تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 228 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گفتن روز شنبه اعمال میشه
    سلام
    اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    اگه اینطور باشه بهتر نیست تا قبل از اعمال تعرفه ها سرویس های یک ساله رو تمدید کنیم؟
    سلام
    من نمیتونم بهتون پیشنهاد خاصی بدم
    چیزی که معلومه همه شرکتا همزمان با هم تعرفه هاشون رو عوض نمیکنن
    اگه چند تا شرکت تعرفش رو گرون کرد میشه به گزینه خرید یکساله از سایر شرکت هایی که گرون نکردن یا خرید جشنواره فکر کرد

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1- هنوز مصوصبه ازادسازی جزییاتش به تصویب نرسیده توسط سازمان، پس تا تصویب بحث ازاد سازی قیمت نیست (حالا شرکتی حجمهاش رو کاهش بده ربطی به ازاد سازی نداره و باهاش برخورد میشه توسط رگلانوری)

2- تا زمانی که مخابرات تغییر رویه نده حتی بعد از ازادسازی قیمتها هم شرکتها خیلی جرات کاهش شدید حجم نخواهند داشت چرا که مخابرات خودش بیش از نیمی از پورتهای پرسرعت نصب شده کشور رو در اختیار داره و ظرفیت خالی زیادی برای جذب مشترک داره

3- بعد از مخابرات شاتل و اسیاتک هستند که بازی رو تعیین میکنند.

4- تنها سه شرکت مخابرات، اسیاتک و شاتل هستند که بالای 100 گیگ در ماه پهنای باند میخرند و با توجه به حمایت وزارت از خرید عمده با تخفیف ویژه ای که ارائه میشه، بعیده این شرکتها کاهش شدیدی بدند و سعی خواهند کرد مشترکای پر مصرف رو نگه دارند (حالا با کمی افزایش قیمت)

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این خبری که اینجا درباره اش صحبت می کنید خیلی جعلی و مضحک به نظر می رسه. زمستان گذشته روش جدید ارائه اینترنت آغاز شد و هنوز یکسال از اون نگذشته دوباره به حالت قبل برگرده! مگه توو این وضعیت دنبال دردسر هستند که بخوان چنین کاری بکنند ( بگذریم از این که روش جدید ارائه اینترنت بصورت حساب شده توسط حکومت برای بیشتر سرگرم کردن مردم اجرایی شد تا بیشتر خوش باشند و کمتر پیگیر ( دیگه وقتش رسیده بود ) ).
    این خبر هم برای سرکار گذاشتن دیگران ساخته شده است که از این دست چیزها در اینترنت فراوان یافت میشه.
    برادر بزرگ فقط یک هدف داره و آن اینکه هر چه بیشتر شما را سرگرم کنه.
    همچنین امشب باز من مشکل کمبود پهنای باند ( تک کانکشن ) را دارم. در چندین روز گذشته هر چند شب یکبار این مشکل ایجاد میشه. ( فقط برای اطلاع رسانی )
    این مشکل در ساعت حدوداً 1:30 بامداد مرتفع شد اما این بار بیشتر از گذشته مشکل کمبود پهنای باند طول کشید.
    Last edited by shahram83; 25-08-2018 at 00:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گفتن روز شنبه اعمال میشه
    سلام
    خوشبحتانه شنبه هم شد و اعمال نشد .

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

قیمت اینترنت با این دلار برای شرکت ها نمی صرفه اونا خیلی هزینه سخت افزاری دارن میدن /// به زودی اینترنت هم گرون میشه / بنزین هم گرون میشه / مودم / نصب و راه اندازی حضوری / ..........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قیمت اینترنت با این دلار برای شرکت ها نمی صرفه اونا خیلی هزینه سخت افزاری دارن میدن /// به زودی اینترنت هم گرون میشه / بنزین هم گرون میشه / مودم / نصب و راه اندازی حضوری / ..........
    اون موقع که قیمت دلار 1000 تومن بود اینترنت با ماهی 10 گیگ ترافیک 40 هزارتومن بود الان با ماهی 40 تومن 100 گیگ ترافیک بهت میدن(دیده بان 600 گیگ میده)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.من تو روز روشن 400 گیگ ازم زدن.من بسته 1500 گیگ 6 ماهه گرفتم.تو ماه سوم یه بسته گام جت گرفتن 1 روزه 7 گیگ وقتی مصرفش کردم دیدم کل حجمم صفر شده.رفتم ریز مصرفم رو چک کردم از زمان استارت تا روزی که حجم صفر شده 900 و خورده ای خحم مصرف شده در حالی که حجم من 1500 بوده اونم بین الملل.تماس گرفنم بعد از کلی کش مکش گفتن شما 1100 مصرف داشتی گفتم باشه همین که شما میگید پس بقیه حجم کحا رفته؟الان 4 روزه دارم تماس میگیرم نهایت 600 مگ برا من زدن گفتن اینو داشته باش تا برات پیگیری کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

1

4- تنها سه شرکت مخابرات، اسیاتک و شاتل هستند که بالای 100 گیگ در ماه پهنای باند میخرند و با توجه به حمایت وزارت از خرید عمده با تخفیف ویژه ای که ارائه میشه، بعیده این شرکتها کاهش شدیدی بدند و سعی خواهند کرد مشترکای پر مصرف رو نگه دارند (حالا با کمی افزایش قیمت)
    های وب گمونم خیلی خرش میره، دست سپاه مپاه انگار

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

صبانت استارت زد، 16 مگابیت 50 گیگ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •