سلام
کسی برای سوال من راهنمایی نمیکنه؟
ممنون
سلام
کسی برای سوال من راهنمایی نمیکنه؟
ممنون
علت خاصی نداره دلیلش کیفیت پایین رنگی هست که استفاده میشه.
اگر ماشینتون گارانتی داره میبری نمایندگی و نشون میدی
اونا از سپرت عکس میگیرن و میفرستن تهران و یه روزم باهات تماس میگیرن
تا ماشین رو ببری سپرش رو رنگ کنن.
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
بله درست گفتن دوست من.
برای تحویل خودرو باید بری تهران
هرشهری که ادرس دادی همون جا ماشین و پلاک رو تحویل میدن
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
این تاپیک رو مطالعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،به نظر من اول بايد از دو جانب اين خودرو را مورد بررسي قرار دهيم. اول اينكه خودروي سمند داراي استيل بسيار مناسبي براي خانواده هاي ايراني است،ما قبلا 206 داشتيم الان هم داريمش،ولي از نظر راحتي و جادار بودن سمند يه چيز ديگست.ولي خوب فرمونش كمي سفت است .اما براحتي دو سه ساعت بدورن خستگي ميتوني پت فرمونش بروني،مخصوصا تو جاده.
دوم موتور ملي،اين موتور كاملا موتوري متفاوت از نظر ساختار و عملكرد نسبت به 206 و ... بوده و موتور تغيير يافته آنها نيست.بسيار كم مصرف ،تو جاده باباربند و سرنشين كامل 7 ميسوزونهع وبدون باربند 6،حتي تا 5/8 هم ركورد زديم،البته به شرط 100 كيلومتر در ساعت.تو شهرش هم 7/5
شتابش تو دنده هاي پايين خوبه ولي تو دنده هاي بالاتر بهتر ميره.بسيار نرم و بيصداست،جوري كه از 80 90 به بالا صدايي از موتور نميشنوي.
ولي نحوه راندگيش بابقيه موتورها فرق داره.من خودمم اولش يه كم جاخوردم ولي بعدها قلقش را فهميدم.تودنده هاي پايين بايد تا 4000 تا پركني تا خوب خوب بره، و هرچه دنده بالاتر ميره سرعت و شتاب بيشتري ميگيره.شايد در ابتداي كورس كمي عقب بموني ولي تو دور بالاتر جبران ميكنه.خودم با پارس كل گذاشتم گرفتمش.البته اصل اين موتور با توربو شارژ طراحي شده والي به دليل مشگلات توليدي فعلا روش نميذارن.جالبه بدونين باكپسول گاز 100 ليتري توي شهر كمش 280 و توي جاده تا 380 كيلومتر هم رفتيم.به هر حال با اين اوصاف من خودم ef7 رو به پارس و بقيه مشتقات پژو ترجيح ميدم.
من تو بهمن یه پایه گازشو تحویل گرفتم تا الان نزدیک 5000 تا رفتم ولی خدا شکر از روغن ریزی خبری نیست هر روز چک میکنم.
سلام دوستان
دیروز یکسر رفتم نمایندگی که ببینم این ماشین مارو دیگه کی میخوان تحویل بدن .
طرف برگشت گفت فعلا تا اطلاع ثانوی راهنمایی و رانندگی ماشین های تک ایربگ را پلاک نمیکنه .
یه سوال دارم اگه پلاک نکنه ماشین ماروهم 2 ایربگ میدن یا یه توافق نامه بین خودشون مینویسن تک ... میدنش؟
اگه دو ایربگ بشه مارو دوباره میخوان بچاپن و پولی میگیرن بابت این مسئله؟
والا تا اونجايي كه من ميدونم روي سمند با داشبورد قديمي نميشه ايربگ (سرنشين جلو) نصب كرد.
احتمالا با راهنمايي و رانندگي زد و بند ميكنن ولي اگه حريف نشن يه تغييراتي روي همين داشبورد ميدن و ايربگ نصب ميكنن و اختلاف قيمتش هم از شما ميگيرن![]()
سلام
این EF7 های جدید همشون به مشکل روغن ریزی و ... دچار میشن یا شانسی هست؟نمیشه قبل از خرید تست کرد مطمئن شد که آیا حال و روزش بد میشه یا نه؟
یک مدل 91 چندتا کارکرد پیدا کردم ولی تو خریدش شک دارم.
انتخاب EF7 الان خودش یه چالش هست.
انتخابی که از چیزی خبر نداری و همش بستگی به شانس شما داره.
نه میشه گفت خوبه نه بد
اما اخیرا خرابی زیاد بوده و دوستان هم مطالبی رو عنوان کردن
دوست عزیز کافیه بری توی نمایندگی به مکانیکاش بگی میخوای بخری ببینی چی میگن یا چند صفحه قبل رو وقت بزاری و بخونی پیشنهاد خریدشو نمیدم یکی از دلیلاشم اینه که قطعاتش نیست و هزینش بالاست و بی کیفیته و یه بار مصرف
سلام
تو سریهای 89 و 90 این مشکلات هم بازم بوده یا فقط این جدیداش اینجوریه؟
ضمنا آیا قطعه برای این موتور تو بازار کمه؟مگر تولید داخلی نیست؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)