trek buddy رو گرفتم حالا چه جوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می تونه نقشه ی ساری و تهران و اصلا همه جا های ایرانو بده؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا..........![]()
trek buddy رو گرفتم حالا چه جوری نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یکی می تونه نقشه ی ساری و تهران و اصلا همه جا های ایرانو بده؟؟؟؟؟؟؟؟ترو خدا..........![]()
سلام دوست من اين نقشه ها تو اين سايت هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دفعه ی اول رو پشت بوم استارت زدم 3 دقیقه بعد ماهواره هارو پیدا کرد از اون به بعد هم توی کوچه یا تو ماشین که میزنم 2 دقیقه ای پیدا میکنه ولی تو خونه خوب جواب نمیده.شما هم دفعه اول برو روی پشت بوم که اطرافش باز باشه بعد استارت بزن مطمئن باش درست میشه اگه هم طول کشید صبر کن
من که از عکس برداریش توی شب اصلا راضی نیستم ، توی روز حرف نداره اما شب رو خیلی بد میگیره
قیمت جدید گوشی رو کسی نداره از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه دوستان لطفا راهنمایی کنند با تشکر![]()
من هر کاری کردم این trek buddy نصب نشد که نشد اگه ممکنه توضیح بدین چطوری تونستین نصبش کنین؟
تو همين انجمن بگردي كامل توضيح داده حالا منم تا اونجايي كه يادمه برات توضيح ميدم
برنامه رو ريختي و اينستال كردي گوشيت به كامپيوترت وصل ميكني بعد نقشه اي كه با اين برنامه مرتبته رو ميري توي فولدر trek buddy بعد maps اونجا كپي ميكني بعد برنامه رو كه اجرا ميكني دقيقا يادم نيست كجايي تو ستينگش ميري دقيقا آدرس جايي كه نقشتو ريختي رو ميدي
این چیه؟؟؟؟؟
![]()
سلام کسی تونسته wmv اجرا کنه؟
آره بیت ریت و سایزش باید پایین باشه........حالا یکی درد منو بیاد دوا کنه......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)