تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 432 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    یه بنده خدایی سال 89 دیپلم کاردانش کامپیوتر گرفته میخواد بره دانشگاه علمی کاربردی

اما توی قسمت پیوسته اش رشته کامپیوتر وجود نداره !!!
    توی قسمت ناپیوسته هم مدرک پیش دانشگاهی میخواد!

باید کدومو انتخاب کنه؟؟
    دوستان من رفتم کافی نت تا یارو برای من ازمون کاردانی پیوسته ترمی رشته نرم افزار را ثبت نام کنم. بعد از کلی وقت می گه پیوسته این رشته رو نداره فقط نا پیوسته داره !!!!بعد برداشته کنکور ناپیوسته را برای من ثبت نام کرده. تازه گفت مشکلی نیست.اما من مدرکم دیپلم فنی هست.؟؟؟؟؟موردی داره؟؟؟میشه یه جوری ماست مالی کرد.
    از هون اولش میدونستم این علمی کاربردیم بدرد من نمی خوره ......همون بروم دانشگاه ازاد بهتره!!!!اما کو ترمی 700 تومن.

چی کار کنم...تو رو خدا کمک کنید اگه میشه خودم ویرایشش کنم؟؟؟؟؟؟دردسر نشه اگه ازمون بدم بعد قبول شوم اما مدرک پیش دانشگاهی بخواند؟؟؟؟

راستی از کجای سایت سنجش وارد اطلاعاتم شوم که ثبت نام کردم؟؟؟؟؟

نمیدونم چرا نداره، مدرک فنی کامپیوتر ، باید پیوسته رو بره دیگه ، اینا هم دیگه خودشون هم نمیدونن چی کار کنن...

.

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کارشناسی پارسال دوبار امدخ انگار؟
    یکی از دوستان اسفند دفترچه گرفته و اردیبهشت امتحان داده و گفتن 28 ام بره ثبت نام کنه!

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه برای دوره ترمی کاردانی کامپیوتر نگرفتن، و اگه برای پودمانی کامپیوتر بگیرن حجم ثبت نام خیلی خیلی بالایی خواهد داشت و قبول شدن ما که دیپلممون کامپیوتر نیست و معدل بالایی هم نداریم خیلی سخت بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . از ثبت نام علمي كاربردي معلومه كه خودش هم چرته و بدبخت كننده ! من كه اصلاً نميخوام شركت كنم ! ثبت نام كردم ولي پشيمونم حيف 8300 تومنم
    اطلاعيه جديد سنجش : اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص شركت داوطلبان ديپلمه فني و حرفه اي، كاردانش و هنرستانها در آزمون كارداني ناپيوسته دانشگاه جامع علمي - كاربردي و تمديد ثبت نام تا تاريخ 24/6/90

سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون كارداني پيوسته و ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي – كاربردي براي سال 1390 مي‌رساند با مساعدت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كليه داوطلبان ديپلمه هاي نظري و ديپلمه كاردانش، فني و حرفه اي و هنرستانها مي‌‌توانند در آزمون كارداني ناپيوسته ثبت نام نمايند. در ضمن مهلت ثبت نام آزمون فوق تا روز پنج شنبه 24/6/90 تمديد گرديد. متقاضيان مي‌توانند جهت دريافت دفترچه و كارت اعتباري از طريق سايت سازمان يا مراكز پستي به شرح ذيل نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
    1- در روزهاي يكشنبه20/6/90 لغايت پنج شنبه 24/6/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت 19 هر يك از روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع دوره هاي مذكور اقدام گردد.
    2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي يكشنبه 20/6/90 لغايت 24/6/90 منحصراً در مناطق پستي 11 ، 13 ، 14 ، 15 ، 16 ، 17 ، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع دوره هاي مذكور اقدام شود.
    ضمناً به اطلاع مي‌رساند داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون مقاطع كارداني پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي سال 1390 دانشگاه جامع علمي – كاربردي كه كارت اعتباري ثبت نام هر يك از دوره هاي مذكور را تا تاريخ 24/6/90 دريافت مي‌دارند، مي‌توانند حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/6/90 با مراجعه با نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نسبت به ثبت نام در آزمون مقاطع دوره هاي مذكور اقدام نمايند.
    در خاتمه اضافه مي‌نمايد زمان برگزاري آزمون روز جمعه 22/7/90مي‌باشد.
    روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Iranian boy10; 10-09-2011 at 21:08.

6. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چرا کاردانی پودمانی هنوز دفترچه اش نیومده؟

8. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون كارداني پيوسته و ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي – كاربردي براي سال 1390 مي‌رساند با مساعدت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كليه داوطلبان ديپلمه هاي نظري و ديپلمه كاردانش، فني و حرفه اي و هنرستانها مي‌‌توانند در آزمون كارداني ناپيوسته ثبت نام نمايند.
    ای بابا ما که پیوسته ثبت نام کردیم!!!
    ویرایش نداره؟؟
    چه طوری میشه حالا که ثبت نام کردیم بریم ناپیوسته؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13

ای بابا ما که پیوسته ثبت نام کردیم!!!
    ویرایش نداره؟؟
    چه طوری میشه حالا که ثبت نام کردیم بریم ناپیوسته؟؟
    سلام ! موقع پرينت كارت ورود به جلسه ميتوني اطلاعات ثبت ناميت رو ويرايش كني (زمان پرينت كارت اعلام نشده!) به جز گروه ثبت نامي ميتوني ويرايش كني!
    موفق باشي

11. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ! موقع پرينت كارت ورود به جلسه ميتوني اطلاعات ثبت ناميت رو ويرايش كني (زمان پرينت كارت اعلام نشده!) به جز گروه ثبت نامي ميتوني ويرايش كني!
    موفق باشي
    یعنی میتونم بزنم کاردانی ناپیوسته و کامپیوتر رو انتخاب کنم؟؟

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چرا کاردانی پودمانی هنوز دفترچه اش نیومده؟
    آقا یکی جواب ما رو بده ثواب داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی میتونم بزنم کاردانی ناپیوسته و کامپیوتر رو انتخاب کنم؟؟
    اگه موقع ثبت نام گروهت رو صنعت زدي ،بله ميتوني كامپيوتر رو بزني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •