من تاحالا ب آپ نگرفتم نمیدونم. مگه نرم افزارات چیه که انقدر مهمه. شنیدم یه نفر با spd backup این کارو کرده . ولی من نمیدونم
من تاحالا ب آپ نگرفتم نمیدونم. مگه نرم افزارات چیه که انقدر مهمه. شنیدم یه نفر با spd backup این کارو کرده . ولی من نمیدونم
دوستانی که از مموری کارت 32 گیگا استفاده میکنند لطفاً بفرمائید که این گوشی با مموری 32 مشکل داره یا نه ؟
دوستانی که My Storage گوشی شون ناپدید شده و مثل من گارانتی هم ندارن و با هزینه خودشون تعمیر کردن، بفرمائید هزینه تعمیر چقدره.
ok
من gps garmin نصب کردن تو مایکروتل 20 تومن هم پیاده شدم واسه همین.
من هم شنیدم که میخواستم از شما بشنوم.
به یه سوالم جواب ندادی؟؟
من فقط قیافه گوشیمو میخوام عوض کنم ونمیخوام اتفاقی برای 16g حافظم بیفته ونه برای درایورهای مختلف گوشی.مثلا همین رام htc که سبک کردن رو میخوام یک فایل هستش یا چندتاست من win6.5 دارم.
Last edited by rahman1363; 08-04-2010 at 15:33.
شما گوشیتون رو فلش کردید که ببینید درست میشه؟ کدوم شهر هستید؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
من والله نمیدونم این قضیه ناپدید شدن 16 گیگ چیه؟ والله من 4 ماهه این گوشی رو خریدم هزار بار هم رامش رو عوض کردم و فلش کردم انواع مختلف رام روش نصب کردم حتی htc sense . عید هم رفتم مسافرت 1000 تا عکس با 160 تا فیلم گرفتم که جمعا 15 گیگ شد. بعدش ریختمش تو کام. الانم کلی فیلم دایویکس روشه . خلاصه در مالتی مدیا من این گوشی رو ترکوندم و در موزیک گوش دادن هم یه هدفون creative ep-830 براش خریدم کارم شده ام پی گوش دادن. خلاصه تا اونجایی که میدونم هنوز حافظه 16 گیگش سرجاشه. نمیدونم این دوستان چرا گوشیشون رو فلش نمیکنن ببینن درست میشه یانه! فلش گوشی همش 10 دقیقه طول میکشه!
سلام
آقا ما با این لینک دانلود مدیافایر چیکار کونیم فیلترس....
من که نفهمیدم این 16 گیگ چطوریه که پریده
راستی چرا تو فروم های خارجی نمیپرسید؟
این رام htc sense سبک یا نه؟
خودتون چی پیشنهاد میکنید؟
راستش نه. بعد از اینکه رام ایتالیایی رو ریختم و یکی دو تا برنامه نصب کردم My Storage ناپدید شد. بعد از اون، اونقدر نا امید شدم که رام دیگه ای عوض نکردم. یعنی با فلش کردن دوباره ممکنه درست بشه؟ ضمنا من مراغه ای هستم.
ضمنا سعید عزیز، من هم فکرمیکردم که گوشیم هیچ وقت مموریش نمیپره چون من هم تقریبا 4 ماه پیش گرفتم و تا حالا ده بار رام عوض کردم. لطفا به حرف دوستان شک نکن. من حالا هم که مموریم پریده Omnia خودم رو با هیچ گوشی دیگه ای عوض نمی کنم. ولی چشم یه بار دیگه فلش میکنم. خدا کنه درست بشه. اونوقت تا آخر دنیا دعات میکنم.
Last edited by mhargoon; 09-04-2010 at 18:02.
سعید جون شما که این همه رام عوض کردی کدوم بیشتر بهت حال داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
سلام
از دوستام عزیز ممنونم به خصوص آفا سعید گل
می خواستم بدونم چه طوری میشه با omnia2 و با ADSL از اینترنت استفاده کرد
بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)