آره محافظه...
آره محافظه...
نمونه عکس با این گوشی لطفاً ؟
نه حتی تو سری های جدید که کیف و قلم اضافه شده محافظ صفحه(lcd protector ) وجود نداره.
محافظ ایکس 1 و سایر گوشی هایی که صفحشون تو ابعاد استار هستش بهش می خورن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : جی اس ام آرنا
ممنون، اما منظورم این بود که کاربران عکسی که خودشان با این گوشی گرفتهاند اینجا بگذارند!
سلام.دوستان من تازه این گوشی رو خریدم.
خواستم اگه میشه لینک دانلود اخرین فریمور رو با اموزش و طریقه نصب رو برام بزارین.
مرسی
این یکی مونده به آخرین فرمور هست. همه چیزش خوبه. فقط کیبرد فول اسکرین فارسی و تشخیص دستخط انگلیسی و فارسی رو نداره که در نسخه جدیدترش هست. یه سری اشکالات هم تو این نسخه هست که چون فرمور جدیدترش رو تست نکردم، نمی دونم تو اونجا درست شده یا نه. در حال حاضر جدید ترین فرمور برای این گوشی که فارسی هم داشته باشه، S523AJPIH3 هست که میتونی بدی پارس مایکروتل برات فلش کنه. اگه گارانتیت اصل باشه این کار رو مجانی انجام می دن![]()
من توشیبا 4 گیگ اصل انداختم و کاملا راضی هستم. محافظ ال سی دی X1 هم به درد نمی خوره چون فقط قسمت 3 ایچی صفحه نمایش رو می پوشونه و از کل صفحه محافظت نمی کنه. در ضمن چون دست آدم میتونه به لبه های محافظ بخوره بعد از یه مدتی میتونه ور بیاد. من خودم یه محافظ بزرگتر گرفتم و بریدمش. الان هم کاملا فیت هست و ازش راضی ام.
اخرش شما که دارین بجث میکنین خداوکیلی گوشی خوبی هست من میخام بخرم گوشی خودم 6220 اما میخام یه ایرانسلم داشته باشم گوشیش خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)