واسه چی عوض کنی؟ سرعتش فرقی نداره ها! فقط اگه به وایرلس یا چند کاربره نیاز داری عوض کن.
زنگ بزن خدمات
واسه چی عوض کنی؟ سرعتش فرقی نداره ها! فقط اگه به وایرلس یا چند کاربره نیاز داری عوض کن.
زنگ بزن خدمات
Last edited by amirtooti; 04-10-2010 at 15:53.
در صورتی میدن که توی نامه اعلام کنند به دلیل پروژه یا هر کار دیگه ای شما نیاز به اینترنت پر سرعت دارید
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
بله منم تائید میکنم.![]()
مزیتش اینه که میتونی مودمو با خودت هرجا خواستی ببری و استفاده کنی. مثل adsl نیاز به خط تلفن ثابت نداره.
مثل adsl مودم داره که فقط برق میخواد برای روشن شدن. اگر هم مودم وایرلس بگیری میتونی با لب تاپ بیسیم استفاده کنی.
میتونید هم به شهر دیگه ببرید و هرجا استفاده کنید به شرط اینکه اون شهر تحت پشش آنتن دهی باشه
سلام
از اول شهریور ماه 1389 شرکت ایرانسل، تغییر نوع کاربری برای کاربرهای WiMAX رو بسته است. (تا اطلاع ثانوی)
از هر Operator ش هم که می پرسم چرا، می گه: "نمی دونم، به ما گفتن برای تغییر کاربری درخواست پر نکنیم."
خلاصه ما موندیم و یه گونی نامه از شرکت ها و دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری
خوش باشین،
©م.م.©
چرا کسی تست از این سایت نمیزاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تازه بخوایم وایمکس بگیریم چی؟
بفرمائید اینم تست سرعت 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام چندتا کامپیوتر تو خونه رو به اینترنت وصل کنم به نظرتون مودمو عوض کنم یا روتر بخرم؟
من اطلاعی در این مورد ندارم.دوستان دیگه اگه میدونن بگن.
میتونی هم زنگ بزنی 707 بپرسی
دوستان آیا ایرانسل ترافیک رایگان برای شب و جمعه ها داره
البته برای طرح 128 شش ماهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)