تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 966 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

1-نمی دونم ولی همیشه میگن نرم افزار بهتره

2-خب من اگه جای شما باشم که میخونم واسه سال بعد چون علاقه م برام مهمتره

3-شما برو تو سایت دانشگاه ازاد azmoon.net اونجا پی دی اف هست شرایط و همه چی رو نوشته ثبت نام هم باید برین دانشگاه

4-وقت تلف کردن که نیس به هر حال دانشگاهه دیگه!! بستگی به خودت داره
    دوستان خواهش ميكنم اگه نظرات متفاوتي داريد بي زحمت نظرتونو بگيد تا از اين سر درگمي در بيام

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام به گل هاي p30world اميدوارم حالتون خوب باشه دوستان تو يه مشكل اساسي افتادم كه به آيندم بستگي داره واقعيتش من وقتي دفترچه آزاد گرفتم نميدونم چي شد سخت افزار قزوين انتخاب كردم(انتخاب اول) بعد هم هيچ اميدي به قبولي نداشتم و داشتم واسه سراسري 89 ميخوندم كه نتايج آزاد اومد و از بدشانسي من همون انتخاب اول قبول شدم من هيچ اهميتي ندادم و از قبل به خانواده گفته بودم سال بعد شركت ميكنم ولي بابام گير اساسي داده برو دانشگاه تو اگه امسال نري سال بعد اينو هم از دست ميدي هرچقدر گفتم بابا من مطمئنم سال بعد سراسري قبولم ولي اصلا قبول نميكنه ميگه امسال برو اگه سال بعد سراسري قبول شدي ميري حالا من چندتا سوال ميپرسم (به خاطر اينكه متن هم زياد شد توروخدا ببخشيد اصلا خلاصه نويسي بلد نيستم هرچي به زبونم مياد مينويسم)

1- اصلا سخت افزار قزوين رشته خوبي هست يا نه؟ بازار كارش چجورياست؟ اصل كاري يادم رفت مادياتش خوبه يا نه؟

2- با اينكه از نظر مالي مشكلي ندارم ولي مطمئنم اگه واسه سال بعد بخونم 90% رتبه سرارسريم 3 رقمي ميشه با اين اوضاع شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد؟ انصافا ميرفتيد ازاد يا نه؟

3- حالا مهلت ثبت نام از چه تاريخيه؟ چه مداركي لازم داره؟ اينترنتي يا حضوري؟ (بي زحمت اين سوال كامل جواب بديد چون چندتا از دوستام هم اين موضوع نميدونن)

4- توروخدا راستشو بگيد اگه برم آزاد وقت تلف كردن نيست؟؟؟
    از همگي پيشاپيش به خاطر جوابتون تشكر ميكنم
    1- هر رشته ای مزیت های خودش رو داره.سخت افزار برای پسرها بهتره و نزدیک به رشته ی مکانیکه.از لحاظ بازار کار هم بستگی به خودت داره که چقدر از خودت عرضه نشون بدی.کلا گرایش های پی سی اگه بهشون علاقه داشته باشی خوبن از هر نظر.یادمه توی گزینه 2 هم قبلا یه نفرو آورده بودن در مورد کامپیوتر میگفت تمامی فارغ التحصیلان رشته ی کامپیوتر اگه برن دنبال کار ، کار براشون پیدا میشه.که دیگه بستگی به خودت داره!

2-اینجوری فکر نکن! الان داری میگی 3 رقمی.هیچ کس از آیندش خبر نداره! ممکنه امسال هر اتفاقی بیفته! خوب یا بد . که توی سرنوشتت و کنکورت هم تاثیر داشته بذاره.من اگه جای تو بودم نقدو ول نمیکردم نسیه رو بچسبم
    یه ضرب المثل هم بگم که میگن کاچی به از هیچی

3- اطلاع چندانی ندارم ولی فکر کنم گفتن از 21 شهریور ثبت نام آزاده

4-نه به هیچ وجه.تو اگه بشینی تو خونه درس بخونی دیگه جو امسالو نداری که با بچه ها بودی و کل درس میذاشتین . ولی اگه بری دانشگاه حداقلش اینه که بازم روی دور درس خوندن و کل میوفتی.چه بسا خیلیای دیگه هم مثه تو بیان و برای سال بعد هم بخونن. به هر حال جو ، جو درس میشه!

موفق باشین

3. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

1-
    اطلاع چندانی ندارم ولی فکر کنم گفتن از 21 شهریور ثبت نام آزاده
    طلاعيه مركز آزمون دانشگاه ازاد در خصوص زمانبندي ، چگونگي مراجعه و ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون سراسري:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Pouria001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور ارشد دانشگاه آزاد

زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مرکز آزمون این دانشگاه اعلام شد. به گزارش خبرگزاری مهر، اطلاعیه مربوط به زمان و مکان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد روز پنجشنبه 12 شهریور ماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین روزنامه آفرینش و فرهیختگان منتشر می شود.
    نتایج آزمون مذکور از ساعت 10 صبح روز پنجشنبه 12 شهریور ماه در پایگاه اینترنتی اعلام نتایج آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل رویت است.
    به گزارش مهر، در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی 384 هزار و 572 نفر داوطلب در 1128 رشته/ شهر شرکت کردند که از مجموع 384 هزار و 572 نفر شرکت کننده در این آزمون 34 هزار و 221 نفر پذیرفته شدند که از این تعداد 16 هزار و 21 نفر معادل 47 درصد زن و 18 هزار و 200 نفر معادل 53 درصد مرد پذیرفته شدند.
    همچنین از مجموع 81 هزار و 374 داوطلب رشته های فنی 4 هزار و 763 نفر معادل 14 درصد، در علوم پایه از مجموع 28 هزار و 717 نفر داوطلب 5 هزار و 202 نفر معادل 15 درصد، در رشته های کشاورزی از مجموع 23 هزار و 146 نفر داوطلب 4 هزار و 243 نفر معادل 12 درصد، در علوم انسانی از مجموع 233 هزار و 931 نفر داوطلب 19 هزار و 143 نفر معادل 2 درصد و در رشته پزشکی از مجموع 3 هزار و 712 نفر داوطلب 96 نفر پذیرفته شده اند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توضیحات جاسبی در مورد وقف اموال و دارایی دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: بر اساس تصمیم هیئت موسس این دانشگاه اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی در جهت مصونیت در آینده دور و خدمت در جهت اهداف والای نظام جمهوری اسلامی وقف شد. به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله جاسبی امروز چهارشنبه درباره وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وقف، راهکاری موثر برای جاودانی اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه برای رفع نگرانی هیئت موسس و همه مسئولین برای آینده های دور و اطمینان از اینکه اگر طی سده های آتی افراد دیگری آمدند، اموال و دارایی های دانشگاه در همین هدفی که امروز تعیین شده به کار گرفته خواهد شد، اموال و دارایی های دانشگاه وقف شد.

وی افزود: با وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی بسیاری از افـراد خیّر در داخل و خارج از کشور نیز از وقف اموال شان استقبال کرده و همین امر باعث می شود که اموال و سرمایه های بیشتری از وقف کنندگان برای توسعه آموزش عالی در اختیار نسل جوان کشور قرار گیرد.

جاسبی با اشاره به نظر فقهی مقام معظم رهبری مبنی بر اینـکه هیئت موسس می تواند اموال و داراییهای دانشگاه را شرعاً وقف کند، خاطرنشان ساخت: بدیهی است آن بخش از اموال که متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است وقف می شود و اموالی که متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی نیست به صورت طبیعی وقف نمی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هیئت موسس می تواند واقف باشد، افزود: متولی افراد حقیقی هستند که توسط واقف (هیئت موسس) تعیین می شوند.

جاسبی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در آخرین ماده اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی آمده است که در صورت انحلال دانشگاه، اموال آن به بخشهای دولتی واگذار می شود، گفت: در حالیکه دانشگاه آزاد اسلامی منحل نشده اموالش وقف شده است و در صورت انحلال دانشگاه آن بخشی از اموال که وقف نشده می تواند واگذار شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته با مطالعه و کار کارشناسی برای وقف این مجموعه عظیم فرهنگی، برنامه ریزی اصولی صورت گرفته ابراز امیدواری کرد که شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی همواره در تاریخ پرفراز و نشیب آینده، ماندگار و جاودان و در خدمت آینده سازان میهن اسلامی مان باشد.
    به گزارش مهر، یک مقام آگاه در دفتر رهبر انقلاب نیز روز گذشته اعلام کرد که موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.

در پی صدور بیانیه هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در مورخ 7/ 6/ 1388 در مورد وقف اموال و دارایی های این دانشگاه ، یک مقام آگاه در دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ظرفیت پذیرش در کارشناسی ارشد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد 2 برابر شد

مشاور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به افزایش چشمگیر تعداد متقاضیان کارشناسی ارشد در برخی رشته های واحد علوم تحقیقات در نظر است ظرفیت و پذیرش دانشجو در این مقطع 2 برابر شود. به گزارش خبرگزاری مهر، مجید عباسپور گفت: با 2 برابر شدن ظرفیت، پذیرش در این واحد نیز در دو مقطع مهرماه و بهمن ماه صورت می گیرد.
    وی افزود: در عین حال برنامه ریزی به گونه ای صورت گرفته است که برگزاری دوره ها با کیفیت بسیار بالا برگزار شوند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توضیحات دبیرخانه هیئت موسس دانشگاه آزاد درباره وقف اموال دانشگاه آزاد

دبیرخانه هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی درباره وقف اموال و داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی ارسال کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، در توضیحات دبیرخانه هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی درباره وقف اموال و داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: با توجه به اینکه پس از اعلام وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای اخیر نظرات متفاوتی در رسانه ها منعکس شده است ، برای تنویر افکار عمومی مراتب زیر را به استحضار ملت شریف ایران می رساند:
    1- در اجلاس هیئت موسس موضوع جواز وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اختلاف نظر فقها در این خصوص که بعضی از ایشان با وقف از طرف جهت موافق و بعضی مخالف بودند ، مطرح شد. هرچند که حضرت آیت الله موسوی اردبیلی که خود عضو هیئت موسس هستند با امکان وقف مذکور موافق بودند معهذا مقرر شد در این خصوص نظر فقهی مقام معظم رهبری اخذ شود. بنابراین آنچه در خبر وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی در مورد استیذان از مقام معظم رهبری آمده بود جنبه استفتاء از معظم له راجع به امکان وقف اموال دانشگاه توسط هیئت موسس به عنوان واقفین بوده است که ایشان نظر فقهی خود را در مورد جواز وقف اموال دانشگاه مورد تایید قرار دادند.
    2- با توجه به مفاد وقف نامه، دانشگاه آزاد اسلامی کماکان در چهارچوب ضوابط شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبات آن شورا کلیه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را ادامه خواهد داد و تعهدات آن دانشگاه در قبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه و امور توسعه و تاسیس و نگهداری واحدها و مراکز وابسته به قوت خود باقی و بدون تغییر نسبت به وضعیت قبلی است.
    با تصویب وقف نامه دانشگاه آزاد اسلامی در هیئت موسس مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی پس از تسعیر رقبات و اموال و املاک خود نسبت به ثبت وقف نامه اقدام کند.
    به گزارش مهر، یک مقام آگاه در دفتر رهبر انقلاب نیز روز گذشته اعلام کرده بود که موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.

در پی صدور بیانیه هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی در مورخ 7/ 6/ 1388 در مورد وقف اموال و دارایی های این دانشگاه ، این مقام آگاه در دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: موافقتی از ناحیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نشده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مخبر اعلام کرد: وقف اموال دانشگاه آزاد باید در قالب اصلاح اساسنامه بررسی شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی باید در قالب اصلاح اساسنامه این دانشگاه بررسی شود و با طرح از سوی مسئولان دانشگاه آزاد واقع نمی شود. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی چهارشنبه در خصوص جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در خصوص وقف اموال و دارایی دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تذکراتی داده شد که این مسئله باید در چارچوب اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد انجام شود.
    وی اضافه کرد: هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهادات خود را در زمینه اصلاح اساسنامه ارائه کرده است که در جلسات بعدی شورا بررسی می شود.
    مخبر گفت: این طور نیست که با مطرح شدن بحث وقف از سوی مسئولان دانشگاه آزاد، وقف این دانشگاه هم انجام شود زیرا وقف جزئی از اساسنامه دانشگاه است و مسئله نحوه روشن کردن دخالت در داراییهای دانشگاه آزاد است که باید در اصلاح اساسنامه به آن توجه شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نفر سوم کنکور سراسری نفر اول کنکور دانشگاه آزاد شد

نفر سوم کنکور سراسری سال 1388 موفق شد در کنکور سراسری دانشگاه آزاد رتبه اول را کسب کند. به گزارش خبرنگار مهر، "لیلا شجاعی" نفر سوم گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال 1388 در آزمون مجموعه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز موفق به کسب رتبه اول شد.
    لیلا شجاع در آزمون مجموعه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با نمره کل 8642 رتبه یک را از آن خود کرده است. وی در رشته پزشکی - دکترای حرفه ای واحد تهران پزشکی داوطلب شرکت در آزمون شده بود.
    این دانش آموز موفق در کنکورهای سراسری امسال ساکن تهران است.
    کنکور غیر پزشکی دانشگاه آزاد در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 تیرماه و آزمون پزشکی این دانشگاه نیز در جمعه 26 تیرماه برگزار شد.

داره خودمونی میشه mehdiaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فعلا سمنان

7

پسر خوب بزار روشنت کنم . اینطوریکه تو فکر می کنی نیست . وقتی تو کارنامت جلوی انتخاب رشته ی اولت نوشته تراز آخرین فرد قبول شده مثلا 6100 یعنی پایین ترین ترازی که باید داشته باشی تا بتونی با کمک سهمیه جانبازان اون رشته رو قبول شی 6100 . یعنی این تراز 6100 متعلق یه فرد بدون سهمیه نیست . واسه آخرین نفریه که با سهمیه جانبازان قبول شده . پس تو 200 تا تراز با آخرین فرد قبول شده فاصله نداری ، بلکه این فاصله با آخرین فرد قبول شده با سهمیه است . ممکنه ترازت حداقل 800 تا 1000 تا فاصله داشته باشه با آخرین فرد قبول شده ی بدون سهمیه .
    بای ...
    بله این هم ممکنه که باشه اما معمولا رسم که آخرین نفر بدون سهمیه تو اون رشته قبول شده رو تو کارنامه مینویسن . من که تراز قبولی های سال قبل رو نگاه می کردم نمره آخرین فرد قبول شده پارسال 6200 بوده حالا گیرم که امسال 200 به اون نمره اضافه بشه پس اینقدر که میگن سهمیه است و از سراسری هم زیاده پس کو .......
    من واقعا روی این سهمیه حساب باز کرده بودم که اشتباه من هم همین بود . اگه می دونستم این فیلم رو بازی می کردند من مکانیک تهران مرکزی رو انتخاب می کردم که با این نمرم بدون سهمیه تو اون رشته قبول میشدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •