یعنی سرعت مایتی و مجیک یکی هست؟؟
سرعت حرکت پوینتر در مایتی بیشتره! اما سرعت اسکرول در مجیک بیشتره!
آقا یه نکته جالب
ای کاش که اپل یه نماینده فعال تو ایران داشت
در صفحه زیر ببینید که خود سایت اپل استور همه ی محصولات خودشو از ارزانترین تا گرانترین محصول به صورت قسطی و شرایطی میده
لینک اول لیست مک بوک پروهای سایت (به لینک فروش قسطی توجه کنید)لینک دوم شرایط و سود اقساط 12،18،و..... ماههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هیچ نهاد فرد یا شرکتی نمیتونه به عنوان واسطه این کار رو انجام بده؟
مجید جان چنین چیزی فعلا امکان نداره . چون ما تو تحریم هستیم و فعلا از نمایندگی رسمی اپل در ایران خبری نیست![]()
درسته اونجوری که ایشون میگن نه؟؟
ولی من تو یزد به سفارش بهنام خان یه مغازه رو پیدا کردم که :
1.شرایطی:50%نقد 50% چند تا چک (به درد من که نخورد)
2.قسطی:معرفی به بانک برای گرفتن قسط 12تا24 ماهه با کارمزد مناسب از کل قیمت جنس تا 1000تومنش وام میدن
من که به دومی امید وارم (بستگی به مجلسین)
شاید توی تهران هم جاهای پیدا بشن که چنین شرایطی داشته باشن
بله درسته . اپل حتی آیفون رو با شرایط میده .
100 درصد مکانهایی هستند که قسطی میدن ولی اونها هم ضامن معتبر میخوان . شما میتونی چک بلند مدت هم بدی . میتونی از کسی هم پول قرض کنی
من اصفهان هستم 2 تا جا پیدا کردم که نصفشو نقد میگیرن بقیشو در 6 تا چک یک ماهه. البته به اون مبلغ باقی مونده 10% اضافه میکنه..اگه باهاشون حرف بزنی میتونی تا 8 ماه هم چک بدی.. به نظر من که میارزه.
یکیشون همون "الماس ایرانه" که همه ی محصولات اپل رو میفروشه.
سلام ببخشید یه سوالی داشتم.
یکی از بستگانمون داره از آلمان میاد می خواستم بدونم اگه بگم از اونجا واسم بیاره کی-بردش آلمانیه؟یا همشون انگلیسیه؟
ممنون از لطفتون.
کی برد اپل هم انگلیسی داره هم فرانسه هم ژاپنی هم اسپانیایی اما نمیدونم المانی داره یانه
اما باید دقت کنی حتما برات انگلیسی بیاره
سلام
آقایون یه سوال
با توجه به اینکه تو ایران هیچ نمایندگی اپلی نیستپس تمام اجناس به 2صورت بیشتر نمیتونن بیاند ایران:
1-قاچاقی
2-واسطه ای
خوب واسطه ای گرونتر و قاچاقی ارزونتر ولی ......تر
(مثلا من میخواستم یه موبایل بخرم 2راه داشتم یا قاچاقی4000 تومان یا واسطه ای 4400000 در هر دو صورت هم باتریهاش فابریک نبود
و من آخر دادم از فرانسه آوردن)
حالا از کجا مطمئن باشیم که خدای نکرده چه شرکت واسطه و چه شرکت فروشنده دست به این کار نمیزنه چون هیچ سیستم نظارتی لا اقل از طرف خود اپل نظارت نمیکنه
نکته:از کجا معلوم شرکتهایی مثل بورس ،سرزمین و .... اپلهای قاچاقق نمیفروشن
(در مورد موبایل قاچاقهارو از کردستان عراق تا ایران با اسب و استر میاوردند و جعبه هاش هم داغون بود هم بوی گوسفند میداد)
نظر شما در مورد خرید ویسا کارد و مستر و .....به قیمت ویعد خرید اینترنتی از نزدیک ترین اپل استور چیه
و در این صورت نزدیک ترین اپل استور کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)