دقیقا،منم هر وقت از بازی برم بیرون،مثل اینکه همونجا سیو میکنه![]()
دقیقا،منم هر وقت از بازی برم بیرون،مثل اینکه همونجا سیو میکنه![]()
من تو مرحله تمرینی قسمت دوم گیر کردم همونجایی که با عموش باید مبارزه کنه میگه باید راست کلیک موس و نگه دارم و اسپییو بزنم بعدش با w جا خالی بردم باید سه بار این کار ور انجام بدم ولی هر چی جاخالی میدم اتفاقی نمیوفته
پسرا من اونجاييم كه وارد گروه اساسين ميشم و انگشتمو داغ ميكنن بعد يهو مياد تو زمان حال بعد ميگه ادامه بديم وقتي بر ميگرده تو اون شهري هستم كه عموم هست اما وقتي ميخوام برم پيشش صداي ديالوگ مياد كه ميگه ديتا ها پاك شدن و ...
بايد چيكار كنم؟؟؟؟![]()
شما باید تمام Codex Page ها رو جمع کنید.کلا 30 تا هستند.
موفق باشید.
سلام این جا باید چه کار کرد؟JUDGE JURY EXECUTIONERVISIT THE ART SHOW AT SANTA COROCE FIND VBERTO AND EXACT RERENGE.
بچه ها بازي تموم شد ... خيلي جذاب و قشنگ بود
واقعا از شماره يكش خيلي بهتر بود
كلي لذت بردم![]()
شما که بازیو تموم کردی بگو ببینم اونجا که میگه باید 30 تا Codex پیدا کنی از کجا پیدا کردی؟
توی سکانس 14 رو میگم.
من تو اون مرحله ای که میگه ماسک طلایی رو از دانته بگیر گیر کردن میکشمش از اول مرحله میاد مشت میزنمش بازم از اول میاد چکار باید بکنمش
باید ازش بدزدیش قربونت برم .
اگه با 360 بازی میکنی A رو بگیر از پشت بخور بهش . (دقیقا مثل موقعی که جیب بری میکنی و پول بدست میاری)![]()
داداشي خوب بايد codex هارو پيدا كني ديگه ... همونجايي كه وقتي مي خواي بري پيش عموت ميگه نميتوني چون اطلاعات خراب شده ديگه
بايد بري تو شهرهايه ديگه همه Codex هارو جمع كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)