جابر جان سلام ببخشید یه مدت نبودم
جابر جان دلیل غیبتمو واست ایمیل گذاشتم
از بابت ایمیلتم ممنون
من منتظر خبرت هستم
جابر جان سلام ببخشید یه مدت نبودم
جابر جان دلیل غیبتمو واست ایمیل گذاشتم
از بابت ایمیلتم ممنون
من منتظر خبرت هستم
سلام دوستان من در مسابقه ای که از طرف گروه روبیکر در مشهد بر گزار شد شرکت کردم
باید بگم که من از این مسابقه فقط جهت کسب تجربه سود بردم چون شرایط مسابقه اصلا خوب نبود
این رو هم بگم که من با اختلاف 1 ثانیه مقام دومی رو از دست دادم و چهارم شدم
رکورد نفر اول : 26
رکورد نفر دوم : 33.16
رکورد نفر سوم :33.46
رکورد من :34.10
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
راستی این رو هم بگم که بخاطر استفاده روبیک های نا مرغوب بی کیفیت مقام نفر اول مسابقه 4*4*4 رو هم از دست دادم
چون در حین حل کردن روبیک از هم پاشید و بنده از دور مسابقه حذف شدم
این رو هم بگم که این اتفاق فقط برای من نیفتاد از 7 شرکت کننده این مسابقه 4 نفر بخاطر این واقعه حذف شدند
احتمال اینکه تو 4*4 به اروری نخوری (منظور من Pairity های لایه آخر هست) 1/4 هست .
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
راستی جایزه ها چی بود ؟
ورودی چه قدر بود ؟
فیلم یا عکسی دارید بزارید
من که تو 3*3 دوم شدم یک ربع سکه دادن و برا 4*4 هم یکی کارت هدیه که نمیدونم توش چقده . شاید 20 تومن !
فعلا بودجم پر شده ! درسته من واقعا شانس اوردم ! چون هیچ اروری رو حفظ نبودم ! چند ماه پیشکه 4*4 یاد گرفتم حال نداشتم ارور حفظ کنم بعدم که روبیکم پاشید و تو مسابقه بعد از چند ماه دوباره روبیک 4*/4 دستم کرفتم !
خر شانسی بود دیگه !!!!!!![]()
سلام بر همه ی استادان عزیز من میخوام فرمول جسیکا رو یاد بگیرم ولی هرچقدر آموزشش رو میخونم نمیفهمم لطفا اگر از اساتید کسی میتونه کمکم کنه .
ممنون
ورودیش 5 تومن بود
این فیلم رکورد سوم خودمه![]()
البته دیدن ندارهبا فرمت mp4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقش خیلی نامردی بود.
من بارکورد 46 ثانیه هیچ مقامی بدست نیووردم،ولی یکی با رکورد بالای یکدقیقه رو میذارن تو گروه مبتدی و اول میشه وجایزه می گیره!![]()
امیدوارم مسابقه ی بعدی اینطور نباشه.
Last edited by aminkhoob; 14-09-2010 at 05:33.
سلام
ممنون ميشم محل دانلود مرحله اول رو برام بفرستين
سلام .این تاپیک آخرشه.اما من هیچی از روبینگ نمیدونم.اگه بیشتر کمکم کنید ممنون میشم.دوست دارم روش4*4*4 رو یاد بگیرم اگه کمکم کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)