سلام این ارور چیه thisapplication has failedtostart be cause d3dx9-40dll.wasnot fount.re-installing the application may fix this problem
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام این ارور چیه thisapplication has failedtostart be cause d3dx9-40dll.wasnot fount.re-installing the application may fix this problem
Alice رو نصب کنید
مربوط به نصب بد است،از بکابتان کمک بگیرید.
در سایت DLLs.com بروید و سپس ر ا دانلود کنید.d3dx9-40.dll
Grand theft auto:The Ballad Of Gay Tonyپس از گذشت مدت کوتاهی از عرضه بازی GTA IV این بار شرکت Rockstar با عنوان جدیدی از سری بازی های Grand theft auto دوباره به صحنه آمد. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید این بازی Grand theft auto: The Ballad Of Gay Tony نام گرفته است. شرکت Rockstar زمان عرضه ی این بازی را 29 اکتبر 2009 اعلام کرده است
خب الان چه ربطی به این تاپیک داشت؟
The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony دو DLC انحصاری GTA IV هستند که فقط برای 360 عرضه میشن!
موفق باشی.
سلام من از همه ی اساتید محترم تشکر میکنم خصوصا دانوش پیچگاه وking of the kings عزیز به خاطر پست های مفیدتون انشاا... همیشه موفق باشید ولی افففسسسوسسسس که کم کم از این سایت کم رنگ میشوید!!!!!!!!!!!!!!
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان من در قسمتenbseris درقسمت global قسمت useeffect رو زياد مي كنم بازي رنگش قاطي ميكنه مشكلش چيه؟؟؟؟
سلام به همه عزیزان
من کاربر تازه واردم و امیدوارم اینجا دوستهای خوبی پیدا کنم
برای شروع کار من یه سیو گیم براتون میذارم که 100% هست امیدوارم کسی قبلا نذاشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من ی سالی میشه GTA IV رو گرفتم ولی هر دفعه به ی دلیلی نشد ه این بازی رو اجرا کنم.
الان وقتی می زنم بره تو بازی ی Serial می خواد که من ندارم اگه خود سریال هست یکی از دوستا ن لطف کنه بهم بده ، اگرهم راهی برا دور زدنش هست لطف کنید بهم بگید.
واقعاً سپا سگذار میشم.
ی error هم ی مدل کرکش میده میگه:
This application has failed to start because xlive.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
چی کار باید کرد؟
سلام . دوست عزیز مشکل شما به این تاپیک هیچ ربطی نداره . مشکل شما باید تو تاپیک زیر مطرح بشه :
درضمن در مورد پست دومتون فکر کنم مشکل از اینجاست که شما برنامه Game for Windows Live رو نصب نکردید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)