تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 229 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    با اینکه سونی یکی از بهترین هاست ولی متاسفانه این تایپیک حداقل برای من جالب نبودهچون خیلی کم جواب سوالاتمو گرفتم
    اما به عنوان اخرین سوال
    CW 26 FX CORE I5-2.4-520M 4096 500 NV 330M 512 UP 2.3GB 14"+ DVD-RW 7 2.4Kg-WEB- 3
    سال رهجو 1,280,000
    این کانفیگ چطوره؟
    چندتا عکس اگه بزارین از این مدل خیلی عالی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض Z112 GDS

سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض (فوری)Z112 GDS

سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض z122 GDS

سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید ممنون

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام....

واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....

بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...

امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....

داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....

راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......

شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

بچه ها‏، دوستان، اساتيد
    دوباره ميپرسم
    سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
    اصلا corei7 با corei5 فرق خيلي خاصي ميكنه؟
    من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن‏،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
    cache هاشم كمن( 3MB)

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوستان سلام....

واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....

بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...

امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....

داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....

راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......

شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....

دوست عزیز اتفاقا من قصد داشتم یکی از سری های F و برای پسرخالم بخرم

با این چیزایی که گفتید یه جوری شدم

اما من بعید میدونم مشکل از لپ تاپ باشه یعنی شاید دست کاری شده بوده یا 1000تا دلیله دیگه

من خودم پارسال FW خریدم از ایران رهجو که اسمبل چین هم بود

از پارسال تا به امروز روزی 9 ساعت مثل اسب داره کار میکنه

آخ هم نگفته

رزیدنت 5 و بدون مشکل روون اجرا میکرد و غیره

در مورد کلیپ های Full HD 1080 فقط با Nero Show Time روون و درست اجرا میشن

در کل سونی برند خوبیه و بعید میدونم که این مشکلات در همه ی سری های F باشه

احتمالا اون مدلی که شما خریدید دست کاری شده بوده و هزار تا دلیله دیگه

لپ تاپ و از نمایندگی سونی (ایران رهجو) خریدید؟

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا من قصد داشتم یکی از سری های F و برای پسرخالم بخرم

با این چیزایی که گفتید یه جوری شدم

اما من بعید میدونم مشکل از لپ تاپ باشه یعنی شاید دست کاری شده بوده یا 1000تا دلیله دیگه

من خودم پارسال FW خریدم از ایران رهجو که اسمبل چین هم بود

از پارسال تا به امروز روزی 9 ساعت مثل اسب داره کار میکنه

آخ هم نگفته

رزیدنت 5 و بدون مشکل روون اجرا میکرد و غیره

در مورد کلیپ های Full HD 1080 فقط با Nero Show Time روون و درست اجرا میشن

در کل سونی برند خوبیه و بعید میدونم که این مشکلات در همه ی سری های F باشه

احتمالا اون مدلی که شما خریدید دست کاری شده بوده و هزار تا دلیله دیگه

لپ تاپ و از نمایندگی سونی (ایران رهجو) خریدید؟
    نه....از يك نمايندگي امرتات گرفتيم و 1 سال هم گارانتي داره خير سرش....ايران رهجو سري f نداره اصلا...فهميده اوضاع خرابه جمع و جور كرده....

اون 1001 دليل چي مي تونه باشه....دلم برا دوستم سوخت...خدا به داد من رسيد و منو منصرف كرد ولي اون بيچاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پست تکراری
    Last edited by enriquefk2; 29-07-2010 at 01:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان این مدل cw 27 fx چطوره ؟کلا این رده بدرد چه قشری می خوره؟
    اگه میشه چند تا عکس از این مدل بزارید.
    اگه شما بخواهید از معایب و مزایای این مدل بگید چه می گید؟باتریش چند ساعت جواب میده؟
    قیمتش چقدر هست؟
    متشکر
    این لپ تاپ از سریه gaming Laptop سونی به حساب میاد کلا واسه اونایی که نیم نگاهی به بازی دارن و جابه جایی بیشتری دارند
    قیمت هم بین 1350000 تا 1320000

لپ تاپ CW 27FX/L آمیزه ایی از قدرت و جذابیت است. لپ تاپ CW27 یک کامپیوتر همراه سبک و باریک با وزنی معادل 2.5 کیلوگرم است. این دستگاه یک کامپیوتر همراه 14 اینچ رنگی و خوش ساخت است که اقتدار خاصی دارد و امکان لذت بردن از برنامه های سرگرم کننده را به شما می دهد. این لپ تاپ همچنین به شما این اجازه را می دهد تا به آسانی برنامه های مولتی مدیا خود را اجرا کنید، به وبگردی بپردازید و نیازهای مختلف شما را در زمینه ی اجرای محاسبات متنوع پاسخ می دهد. شما از عملکرد پردازنده Intel Core i5 آن لذت خواهید برد و با برخورداری از فناوری Nvidia GeForce GT330M بهمراه 512MB حافظه ی اختصاصی ویدئویی از بهترین عملکرد گرافیکی بهره مند می شوید. در این سیستم نمایشگر 14 اینچ وایداسکرین با رزولوشن 1600X900 و فناوری نور LED تعبیه شده است. شما می توانید با توجه به قابلیتها و امکانات برنامه Sony Creativity Suite از اجرای برنامه های مولتی مدیا به بهترین شکل لذت ببرید. در این سیستم ابزارهای کارآمد با کاربری ساده نظیر creative tools نیز تعبیه شده است.
    یکی دیگر از امکانات این دستگاه دوربین داخلی MOTION EYE و میکروفون داخلی ست که از فناوری تشخیص چهره نیز پشتیبانی می کند. درایو اپتیکال DVD +-R/RW با پشتیبانی از فناوری Double Layer Combo Drive و شبکه بی سیمWi-Fi 802.11b/g/n نیز از قابلیتهای دیگر این لپ تاپ می باشد. این لپ تاپ از پورت 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN، ماجولارBluethooth Stereo A2DP (2.1 + EDR)R کارت خوان مولتی مدیا و شیارMS PRO (Standard/Duo)o بهمراه MagicGate ™ پشتیبانی می کند.سرزمین رایانه
    علاوه بر آن مجهز به شیار کارت ExpressCard/34، شیار مدیا SD بهمراه پدلمسی Electro-static است، بعلاوه دارای پورتهای (Multi-Finger، (3 x USB 2.0، پورت IEEE 1994، مبدل هدفون و میکروفون، خروجی VGA، HDMI و RJ-45 Ethernet نیز می باشد. این لپ تاپ 2.5 کیلوگرم وزن دارد و در ابعاد 34x 23.4 x 3.9 اینچ ساخته شده است.سرزمین رایانه
    پردازنده Intel Core i5-520M
    پردازنده Intel Core i5-520M یک CPU دوهسته ایی کامپیوترهای همراه است که سرعت ساعت آن (باتوجه به حالت Turbo Mode) بین 2.4 تا 2.93 گیگاهرتز می باشد. هر هسته از آن مبتنی بر میکرومعماریNehalem (Westemere)i است. قابلیت Hyperthreading به پردازنده دو هسته ایی این امکان را می دهد تا چهاررشته را بطور همزمان کنترل کند. این پردازنده در مقایسه با پردازنده سریعتر Core i7-620M، تنها دارای سه مگابایت حافظه Level 3 Cache و سرعت ساعت کمتر است.
    ویژگی جدید فناوری Core i5-520M کارت گرافیک داخلی آن، GMA HD و کنترلر حافظه می باشد. هر دو بر روی قالب جداگانه ایی هستند که در اندازه 45nm ساخته می شوند، در حالیکه قالب CPU پیش از اینها در فرایند جدید در اندازه 32nm تولید می شد.
    عملکرد این پردازنده بطور متوسط سریعتر از مدل Core 2 Duo T9500 است و بواسطه ی پشتیبانی از فناوری Turbo Boost، برنامه های کاربردی رشته ایی را با عملکرد بهتری اجرا می کند. بنابراین سرعت این پردازنده مشابه سرعت ساعت بالای پردازنده های Core 2 Duo می باشد و می بایست بتواند برنامه های چندرسانه ایی و بازیهای رایانه ایی را به خوبی اجرا کند.سرزمین رایانه
    هسته های 32nm پردازنده ی نسل Westeme، همچنین قادرند برخی دستورالعمل های جدید را برای سرعت بخشی به فرایند رمزگذاری AES اجرا کنند.سرزمین رایانه
    کارت گرافیک داخلیIntel Graphics Media Accelerator HD (GMA HD)i با سرعتی معادل 500-766 مگاهرتز کار می کند و واضح است که باید سریعتر از مدلهای قدیمی GMA 4500MHD باشد. فناوریGeForce 9400M (ION)iنیز همچنان سریعتر از سایر کارت های گرافیک NVIDIA و ATI که نسبت به کارت گرافیک اینتل پشتیبانی بهتری از داریو دارند، است.
    میزان مصرف انرژی این پردازنده 35 Watt TDP (حداکثر) است و کاملاً مشخص است که بهتر از 35 Watt TPD پردازنده های Core 2 Duo سری T انرژی مصرف می کند. باتوجه به فناوری Turbo Boost، پردازنده Core i5 نسبت به مدلهای قدیمی تر Core 2 Duo احتمالاً در شرایط بارگذاری بیشتر از TDP استفاده می کند. در شرایطی که سیستم هیچ برنامه ایی را بارگذاری نمی کند، میزان مصرف انرژی آن بطور قابل توجهی ناچیز است.سرزمین رایانه

کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 330M
    عملکرد کارت گرافیک GT 330M موفق تر از GT 230M می باشد و به لحاظ فنی نیز سرعت ساعت آن سریعتر از GT 240M است. در مجموع GT 330M یک کارت گرافیک مخصوص لپ تاپ با دامنه ی متوسط است که از فناوری DirectX 10.1 پشتیبانی می کند.سرزمین رایانه
    عملکرد GT 330M مشابه GeForce GT 240M می باشد، بنابراین در گروه Mobility Radeon HD 4650 طبقه بندی می شود. این کارت گرافیک از فناوری DirectX 10.1 و کلیه قابلیتهای GT 230M/ 240M پشتیبانی می کند. کارت گرافیک ATI Radeon HD 5650 مجهز به فناوری DirectX 11 و عملکردهای بهتر می باشد.سرزمین رایانه
    بازیهای مدرن مبتنی بر فناوری DirectX 10 و 11 مانند Crysisi یا Risen می توانند با تنظیمات متوسط و تنظیم مناسب رزولوشن به خوبی قابل اجرا باشند. بازیهایی مانند Sims 3 با بالاترین جزئیات و رزولوشن بالا نیز قابل اجرا هستند.
    هسته های 48 shader کارت گرافیک GT216 مبتنی بر معماری GTX 200 دسکتاپ می باشد و در نتیجه نسبت به هسته های 48 کارت گرافیک GeForce 9700M GTX اندکی بهبود یافته است. طبق فناوری Nvidia، معماری micro با توجه به عمر باتری سیستم و عملکرد آن پیشرفت کرده است. پردازنده های stream/shaderها تک بعدی هستند و بنابراین نمی توانند بطور مستقیم با shaderهای پنج بعدی AMD-ATI مانند Mobility Radeon HD 5650 مقایسه شوند.سرزمین رایانه
    بمنظور استفاده از عملکرد محاسباتی GeForce GT 330M برای سایر برنامه های کاربردی، این کارت گرافیک از فناوریهای CUDA, OpenCL و Direct Compute پشتیبانی می کند. بطور مثال، فایلهای ویدئویی با استفاده از پردازنده های stream رمزگذاری می شوند که بطور قابل توجهی سرعت عملکرد آنها از CPU پرسرعت، بیشتر هستند.سرزمین رایانه
    کارت گرافیک GT 330M از رمزگشایی فایلهای ویدئویی HD با استفاده از موتور داخلی PureVideo HD پشتیبانی می کند. پردازنده ویدئویی داخلی VP4 قادر است فرمتهای H.264, VC-1, MPEG-2 و MPEG-4 ASP (مانند DivX, Xvid) را بطور کامل رمزگشایی کند. سرزمین رایانه

همانند کارت گرافیک GT 230M، عملکرد GT 330M به میزان حافظه گرافیکی استفاده شده بستگی دارد. با سرعت کم DDR2، سرعت این کارت می تواند با حافظه سریعتر تا 20% کندتر شود. معمولاً GT 330M بطور نسبی با حافظه ارزان و پرسرعت DDR3 جور است. با این وجود، GDDR3 کمی سریعتر عمل می کند. ورژن کم مصرف GT 330M ( با Codename N11P-LP) نیز برای لپ تاپهایی که دارای حداقل سرعت ساعت هستند و کمترین انرژی را مصرف می کنند قابل دسترس می باشد.سرزمین رایانه
    این لپ تاپ در دو رنگ مشکی وبنفش موجود می باشد.
    منبع sarzamin.ir
    تحلیل وبررسی : کاری از گروه نرم افزاری سرزمین رایانه

11. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •