Last edited by a5_big; 28-05-2011 at 11:26.
Last edited by a5_big; 28-05-2011 at 11:34.
من فکر میکنم نوک مدادی و سورمه ای خیلی بهش میاد.![]()
sسلام به همه دوستان
ببینید رنگ ماشین یک مسئله کاملا تخصصی بسیار وقت گیر و هزینه بردار و حساس و همچنین انتخاب اون کاملا یک مسئله شخصی هست هر چقدر درباره سلیقه در رنگ صحبت کنید به نتیجه نمیرسید
سلام بر شما جناب آقای بندری عزیز
بنده روز پتجشنبه 2 تا سوال از شخص شما کردم.
البته حدس میزدم که قبل از پیام های روز پمعه افتادن به چمشتون نخورن.
پس بیزحمت اگه براتون مقدور بود یه نگاه بفرمایین و پاسخشون رو بفرمایین.
نظر شما به عنوان کارشناس برایمان اهمیت زیادی داره.
مختصرا بخوام اشاره کنم در مورد مدل دلخواهم از تیبا بود که از شما راهنمایی خواسته بودم که متن کاملش رو روز پنجشنبه براتون نوشتم.
مساله دومم یه سوال مرتبط با رنگ خودرو (نه از لحاظ ظاهری و نظرخواهی ) ازتون کرده بودم که ممنون میشم اگر بررسی بفرمایین
بینهایت ممنونم
موفق و موید باشید
شرمنده دوباره سوالتون رو بفرمایید در حد وسعم جواب میدم
سلام بر شما.
چون میترسیدم تشریف ببرید مطلبی که براتون نوشته بودم رو کپی کردم
بینهایت قبلا از لطفتون ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط bandary [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورق استفاده شده در تيبا از ضخامت بيشتري برخوردار هست و اينكه بدنه به اين راختي موج بر نميداره و احتمالا شما مشكل رنگ داريد
شايد هم زياد حساس هستيد و زاويه نگاهتون فرق ميكنه براي همين احساس ميكنيد كه موج داره
سلام بر شما دوستان عزیز و تشکر ویژه به خاطر مطالب ارزنده که مطرح کردید و من که واقعا از خواندن نظرات شما استفاده نمودم.
در مورد مدل یک سوال از جناب آقای بندری داشتم که خواستم بپرسم من الان متقاضی مدل EX هستم.
ثبت نامی بهمن ماه هستم .خواهشمندم اگر برایتان مقدور است راهی جلوی پایم بگذارید.
به نمایندگی مراجعه کردم.درخواست کتبی دادم.
اما باز هم گفتم با شما که دست اندرکار هستید مشورت کنم و از شما کمک بگیرم.
ممنونم اگر راهنمایی فرمایید.
ممنون و متشکرم
پیشاپیش از همه ی شما دوستان به خاطر پاسخ و نظرات سازنده تان قدردانی میکنم
..........
ادامه:
باسلام مجدد
جناب آقای بندری عزیز یک سوال دیگر که داشتم از شما این بود که آیا رنگ های متالیک از نظر استحکام و مقاومت بیشتر نسبت به رنگ سفید برتری دارند یا تنها اسم رنگ متالیک را یدک میکشند....؟
اگر ممکن است برای حضرت عالی که کارشناس هستید این مساله را برایمان شرح بفرمایید.
بینهایت ممنونم
در آخر عرض کنم که سوال اصلی بنده در حال حاضر این است که اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید که برای اینکه مدل مورد نظر خودم را درخواست نمایم و دریافت کنم چه باید بکنم؟
ممکن است شما در این زمینه کمکی بفرمایید یا راهی جبوی پایم بگذارید؟
ممنونم
Last edited by TIBA-NAVID; 28-05-2011 at 20:43.
و پساخ سوال شما
رنگ متالیک از استحکام بیشتری در برابر نور افتاب برخوردار هست نسب به رنگ روغنی
بین سفید و نقره ای رنگ نقرهای بیشتر مورد پسند هست و بین رنگ نقره ای و نوک مدادی بیشتر رنگ نوک مدادی به هر حال من نظر و سلیقه خودم رو گفتم
رنگ کلا یک مسئله شخصی و سلیقه ای هست
و شرمنده با توجه به شرایط کاریم برام مقدور نیست که براتون عکس بزار
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
درست زمانی که داشتم جواب میدادم ویرایش کردید!!!
در حال حاضر بالاترین مدلی که وجود داره sx هست ترمز ضد بلوکه و فرمان هیدرولیک و دو کیسه هوا
رنگ جلو پنجره در تمامی مدل ها مشکی به جز مدل هایی که در کارخانه ازشون استفاده میکنیم آینه ها رنگ مشکی و فاقد آینه برقی و شیشه های عقب هم دستی میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)