تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 531 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان از جواب های بیشمارتون ممنونم!, حداقل روش SLIC رو بگید ببینم چیه!، مهلت استفاده ام داره تموم میشه!.
    من خودم از این روش استفاده نکردم چون نیازی نبود!
    ولی تا اونجایی که میدونم این روش برای کسایی کارایی داره که با روشه معمول ویندوزشون کرک نشده!و باید از این روش استفاده کنن...
    این روش یه تغییراتی در بایوس سیستم ایجاد میکنه...که اگه از لپ تاپ استفاده میکنید و هنوز گارانتیش به اتمام نرسیده این روش پیشنهاد نمیشه...

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

من یه مشکلی با Win7 دارم . اونم اینه که مودم رو نمیشناسه. وقتی میام درایور مودم رو نصب می کنم بهم یه پیام میده و میگه که امضای دیجیتال درایور معتبر نیست ، بعدش میگم اشکال نداره نصبش کن ( معادل Continue anyway در XP ) .
    حالا، بعد از نصب درایور ، مودم به طور صحیح کار میکنه. اما مشکل اینجاست که بعد از نصب مودم، وقتی میخوام پی سی رو شات داون کنم، به جای شات داون اولا Blue Screen میاد و Memory Dump رو چک میکنه. بعدش هم بجای شات داون ، ری استارت میشه.
    چه کنم؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

1- چه جوری میتونم آیکن های دسکتاپ رو کوچیک کنم ؟؟؟منظورم رزولشن نیستا --فقط میخوام ایکن ها کوچیک شند

2- my network place و سپس view home group رو که در xp بود رو میخوام از توی سون برم اما پیداش نمیکنم--کجاست این؟

راستی من بازی call of duty رو xp نتونستم نصب کنم به 3-4 تا از دوستام هم دادم اونا هم گفتند نصب شد اما اجرا نشد ماله منم اجرا نمیشد اما توی سون براحتی اجرا شد

واقعا ویندوز خوبیه فقط ای کاش این قدر کار کردن باهاش سخت نبود

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظرم 7 کلاً از ویستا راحت تره با سخت افزار که کنار اومد! ولی یه مشکلاتی هنوز داره یکیش نمایش دهنده تصویر ویندوز 7 هست که هم کندتر شده نسبت به ویستا (و مسلماً ایکس پی) هم اینکه زوم که میکنم عکسا شطرنجی میشه درحالیکه توی اون ویندوزا فقط تار میشد جیفم که مثل ویستا نشون نمیده یه قابلیتایی هم نداره .. البته شایدم من پیدا نکردم راهشونو
    من یه سوالم داشتم آقایون راهنمایی کنن اولاً بگم جدیدترین ورژن ویندوز 7 رو نصب کردم (7600) توی درایو دی و ویندوز اصلیم ایکس پی هست و نرم افزارا رو روی دوتا ویندوز نصب کردم حالا بعضی نرم افزارا توی ایکس پیه اجرا نمیشه یا هنگ میکنه به نظر دوستان آیا علتش دوویندوزه بودنه ؟ اصلاً شما کدومو بهتر میدونید؟ دو ویندوز یا 7 خالی ؟ 7 با ویستا یا ایکس پی؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Don Sylar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran , iran

پيش فرض

با سلام

1- چه جوری میتونم آیکن های دسکتاپ رو کوچیک کنم ؟؟؟منظورم رزولشن نیستا --فقط میخوام ایکن ها کوچیک شند

2- my network place و سپس view home group رو که در xp بود رو میخوام از توی سون برم اما پیداش نمیکنم--کجاست این؟

راستی من بازی call of duty رو xp نتونستم نصب کنم به 3-4 تا از دوستام هم دادم اونا هم گفتند نصب شد اما اجرا نشد ماله منم اجرا نمیشد اما توی سون براحتی اجرا شد

واقعا ویندوز خوبیه فقط ای کاش این قدر کار کردن باهاش سخت نبود
    1- دکمه کنترل یا ویندوز (؟) را نگه داشته و سپس دکمه چرخ ماوس را بسمت بالا یا پایین بچرخانید.
    2-سراغ انرا می توانید در قسمت help ویندوز بگیرید تا با آخرین تغییرات آن نیز آشنا شوید.در غیر این صورت در تسکبار کنار ساعت یه چیزی هستش که اسمش یادم نیست ولی شبیه کانکشن اینترنت روی ان کلیک کنید.

6. این کاربر از Don Sylar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم من میتونم رو این سیستم 7 نصب کنم؟

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+ cpu
    رم دوتا 512
    گرافیکم آنبورده nvidia nforce 630a-7025 
    اگه میتونم بریزم باید 64 بیتی بریزم یا 32 بیتی؟
    جواب بدین ثواب داره

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم 7 کلاً از ویستا راحت تره با سخت افزار که کنار اومد! ولی یه مشکلاتی هنوز داره یکیش نمایش دهنده تصویر ویندوز 7 هست که هم کندتر شده نسبت به ویستا (و مسلماً ایکس پی) هم اینکه زوم که میکنم عکسا شطرنجی میشه درحالیکه توی اون ویندوزا فقط تار میشد جیفم که مثل ویستا نشون نمیده یه قابلیتایی هم نداره .. البته شایدم من پیدا نکردم راهشونو
    من یه سوالم داشتم آقایون راهنمایی کنن اولاً بگم جدیدترین ورژن ویندوز 7 رو نصب کردم (7600) توی درایو دی و ویندوز اصلیم ایکس پی هست و نرم افزارا رو روی دوتا ویندوز نصب کردم حالا بعضی نرم افزارا توی ایکس پیه اجرا نمیشه یا هنگ میکنه به نظر دوستان آیا علتش دوویندوزه بودنه ؟ اصلاً شما کدومو بهتر میدونید؟ دو ویندوز یا 7 خالی ؟ 7 با ویستا یا ایکس پی؟
    ممنون
    من كه هميشه تك ويندوزي رو پينهاد ميكنم
    از قديم و تا اينده

9. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آقا من این 7600 64 بیت رو دان کردم حالا اینترنت ندارم درایور گرافیک دان کنم
    182 بهش می خوره ؟ (ماله ویستا 64 بیته ) 

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام...
    این آخرین و بهترین کرک ارایه شده برای ویندوز 7 هست که بخوبی هم کار میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بدرود.
    والا ما تاین هم اجرا کردیم نشد
    اگه میشه یا بگید چه جوری رک کنیم یا یه کرک خوب بزارید

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

من 7600 نصب نکردم اگه 182 بهش نمی خ.ره بگید واسم اینترنت درست شد بریزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •