشه به گزینه خرید یکساله از سایر شرکت هایی که گرون نکردن یا خرید جشنواره فکر کرد
1- هنوز مصوصبه ازادسازی جزییاتش به تصویب نرسیده توسط سازمان، پس تا تصویب بحث ازاد سازی قیمت نیست (حالا شرکتی حجمهاش رو کاهش بده ربطی به ازاد سازی نداره و باهاش برخورد میشه توسط رگلانوری)
2- تا زمانی که مخابرات تغییر رویه نده حتی بعد از ازادسازی قیمتها هم شرکتها خیلی جرات کاهش شدید حجم نخواهند داشت چرا که مخابرات خودش بیش از نیمی از پورتهای پرسرعت نصب شده کشور رو در اختیار داره و ظرفیت خالی زیادی برای جذب مشترک داره
3- بعد از مخابرات شاتل و اسیاتک هستند که بازی رو تعیین میکنند.
4- تنها سه شرکت مخابرات، اسیاتک و شاتل هستند که بالای 100 گیگ در ماه پهنای باند میخرند و با توجه به حمایت وزارت از خرید عمده با تخفیف ویژه ای که ارائه میشه، بعیده این شرکتها کاهش شدیدی بدند و سعی خواهند کرد مشترکای پر مصرف رو نگه دارند (حالا با کمی افزایش قیمت)
این خبری که اینجا درباره اش صحبت می کنید خیلی جعلی و مضحک به نظر می رسه. زمستان گذشته روش جدید ارائه اینترنت آغاز شد و هنوز یکسال از اون نگذشته دوباره به حالت قبل برگرده! مگه توو این وضعیت دنبال دردسر هستند که بخوان چنین کاری بکنند ( بگذریم از این که روش جدید ارائه اینترنت بصورت حساب شده توسط حکومت برای بیشتر سرگرم کردن مردم اجرایی شد تا بیشتر خوش باشند و کمتر پیگیر ( دیگه وقتش رسیده بود ) ).
این خبر هم برای سرکار گذاشتن دیگران ساخته شده است که از این دست چیزها در اینترنت فراوان یافت میشه.
برادر بزرگ فقط یک هدف داره و آن اینکه هر چه بیشتر شما را سرگرم کنه.
همچنین امشب باز من مشکل کمبود پهنای باند ( تک کانکشن ) را دارم. در چندین روز گذشته هر چند شب یکبار این مشکل ایجاد میشه. ( فقط برای اطلاع رسانی )
این مشکل در ساعت حدوداً 1:30 بامداد مرتفع شد اما این بار بیشتر از گذشته مشکل کمبود پهنای باند طول کشید.
Last edited by shahram83; 25-08-2018 at 00:39.
سلام
خوشبحتانه شنبه هم شد و اعمال نشد .![]()
قیمت اینترنت با این دلار برای شرکت ها نمی صرفه اونا خیلی هزینه سخت افزاری دارن میدن /// به زودی اینترنت هم گرون میشه / بنزین هم گرون میشه / مودم / نصب و راه اندازی حضوری / ..........![]()
اون موقع که قیمت دلار 1000 تومن بود اینترنت با ماهی 10 گیگ ترافیک 40 هزارتومن بود الان با ماهی 40 تومن 100 گیگ ترافیک بهت میدن(دیده بان 600 گیگ میده)
سلام.من تو روز روشن 400 گیگ ازم زدن.من بسته 1500 گیگ 6 ماهه گرفتم.تو ماه سوم یه بسته گام جت گرفتن 1 روزه 7 گیگ وقتی مصرفش کردم دیدم کل حجمم صفر شده.رفتم ریز مصرفم رو چک کردم از زمان استارت تا روزی که حجم صفر شده 900 و خورده ای خحم مصرف شده در حالی که حجم من 1500 بوده اونم بین الملل.تماس گرفنم بعد از کلی کش مکش گفتن شما 1100 مصرف داشتی گفتم باشه همین که شما میگید پس بقیه حجم کحا رفته؟الان 4 روزه دارم تماس میگیرم نهایت 600 مگ برا من زدن گفتن اینو داشته باش تا برات پیگیری کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
های وب گمونم خیلی خرش میره، دست سپاه مپاه انگار
صبانت استارت زد، 16 مگابیت 50 گیگ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)