تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 123 از 291 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه مدته این بحث made by samsung تو بخش ال سی دی هم وجود داره.ولی با اطمینان بهتون میگم made by samsung هم همون کیفیت بقیه رو داره و فرقی نداره و تحت لیسانس سامسونگ هست.شما همتون گوشی های چینی رو دیدید.به نظرتون میشه چین یه چیزی با این کیفیت رو تولید کنه؟؟؟؟پس مطمئن باشید اصله اصله فقط جایی که قطعات رو ریختن سر هم فرق داره.
    دیگه از اون حرفا زدی که نشون میده اطلاعات در حد ...... است
    یعنی چی چین میتونه یه چیزو با این کیفیت تولید کنه؟ چون جناب عالی همیشه کیفیت های درجه 3 چین رو دیدی میگی بده وگرنه اجناس درجه 1 این کشور که معمولا به اروپا صادر میشه کیفیت خوبی داره من خودم اصلا قبول ندارم چین تولید کننده بدی است ( البته از تقلیدش تو تولید حالم بهم میخوره!) ولی با این موافقم که اجناس کیفیت بدشو به کشورای جهان سومی میده این اختلاف قیمت 60-70 بسیار مشکوک هست و من ترجیح میدم ببینم چه بلایی سر دارندگان این گوشی میاد بعد بخرم خوب اگه لحنم تند بود ببخشید حالا شما لطف کن بگو آخرین قیمتی که داری از این گوشی با گارانتی پارس ملیکروتل چند هست؟ در ضمن از اساتید هم میخوام راجع به made in china by samsung تحقیق کنن در ضمن اگه طبق حرف اون دوستمون ( پست 1216 ) این جوری نوشته باشه: made in china bye samsunge ( به حروف e اظافه توجه کنید ) شک ندارم که تقلبیه بازم دوستان ما رو راهنمایی کنند ممنون
    Last edited by ali_saeedi; 18-08-2010 at 23:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم سر مموری کارت برنامهای گوشی نصب کنم حافظه گوشی کاملا" فول شده میشه یکی راهنمایی کنه تمام گذینه ها رو بر روی مموری کارت گزاشتم ولی بازم...

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من الان این گوشیو خریدم نسبت به یه هفته پیش قیمت با وارانتی حدود 60 70 هزار کمتر شده بود بعد پوش گوشی که نیگا کردم نوشته شده بود MADE IN CHINA BY SAMSUNG
    پرسیدم چرا مثل قبلی ها MADE BY SAMSUNG ننوشیته گقت سری جدید همش از چین میاد و چینی هستن من هم خریدمش با وارانتی البته کارت نداشت گفت از خراب شد شماره سریالش رو به سامسنگ سرویس بدی حله ( مثل نوکیا ) می دونن مبایلت وارانتی داره
    در ضمن من 385 خریدم با وارانتی
    من امنیا 2 رو 6 هفت ماه پیش بدون وارانتی خریدم اون نوشته بود MADE IN KOREA BY SAMSUNG ولی بازم زود خراب شد (گوشی مرد ) الان هم افتاده توو سرویس سنترشون گفتن 300 هزار خرجش میشه گفتم بیخیالش نمیخوام .
    فک کنم بهتره همیشه با وارانتی خرید حتی اگه ساخت خود کره هم باشه بازم خراب میشه .

درود

گوشی شما dead شده فقط یک نفر میتونه درستش کنه. شماره تلفنش رو برات پیام خصوصی میکنم. ظاهرا طرف تبریزه یه زنگی بهش بزن ظرر نداره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دیگه از اون حرفا زدی که نشون میده اطلاعات در حد ...... است
    یعنی چی چین میتونه یه چیزو با این کیفیت تولید کنه؟ چون جناب عالی همیشه کیفیت های درجه 3 چین رو دیدی میگی بده وگرنه اجناس درجه 1 این کشور که معمولا به اروپا صادر میشه کیفیت خوبی داره من خودم اصلا قبول ندارم چین تولید کننده بدی است ( البته از تقلیدش تو تولید حالم بهم میخوره!) ولی با این موافقم که اجناس کیفیت بدشو به کشورای جهان سومی میده این اختلاف قیمت 60-70 بسیار مشکوک هست و من ترجیح میدم ببینم چه بلایی سر دارندگان این گوشی میاد بعد بخرم خوب اگه لحنم تند بود ببخشید حالا شما لطف کن بگو آخرین قیمتی که داری از این گوشی با گارانتی پارس ملیکروتل چند هست؟ در ضمن از اساتید هم میخوام راجع به made in china by samsung تحقیق کنن در ضمن اگه طبق حرف اون دوستمون ( پست 1216 ) این جوری نوشته باشه: made in china bye samsunge ( به حروف e اظافه توجه کنید ) شک ندارم که تقلبیه بازم دوستان ما رو راهنمایی کنند ممنون
    آقا دمت گرم من به قول شما اطلاعاتم در حد همون ..... یا همون جلبک خودمونه.

من اتفاقا خیلی جنسای درجه 1 چینی رو قبول دارم.فکر کنم شما منظور منو بد فهمیدید.
    ولی اینو مطمئنم که جنسی که روش سامسونگ نوشته شده باشه(حالا چه چین و چه کره)باز سامسونگه و اون شرکت عظیم نمیاد کارخونشو بده دست چین هر چی دلش خواست بریزه تو گوشی.اینا تحت لیسانس هستن و به نظر شخصیه من فرقی ندارن.(بازم تاکید میکنم samsung نه چیزای دیگه....)
    اینم باز رو حرفم هستم که گوشی های چینی آشغال هستن ولی اینم بگم مثلا این سامسونگی که روش نوشه made by china رو من چین حساب نمبکنم.چون چین فقط داره سر هم میکنه و اصل تکنولوزیسش واسه جای دیگست.

5. 3 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    اقا كسي ميدونه answer machine اين گوشي پیغام هاش رو کجا ذخیره میکنه ؟ چون تماس ها رو جواب میده ولی نمیدونم کجا پیغام ها رو ذخیره میکنه !!!

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا دمت گرم من به قول شما اطلاعاتم در حد همون ..... یا همون جلبک خودمونه.

من اتفاقا خیلی جنسای درجه 1 چینی رو قبول دارم.فکر کنم شما منظور منو بد فهمیدید.
    ولی اینو مطمئنم که جنسی که روش سامسونگ نوشته شده باشه(حالا چه چین و چه کره)باز سامسونگه و اون شرکت عظیم نمیاد کارخونشو بده دست چین هر چی دلش خواست بریزه تو گوشی.اینا تحت لیسانس هستن و به نظر شخصیه من فرقی ندارن.(بازم تاکید میکنم samsung نه چیزای دیگه....)
    اینم باز رو حرفم هستم که گوشی های چینی آشغال هستن ولی اینم بگم مثلا این سامسونگی که روش نوشه made by china رو من چین حساب نمبکنم.چون چین فقط داره سر هم میکنه و اصل تکنولوزیسش واسه جای دیگست.
    خوب شما نوشته بودی مگه جنسی با این کیفیت بالا رو چین میتونه تولید کنه؟!! منم این جوری فهمیدم دیگه
    با این که گفتین تحت لیسانس هستن کاملا موافقم وگرنه امکان نداره مارک سامسونگ روش بخوره و با این که گفتین گوشی هایی که کلا چینی هستن آشغالن کاملا موافقم چون چین اصلا گوشی ای نداره ( مگر بعضی از گوشی tv که افراد ... میخرن ) اینم که سامسونگ کلا کارخونشو بده دست چین که اصلا امکان نداره و کاملا موافقم( 1 شرکت بزرگ به هیچ وجه همچین کاری نمی کنه ) ولی با این که گفتین چین صرفا مونتاژ میکنه اصلا موافق نیستم این همه هزینه صرف تشکیلات بشه که فقط اسمبل کنه خوب اگه این جوری بود پشت گوشی باید مینوشت asmbled by china نه که بنویسه made by china ولی 1 سوال مهم و حیاتی چرا همه شرکت ها میدن گوشیشون رو چین تولید کنه یا حداقل 1 شعبه تو چین دارن؟! جوابش چیزی جز این نمیتونه باشه که چین هزینه نهایی گوشی رو ارزان تر در میاره ولی چطور ارزان تر در میاره؟! به نظر من 1 کاستی هایی باید از نظر کیفی نسبت به نسخه اصلی این گوشی داشته باشه که آخرش 70 هزار تومان فرق میکنه شما فکر میکنین از کجای گوشی میزنه؟! مطمئنا از هیچ جای گوشی و فقط میتونه کیفیت رو کم کنه مثلا بدنه رو از اجناس کاملا مرغوب نزنه و یک پله پایین تر بزاره یا ...
    خوب به هر حال من از لحن تندم از شما عذر میخوام

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام دوستان گوشیهاتون موقع فیلم برداری فاکوس میکنه؟ منظورم فاکوس ممتد هستش
    چون فیلمی که از gsmarena دانلود کردم فاکوس داشت ولی مال من نداره؟

ورژن هم jpje5 هست

در آغاز فعالیت shahahmady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک کمک
    می خواستم بدونم آیا می شه در این گوشی فایلی رو hide یا قفل کرد؟
    مثلا در قسمت دوربین که بری وقتی می خوای عکسی که گرفتی رو ببینی تمام عکسا و فیلمای در گوشی رو نمایش میده.
    آیا راهی یا برنامه ای هست که بشه از این کار جلوگیری کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم سر مموری کارت برنامهای گوشی نصب کنم حافظه گوشی کاملا" فول شده میشه یکی راهنمایی کنه تمام گذینه ها رو بر روی مموری کارت گزاشتم ولی بازم...
    یکی نیست جواب منو بده.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

خوب شما نوشته بودی مگه جنسی با این کیفیت بالا رو چین میتونه تولید کنه؟!! منم این جوری فهمیدم دیگه
    با این که گفتین تحت لیسانس هستن کاملا موافقم وگرنه امکان نداره مارک سامسونگ روش بخوره و با این که گفتین گوشی هایی که کلا چینی هستن آشغالن کاملا موافقم چون چین اصلا گوشی ای نداره ( مگر بعضی از گوشی tv که افراد ... میخرن ) اینم که سامسونگ کلا کارخونشو بده دست چین که اصلا امکان نداره و کاملا موافقم( 1 شرکت بزرگ به هیچ وجه همچین کاری نمی کنه ) ولی با این که گفتین چین صرفا مونتاژ میکنه اصلا موافق نیستم این همه هزینه صرف تشکیلات بشه که فقط اسمبل کنه خوب اگه این جوری بود پشت گوشی باید مینوشت asmbled by china نه که بنویسه made by china ولی 1 سوال مهم و حیاتی چرا همه شرکت ها میدن گوشیشون رو چین تولید کنه یا حداقل 1 شعبه تو چین دارن؟! جوابش چیزی جز این نمیتونه باشه که چین هزینه نهایی گوشی رو ارزان تر در میاره ولی چطور ارزان تر در میاره؟! به نظر من 1 کاستی هایی باید از نظر کیفی نسبت به نسخه اصلی این گوشی داشته باشه که آخرش 70 هزار تومان فرق میکنه شما فکر میکنین از کجای گوشی میزنه؟! مطمئنا از هیچ جای گوشی و فقط میتونه کیفیت رو کم کنه مثلا بدنه رو از اجناس کاملا مرغوب نزنه و یک پله پایین تر بزاره یا ...
    خوب به هر حال من از لحن تندم از شما عذر میخوام
    اينكه كيفيت جنساي كه تو چين اسمبل ميشه پايينتر باشه باز بعيد به نظر ميرسه؛اينكار خيلي براي يه شركت بزرگ مثل سامسونگ تبعات داره و باعث تقسيم جنساش به درجه 1 و درجه2 ميشه. تنها دليل اينكه ارزونتر در مياد هزينه پايين كارگر و شايد معافيت هاي مالياتي باشه.اينكه 70تومن ارزونتره شما 100درصد مطمئنيد؟بعيد ميدونم.
    مثلا الان تو بحث لب تاب سوني هم بحث چين و آمريكا هست؛ولي من به شخصه نديدم كسي از چينيه بد بگه.دقيقا يكي هستن.
    اينا نظر شخصيه منه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •