تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 123 از 645 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قعطی پیاپی پایین آمدن سرعت عدم پشتیبانی(البته به صورت قابل قبول) خلاصه به اندازی پولت آش نمی خوری! سرویس دهندهای دیگه باهمین هزینه خدمات بهتری میدن.
    البته آسیاتک هم دست کمی از شهراد نداره ولی ای بدک نیست هرچی باشه از همه ارزون تره!!!!!!!!!!!!!
    دوست من در حال حاضر من از اسیاتک استفاده می کنم در بدترین شرایطش سرعتش از 11 کیلو منظورم توی دانلود کمتر نمی شه بارها هم اینو گفتم این که در یه جایی بد در می یاد و در جای دیگه خوب در می یاد به مرکز مخابراتی شما ربط داره که به چند نفر سرویس مده حتی مال من طوی دو روز به صورت متناوب 40کیلو داد که واقعا یه حال اساسی بود مخصوصا برای من که از p2p استفاده می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من تعجب می کنم که چرا هی دوستان میگن اسیاتک بده بابا داره ماه اولش رو مجانی میده خوب برین بگیرین تست کنین اگه خوب در اومد و مشکلی دیدن نداشت در مرکزتون خوب تمدید کنین این امکانش که خیلی خوبه که نسبت به شرکتهایی مثل داتک و یا شاتلو..... .................

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميادش امروز حتما ميادش
    پس برو بالا راي بده به اسيا تك
    آره اومدش. فقط چقدر طول ميكشه وصل بشه؟؟؟ از خانم پورصائب يادم رفت بپرسم . وصل بشه خبر ميدن يا دوباره برام با پيك ميفرستن مشخصات كاربري ؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره اومدش. فقط چقدر طول ميكشه وصل بشه؟؟؟ از خانم پورصائب يادم رفت بپرسم . وصل بشه خبر ميدن يا دوباره برام با پيك ميفرستن مشخصات كاربري ؟!!!
    خودشون میگن 3 تا 1 هفته ولی من مگم حداقلش 1 هفته و حداکثرش 2 هفته طول می کشه اینم تازه بستگی به مرکز مخابراتی داره راستی زودتر برو از خانوم واحدی یوزر و پس رو بگیر چون من وقتی خطم وصل شود نزدیک 2 ساعت طول کشید تا تونستم پیداش کنم البته با یکم داد و بی داد اخه به این راحتی جواب نمی ده اینو گفتم که سر کار نری ها

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نه بايد خودت امتحان كني برايه من كه مركز مخابراتمون حكمت شعار بود 5روز طول كشيد
    زنگ زدم به پورصائب گفتم كي وصل ميشه نگاه كرد ديد وصل شده كف كرده بود منم يه تيكه بارش كردم كلي خنديد منو ميشناسه يه موقع اگه خواستي بگو من از طرف آقايه عليخاني معرفي شدم با من خيلي خوبه
    برايه شما اگه ديروز برده فكر ميكنم تا پنجشنبه وصل بشه اگه نشد ميوفته تو هفته بعد
    وصل شدي خبرمون كن چند روز ديگه زنگ بزن ازش سوال كن بگو ميخوام ببينم وصل شدم يا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی اینا خیلی از لحاظ کادرشون ضعیف عمل می کنن ولی به خدا خط اینترنت شون خیلی خوبه و اصلش هم همینه راستی شما کجای تهران هستی و از کدوم مرکز داری خط می گیری

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه بايد خودت امتحان كني برايه من كه مركز مخابراتمون حكمت شعار بود 5روز طول كشيد
    زنگ زدم به پورصائب گفتم كي وصل ميشه نگاه كرد ديد وصل شده كف كرده بود منم يه تيكه بارش كردم كلي خنديد منو ميشناسه يه موقع اگه خواستي بگو من از طرف آقايه عليخاني معرفي شدم با من خيلي خوبه
    برايه شما اگه ديروز برده فكر ميكنم تا پنجشنبه وصل بشه اگه نشد ميوفته تو هفته بعد
    وصل شدي خبرمون كن چند روز ديگه زنگ بزن ازش سوال كن بگو ميخوام ببينم وصل شدم يا نه
    سلام دوست من شما هم در مرکز ایت الله کاشانی هستی بعدشم p2p ها هم برای شما بازه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

اره ميدونم ...خود ياهو هم داره اين سرويس...ولي حال نميده...
    سلام خوده ياهو چي داره ميشه آدرسش رو بدي چطور من نديدم ؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی نگفتی مودمت رو پس گرفتن یا نه قرار شود خبرش رو بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •