سلام.
مودم بی سیم مد نظره؟؟؟
مساحت کاری؟؟؟
سلام.
مودم بی سیم مد نظره؟؟؟
مساحت کاری؟؟؟
من با استفاده از LAN کامپیوتر و LAN تلوزیون تونستم فیلم و عکسو رو تلوزیون استریم کنم، فقط باید تلوزیونتون تکنولوژی DLNA ساپورت کنه.
تنظیماتشو میتونی از اینجا ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای wifi هم همیطوریه، فکر کنم بشه همینکارو با مودم های روتر دار کرد.
ویرایش: تو همین سایت هم اگه کلمه ی DLNA رو جستجو کنی به جواب میرسی.
---------------------------------------------
دوستان منم میخوام یه مودم روتر بیسیم بخرم که پورت USB داشته باشه و مثلا بهش لینک بدم خودش داخل فلش یا هارد دانلود کنه.
ASUS چند تا روتر داره واسه این کار (قابلیت Download Master) ولی من می خوام مودم هم باشه. و اگه بردشم حداقل 5db باشه خیلی خوبه.
یه سؤال دیگه، کسی میدونه مدل ASUS DSL-N12U ایران اومده یا نه؟ و قیمتش چنده؟ این Download Master نداره ولی فکر کنم بشه با دستکاری Firmware این قابلیتو بهش اضافه کرد.
----------------------------------------------
دوباره ویرایش: پیدا کردم، ASUS DSL-N13 که Download Master هم داره، فقط خود ASUS تو سایتش نگفته! دوستان اگه قیمت اینو میدونین یا مدل بهتر از این میشناسین لطفا بگین.
Last edited by Qubit; 29-05-2012 at 01:58.
نه بی سیم نمیخوام باشه (راستی فرق بی سیم با معمولی چیه؟) از یه نفر پرسیدم این مودمو معرفی کرد گفت این بهترینه خودم برای اینترنت خونه از مودم tp-link td8811 استفاده میکنم 4 سال هست که ازش استفاده میکنم مشکلی هم باهاش نداشتم حالا میخوام یه مودم برای دستگاه بگیرم (این رو هم بگم که اینترنت adsl 128 معمولی از مخابرات دارم)
با تشکر
Last edited by Homayun Khan; 29-05-2012 at 10:55.
سلام دوستان دو سوال داشتم
میخواستم ببینم سری جدید TP-Link 8951ND وارد بازار ایران شده؟
چون سری جدیدش هم آنتن 5db داره (تا جایی که یادم هم هست سری قبلش 3db بود) هم اینکه دکمه خاموش و روش کردن وایرلس داره (این قابلیت برام مهمه)
لینک سایت اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم هم اینکه دوستانی که Asus DSL-N10 دارند مشکلات وایرلسش (سیگنال کافی فول بود ولی انتقال دیتا وجود نداشت) با آپدیت Frimware حل شد یا مشکل از خود دستگاه بود
ممنون
Last edited by M€HRAN; 29-05-2012 at 13:10.
نه دوست عزیز این مدل هنوز وارد نشده.حداقلش خودم که چند هفته پیش دنبالش میگشتم تو هیچ جایی پیداش نکردم.تا جایی که من میدونم فرقی نداره همون مدل قبلی که الان تو بازار هست آنتنش5dbiهستش.دکمه وایرلس هم یه چیز سخت افزاریه که در عوض نرم افزاریش که تو مدل های قبلی بود گذاشتن .فکر نمیکنم چیز مهمی باشه.در مورد ایسوس زیاد اطلاعات ندارم
من دیروز خریدم 85
منم بیشتر برای همین قابلیت خریدمش ولی این قابلیتشو هنوز امتحان نکردم
قدرت سیگنال وای فای و سرعتش خیلی خوبه
مودم رو برای چه دستگاهی میخواین؟؟؟
برای چه کاربردی؟؟؟
برای استفاده از شرینگ سیسیکم دستگاه ایکس کروز 385 HD
(فقط برای باز کردن کانالها نه چیز دیگه)
کسی نمیاد جواب بده؟
فرق تی پی لینک 8960 و 8961 به غیر از ظاهر چیه؟
فامیلم از تهران 8961 رو 80 تومان گرفت.چرا اینقدر ارزون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)