آره خیلی باحال بوددقت کردید 61 وقت از stand by در میاد صدای لوگین ویندوز 7 رو میده.
از این قسمت گذاشتن روش خیلی جالبه.![]()
آره خیلی باحال بوددقت کردید 61 وقت از stand by در میاد صدای لوگین ویندوز 7 رو میده.
از این قسمت گذاشتن روش خیلی جالبه.![]()
بیا حمید جان
اینم لینک دانلودش.
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید می شه!این دختره چی بود اسمش؟ فرار کرد از خونشون رفت خونه بهرام اینا! اون! عجب نازنینی بود! خدا نگه داره واسه مامان باباش! لوس بود یکم فقط.![]()
اونجاییم که نادر هی میخواست خودکش کنه هم بزار
ممنون
بیا عزیز
اینم لینک دانلود:
من تو این قسمت بیشتر با جملهی 61 حال کردم که گفت نادر رفته با خاک خودکشی کنه...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی
اسم اون دختره سوگل چی بود قسمت قبلی؟؟؟
کسی میدونه؟
بچه ها امروز چی شد؟؟
من نفهمیدم زندان بود بهرام یا صفا سیتی؟
توی اون قسمت دو تا بازیگر زن مهمان داشت...
فائزه اشکانیان و فرناز زاهدی.
این دو بازیگر نقش نغمه و سوگل را بازی می کردند یعنی من فکر میکنم فائزه اشکانیان نقش نغمه بوده و فرناز زاهدی نقش سوگل.
طبق سرچی که من تو گوگل کردم فائزه اشکانیان سابقه بازیگری بیشتری نسبت به فرناز زاهدی داشته و طبیعتا توی قسمت قبل هم نقش آفرینی بیشتری داشت... همچنین به احتمال زیاد از طریق حسن معجونی وارد این سریال شده... چون در تئاتر "رویا در شب نیمه تابستان" به کارگردانی خود معجونی کار کرده...
اما فرناز زاهدی که احتمالا نقش سوگل باید باشد، حرفه اش مترجمی است و تا به حال ارتباطی به بازیگری نداشته....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاهاشون عوض شده بود دیگه ، بهرام تقلبیه رفت صفا سیتی ، بهرام واقعی رفت زندان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)