لینک کم حجم برای PC اگه دارین بزارین
لینک کم حجم برای PC اگه دارین بزارین
فعلا خبری نیست ولی به محض اینکه منتشر بشه لینک گذاری میشه
پست اول همچنان در حال به روز رسانی می باشد...
من نمی دونم چرا اینقدر جوش می زنید که دانلود کنید !!؟
یکی دو روز دیگه بازار پر میشه از این دمو برین راحت بخرین !
کدوم بازار ؟ اگر آدرس بدی خیلی ممنون میشم ، گره کاره خیلی از بچه های تاپیک رو هم باز می کنی !
nکی تا حلا دانش کرده
دانلود دمو برای XBOX360 از تورنت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا دانلود نسخه ی نکست تمام میشه ! میام تعریف می کنم !!
سلام؛
سایت FIFA 10 پس از مدتی طولانی حتی یک تغییر هم نکرده و لینک دانلود دمو از این سایت تا 2، 3 روز دیگر قرار داده خواهد شد!![]()
سلام!
همونطور که از قبل مشخص بود نسخه PC چیز خوبی از آب در نیومده!!
حجم زیاد دمو هم به دلیل زبان ها و همچنین وجود آهنگ های بیشتری در نسخه دمو هستش!!
نسبت به پارسال سیستم مورد نیاز بازی تفائتی نکرده!!
2 گیگ خیلی نامردی هستش!
بتمن هم 2 گیگ این فیفای PC هم 2 گیگ : دی
نسخه نکست هم به نظر اکثر کاربرای فروم رسمی فیفا عالی بوده و برخی نوشته بودن که باگی رو در گیم پلی بازی نتونستن پیدا کنن!!!
اینم یه عکس جالب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عکس قیلتره. از این لینک استفاده کنید :
طرف اینترنتش 100 مگابیت بوده هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Mostafa NBA; 11-09-2009 at 04:07.
البته سیستم مورد نیاز بازی که چند پست بالاتر قرار داده شده هم برای دمو هست و هم برای بازی اصلی تنها تفاوت در میزان فضای مورد نیاز هارد دیسک هست که برای بازی اصلی متناسب با ورژن بازی تغییر خواهد کرد البته امیدوارم نسخه تک زبانه توی یک DVD جا بگیره این جوری هر ورژنی که بیاد براحتی به ورژن تک زبانه تبدیل میشه.
متاسفانه با توجه به عکس هایی که از نسخه دمو گرفته شده بازی فیفا 10 کارنت به لحاظ ظاهری کوچکترین تفاوتی با 09 نکرده. فقط باقی می مونه گیم پلی که من راضی هستم گیم پلی فیفا 10 کارنت درست مثل گیم پلی 09 نکست باشه.
با مسعود هم کاملا موافقم EA کارای عجیب غریب زیاد انجام میده یکیش افزایش غیر منطقی دمو هست که هر ساله به صورت سرسام آوری افزایش پیدا میکنه ساده بگم تصاعدی هندسی با قدر نسبت 2 میره جلو دمو فیفا 08 حدود 400 مگ حجم داشت دمو 09 حدودا 800 مگ (یه ذره کمتر) و حالا دمو فیفا 10 شده 2 گیگ فراموش نکنید که دمو فیفا 09 هم آهنگ کم نداشت تعداد زبان هاش هم خیلی بیشتر از 5 تا بود دست کم 14 تا زبان داشت دمو فیفا 09
یکی از بچه ها قول داده برام بفرسته اگه موفق بشم بازی رو تا حد زیادی کم حجم کنم و زبان های انگلیسی و فایل های موزیک بازی رو حذف کنم و بتونم حجم رو تا 200 مگ کاهش بدم قول میدم بدم بیرون آپلود کنن و لینک رو بذارم توی همین جا. به هر حال حس فوتبال هست و بازی کردن فوتبال های پارسالی دیگه فاز نمیده. کاش امروز که جمعه بود می تونستیم بازی کنیم حیف شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)