تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 326 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سعید جان خیلی ممنون

من فقط قیافه گوشیمو میخواستم عوض کنم ونمیخوام اتفاقی برای 16g حافظم بیفته ونه برای درایورهای مختلف گوشی.مثلا همین رام htc که سبک کردن رو میخواست بزارم.
    میخواستم بدونم که اگه من یه بک آپ کامل بگیرم از گوشیم میتونم بعداز تعویض رام همین نرم افزارها رو داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تاحالا ب آپ نگرفتم نمیدونم. مگه نرم افزارات چیه که انقدر مهمه. شنیدم یه نفر با spd backup این کارو کرده . ولی من نمیدونم

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستانی که از مموری کارت 32 گیگا استفاده میکنند لطفاً بفرمائید که این گوشی با مموری 32 مشکل داره یا نه ؟

دوستانی که My Storage گوشی شون ناپدید شده و مثل من گارانتی هم ندارن و با هزینه خودشون تعمیر کردن، بفرمائید هزینه تعمیر چقدره.

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تاحالا ب آپ نگرفتم نمیدونم. مگه نرم افزارات چیه که انقدر مهمه. شنیدم یه نفر با spd backup این کارو کرده . ولی من نمیدونم

ok
    من gps garmin نصب کردن تو مایکروتل 20 تومن هم پیاده شدم واسه همین.
    من هم شنیدم که میخواستم از شما بشنوم.
    به یه سوالم جواب ندادی؟؟
    من فقط قیافه گوشیمو میخوام عوض کنم ونمیخوام اتفاقی برای 16g حافظم بیفته ونه برای درایورهای مختلف گوشی.مثلا همین رام htc که سبک کردن رو میخوام یک فایل هستش یا چندتاست من win6.5 دارم.
    Last edited by rahman1363; 08-04-2010 at 15:33.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوستانی که از مموری کارت 32 گیگا استفاده میکنند لطفاً بفرمائید که این گوشی با مموری 32 مشکل داره یا نه ؟

دوستانی که My Storage گوشی شون ناپدید شده و مثل من گارانتی هم ندارن و با هزینه خودشون تعمیر کردن، بفرمائید هزینه تعمیر چقدره.

شما گوشیتون رو فلش کردید که ببینید درست میشه؟ کدوم شهر هستید؟

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

ok
    من gps garmin نصب کردن تو مایکروتل 20 تومن هم پیاده شدم واسه همین.
    من هم شنیدم که میخواستم از شما بشنوم.
    به یه سوالم جواب ندادی؟؟
    من فقط قیافه گوشیمو میخوام عوض کنم ونمیخوام اتفاقی برای 16g حافظم بیفته ونه برای درایورهای مختلف گوشی.مثلا همین رام htc که سبک کردن رو میخوام یک فایل هستش یا چندتاست من win6.5 دارم.

من والله نمیدونم این قضیه ناپدید شدن 16 گیگ چیه؟ والله من 4 ماهه این گوشی رو خریدم هزار بار هم رامش رو عوض کردم و فلش کردم انواع مختلف رام روش نصب کردم حتی htc sense . عید هم رفتم مسافرت 1000 تا عکس با 160 تا فیلم گرفتم که جمعا 15 گیگ شد. بعدش ریختمش تو کام. الانم کلی فیلم دایویکس روشه . خلاصه در مالتی مدیا من این گوشی رو ترکوندم و در موزیک گوش دادن هم یه هدفون creative ep-830 براش خریدم کارم شده ام پی گوش دادن. خلاصه تا اونجایی که میدونم هنوز حافظه 16 گیگش سرجاشه. نمیدونم این دوستان چرا گوشیشون رو فلش نمیکنن ببینن درست میشه یانه! فلش گوشی همش 10 دقیقه طول میکشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    آقا ما با این لینک دانلود مدیافایر چیکار کونیم فیلترس....

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من که نفهمیدم این 16 گیگ چطوریه که پریده
    راستی چرا تو فروم های خارجی نمیپرسید؟

داره خودمونی میشه rahman1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این رام htc sense سبک یا نه؟
    خودتون چی پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما گوشیتون رو فلش کردید که ببینید درست میشه؟ کدوم شهر هستید؟

من والله نمیدونم این قضیه ناپدید شدن 16 گیگ چیه؟ والله من 4 ماهه این گوشی رو خریدم هزار بار هم رامش رو عوض کردم و فلش کردم انواع مختلف رام روش نصب کردم حتی htc sense . عید هم رفتم مسافرت 1000 تا عکس با 160 تا فیلم گرفتم که جمعا 15 گیگ شد. بعدش ریختمش تو کام. الانم کلی فیلم دایویکس روشه . خلاصه در مالتی مدیا من این گوشی رو ترکوندم و در موزیک گوش دادن هم یه هدفون creative ep-830 براش خریدم کارم شده ام پی گوش دادن. خلاصه تا اونجایی که میدونم هنوز حافظه 16 گیگش سرجاشه. نمیدونم این دوستان چرا گوشیشون رو فلش نمیکنن ببینن درست میشه یانه! فلش گوشی همش 10 دقیقه طول میکشه!
    راستش نه. بعد از اینکه رام ایتالیایی رو ریختم و یکی دو تا برنامه نصب کردم My Storage ناپدید شد. بعد از اون، اونقدر نا امید شدم که رام دیگه ای عوض نکردم. یعنی با فلش کردن دوباره ممکنه درست بشه؟ ضمنا من مراغه ای هستم.

ضمنا سعید عزیز، من هم فکرمیکردم که گوشیم هیچ وقت مموریش نمیپره چون من هم تقریبا 4 ماه پیش گرفتم و تا حالا ده بار رام عوض کردم. لطفا به حرف دوستان شک نکن. من حالا هم که مموریم پریده Omnia خودم رو با هیچ گوشی دیگه ای عوض نمی کنم. ولی چشم یه بار دیگه فلش میکنم. خدا کنه درست بشه. اونوقت تا آخر دنیا دعات میکنم.
    Last edited by mhargoon; 09-04-2010 at 18:02.

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

سعید جون شما که این همه رام عوض کردی کدوم بیشتر بهت حال داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

4

سلام
    از دوستام عزیز ممنونم به خصوص آفا سعید گل
    می خواستم بدونم چه طوری میشه با omnia2 و با ADSL از اینترنت استفاده کرد
    بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •