تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 323 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام . دوستان من برنامهي اپرا 10 بتا رو دانلود كردم روز اول خوب كار كرد ولي فرداش هم هنگ مي كرد هم وقتي ميخاستم يه صفحه ي جديد باز كنم صفحه تقريبا كامل باز ميشد ولي اون نواركامل پر نميشد كه نشون ميده چقدر صفحه بار گيري شده منم اونو پاك كردم نسخه ي اصليشو ريختم اينم همين مشكلو داره ولي بعداز يكم جست و جو و دانلود هنگ ميكنه كه بايد يكي از كليداي پايين و فشار يبدم تا به زحمت بياد بيرون كه بعدش از برنامه و اينترنت مياد بيرون . مرور گر خودش اين مشكلو نداره تقريبا ولي كند تر . اين مشكل به خاطر چيه از اينترنته و سرعت پايين يا رم و پردازنده ي ضعيفش يا تنظيمات گوشيم به هم ريخته اگه از تنظيمات برنامهاي هست خودش تنظيم كنه .نسخه هاي قديمي اپرا بهتر نيستن ؟
    حتما گوشی رو آپ دیت کن حل میشه
    اپرا مینی نصب کردی ورژن بتا اصلا نصب نکن
    من نمی دونم ولی اگه موزیلا مینی هم پیدا شد واسش نصب کن موزیلا بهتره ولی فکر نکنم نسخه سیمبیانش باشه

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------

نه عزیزم هنوز جا داره مثلا N86 آجیم ورژن 30 یک ماهی هست اومده....
    مال شما توی پوشه تم میره؟!
    اگر آپدیت کنم زبان فارسیش نمیپره ؟ (RM-559) منو و مسیج کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه....
    راستش یه بار اومدم با NSU 3250 مامانم رو آپ کنم که وقتی دانلود تموم شد فلش نکرد و گوشی 7 چوق خرج گذاشت روی دستم....یجورایی میترسم ....اینترنتمم 1 مگ هست سرعتش....
    اگه پروداکت کدت فارسی باشه همونجوری واست فریم ویر فارسی رو برمیداره اوتوماتیک تضمیمن شده. فارسی انگلیسی بودن ربطی به آر ام نداره که مربوط به پروداکت کدته. که این کد رو زیر باتری رو برچسب میتونی پیدا کنی.

ترس نداره که خوب تو میتونستی از همون فایلهای فریم ویر که واست دانلود کرده بود توسط برنامه فونیکس فلش دستی کنی. اون زمان سرورهای نوکیا اشکال داشتند و بعضی هاش توسط داخل فیلتر شده بود
    الا نکه من براحتی انجام دادم. اینترنتتم که توپه پس بدو. نترس من مث کوه پشتتم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

حتما گوشی رو آپ دیت کن حل میشه
    اپرا مینی نصب کردی ورژن بتا اصلا نصب نکن
    من نمی دونم ولی اگه موزیلا مینی هم پیدا شد واسش نصب کن موزیلا بهتره ولی فکر نکنم نسخه سیمبیانش باشه

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------

اگه پروداکت کدت فارسی باشه همونجوری واست فریم ویر فارسی رو برمیداره اوتوماتیک تضمیمن شده. فارسی انگلیسی بودن ربطی به آر ام نداره که مربوط به پروداکت کدته. که این کد رو زیر باتری رو برچسب میتونی پیدا کنی.

ترس نداره که خوب تو میتونستی از همون فایلهای فریم ویر که واست دانلود کرده بود توسط برنامه فونیکس فلش دستی کنی. اون زمان سرورهای نوکیا اشکال داشتند و بعضی هاش توسط داخل فیلتر شده بود
    الا نکه من براحتی انجام دادم. اینترنتتم که توپه پس بدو. نترس من مث کوه پشتتم
    لطف داری عزیز....اخه موبایل خودم نیست....اما اوکی ازش میگیرم آپ میکنم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قبلش حتما بک آپ کامل بگیر
    بعد آپ دیت کن.
    پروداکت کدت هر چی باشه فریم ویرهای منطقه ای همون پروداکت کد رو واست بر می داره. RM559 واسه کلی دنیا هستش و بزبان های مختلف. RM551 واسه آمریکا وفکر کنم باشه

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ممنون از زحماتت نسبت به تکمیل عرایض بنده!

---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:04 AM ----------

صد درصد گارانتی اصلی بگیر صد درصد!!!
    فقط این گوشی باگ نرم افزازی داره بصورت آفلاین سخت به جی پی اس وصل میشه راه حل کانکت شدن سریع رو نوشته بودم واسه دوستان که داریوش حل کرده مال خودشو می تونی طریقشو از اون بپرسی!
    راستی تبریز جی پی آر اس همراه اول درست و حسابی جواب میده یا ایرانسل خوب عمل می کنه؟
    ممنون از اینکه سریع جواب میدی
    منظورم اینه که مشکلی که بقیه دوستان هم داشتن و با گارانتی اصلی گرفتن و پروداکت فارسی هم داشتن ولی میگفتن که GPS Internal کار نمیکنه و فقط GPS Bluetooth داره . اونو چیکار میشه کرد؟ چرا گزینه GPS داخلی نداره که وصل بشه؟
    یعنی باید با یه نرم افزار دیگه به GPS وصل شد بعد از نوکیا مپ استفاده کرد؟
    با این کار دیگه حله؟ یا باید ...

در ضمن GPRS همراه اول و ایرانسل اینجا هیچ مشکلی نداره وسریع وصل میشه ولی فکر کنم سرعت ایرانسل یه خورده بیشتره.
    ولی GPS بدلیل مشکلات ناشی از پارازیت خیلی دیر وصل میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون از اینکه سریع جواب میدی
    منظورم اینه که مشکلی که بقیه دوستان هم داشتن و با گارانتی اصلی گرفتن و پروداکت فارسی هم داشتن ولی میگفتن که GPS Internal کار نمیکنه و فقط GPS Bluetooth داره . اونو چیکار میشه کرد؟ چرا گزینه GPS داخلی نداره که وصل بشه؟
    یعنی باید با یه نرم افزار دیگه به GPS وصل شد بعد از نوکیا مپ استفاده کرد؟
    با این کار دیگه حله؟ یا باید ...

در ضمن GPRS همراه اول و ایرانسل اینجا هیچ مشکلی نداره وسریع وصل میشه ولی فکر کنم سرعت ایرانسل یه خورده بیشتره.
    ولی GPS بدلیل مشکلات ناشی از پارازیت خیلی دیر وصل میشه
    ولا موبایل منم (P1i) هم یه گزینه gps bluetooth داره اما همونطور که میدونی gps اینترنال نداره و باید با اکسترنال بلوتوس بشه.
    مهم اینه که x6 سفارش ایران gps داخلی داره و مثل سوریه و مصر و... غیر قانونی نیست که بخوان چیپش رو بردارن.
    شما یه کاری کن این my position و کارهایی که دوست خوبم نوکیا _95 چند صفحه قبل گفت اجراش کن....
    وسلام....

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

آموزش خاصی نداره خیلی راحته این یوزر فرندلیت منو کشت زیاد فرقی با ورژن قبلیش نکرده اصلا تفاوت خاصی تو ظهرش منن می بینم
    این مسئله OVI هم شده واسه ما قوز بالاقوز. این OVI نیاز به وایرلس لن یا جی پی آر اس داره. چون تو کشور ایران هم این دم و دستگاه فعلا به آن صورت وجود ندارد(هنوز کسانی مثل من از اینترنت ذغالی بهره می برن) فعلا واسه منطقه ما غیر فعاله. قابلیت هایی چون چت و خرید و دانلود آهنگ و موسیقی و نرم افزار و این جرو چیزاس. محصولات نوکیا رو میتونی توش ببینی و از این جور حرفا که چون دقیقا ندید منمی تونم چیزی بگم ولی بگم که باید بیخیالش شید. اگه تو سایتشم بری میگه واسه ریگیون یا منطقه شما متاسفانه مناسب نیست
    بله دیشیب ورژن جدیدشو دانلود کردم که ویندوز سون در پراپرتیز این فایل نشون میده 98.6 و در پنجره اکپلولرر نوشته 100.989 کیلوبایت که من حدود 15 دقیقه طول کشید دانلودش کنم.
    بله خوب من نسبت به pc suit گفتم که تغییر کرده کلا.
    از فیس بوکش استفاده کردین فیلتر نیست تو کشور فخیممون؟؟
    Last edited by roteal2007; 08-07-2010 at 10:16.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

کلا قيد gps رو زديم بابا . اه . خيلي مضخرفه . خسته شدم از بس اينور اونور کردم بازم کار نکرد ... دوستان اگه کسي راه جديدي داره بگه انجام بديم

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

کلا قيد gps رو زديم بابا . اه . خيلي مضخرفه . خسته شدم از بس اينور اونور کردم بازم کار نکرد ... دوستان اگه کسي راه جديدي داره بگه انجام بديم
    باید تو فضای باز باشه و گوشی هم بدون حرکت باشه ... حتی با GPRS هم کانکت نمیشه به ماهواره ها ؟؟!؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کسی هست موفق شده باشه gps این گوشی رو راه بندازه؟!!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

اصلا تو قسمت gps data اول فقط bluetooth بود بعد از کلي کلنجار رفتن که نوکيا مپ رو نصبيدم Wifi-Network اومده اما بازم کار نميکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید ،
    دوست عزیز اون عبارتی که گفتی روی ال سی دی نبود ، اس ام اس هم فرستادم هنوز جوابی نبوده
    پروداکت زیر باطری هم اینه
    0589448

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •