دوستان اینجا کی اپدیت کرده؟نظر بدین خوب؟لینک دانلود مستقیمش در راپید رو ندارین ؟
دوستان اینجا کی اپدیت کرده؟نظر بدین خوب؟لینک دانلود مستقیمش در راپید رو ندارین ؟
من اپديت كردم از اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين ورژن هك نميشه من hellox 2 را نصب كردم خودش نصب شد ولي پچ هاش نصب نميشه چيكار كنم ؟
صــــبر !من اپديت كردم از اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين ورژن هك نميشه من hellox 2 را نصب كردم خودش نصب شد ولي پچ هاش نصب نميشه چيكار كنم ؟
تا ورژن بعدی HelloOX بیـــاد ! منم واس همین آپ نکردم !
helloox2 هم جواب نمیده؟!!! خدایی نوکیا کم نمیاره انگار!
سلام به همه!!
من دنبال یه گوشی خوب نوکیا می گردم که صدا رو خیلی خوب ضبط کنه و یا حداقلش اینکه روش برنامه بخوره که بتونه قابلیت ضبط خوب رو پیدا کنه؟ از صاحبان n86 می خوام بپرسم که این گوشی چطوره؟ ایا ضبط کردنش خوبه؟ و اینکه قدیمی نشده؟ ممنون میشم جواب بدین!
سلام .
دوست عزيز اگه ميخواي گوشي بخري پيشنهاد من به شما N86هست.اين گوشي هم كيفيت ضبطAMRخوبي داره وهم برنامه اي روش نصب ميشه كه صدارو به صورتMP3ذخيره ميكنه.
حالا خودت بگو
خوبه يا نه؟
به نظر من نسبت به قيمتش عالي.
دوستان گفتن تو ورژن20 گوشي هك نميشه.
خب چه ميشه كرد.
فعلا برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد و براتون ضروري هست رو ساين كنيد.
از همگي متشكرم
دوستان اگه میخوان اپدیت کنن به نظر من گوشی شون را فرمت نکنن همونجوری اپدیت کنن مشکلی نیست تا زه برانامه هاشون هم میمونه من همینطوری اپدیت کردم الان کلادینک ان گیج هستش و کار میده در حالی که اگه فرمت کرده بودم الانم که گوشی هک نمیشه و انگیج نداشتم
سلام دوستان
من امروز 1بار ویندوز نصب کردم بعد برنامه های گوشیمو.بعدش وقتی گوشی رو توحالت pc وصل کردم نشناخت.
2باره ویندوز عوض کردم بازم همون جوری.
تمام نرم افزاراشم کامل روکامپوتر نصب هست.
لطفا راهنماییم کنید.
از همگی کمال تشکررو دارم
سلام به همگی. میخواستم بدونم چه جوری میشه صفحه نمایش رو توی این گوشی چرخوند . البته به غیر از فعال بودن چرخش خودکار صفحه.
*مرسی*
سلام
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم و داشتم واقعا منم کلافه شدم اما دوستان نظر دادن که باید اخرین ورژن pc suit رو دانلود و نصب کرد تا مشک حل شه که متاسفانه با دایال اپ من غیر ممکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)