سلام
همین الآن از اصفهان خریدم و داره نصب میشه
این جور که دوستان می گن تا شب تموم میشه. حیف که کوتاهه ولی خب کال آوه دیگه. هر چند در حد امتیاز دادن نیستم اما شب میام یه چیزایی می نویسم.
موفق باشید
سلام
همین الآن از اصفهان خریدم و داره نصب میشه
این جور که دوستان می گن تا شب تموم میشه. حیف که کوتاهه ولی خب کال آوه دیگه. هر چند در حد امتیاز دادن نیستم اما شب میام یه چیزایی می نویسم.
موفق باشید
دوستان كسي از مشهد بازي رو گرفته ؟ ( نسخه pc )
دوستاني كه كارت --- دارن ... گروه آفلاين دي وي بي امروز ساعت 4 اين بازي رو روي فركانس 11354 دانلود ميكنه ... البته لينكها كد شده هستن
احتمالا" ظرف امروز و فردا گروههاي ديگه هم دانلود ميكنن...
سلام
کسی از دوستان میتونه کرکی رو که کار میکنه بذاره و به من لینک پست رو بده ؟! اخه خیلی سریع صفحات میره جلو ...
چنتا دی وی دی هست چند گرفتی ؟ کرک داره ؟
نه دوست عزیز . اشتباه میکنید
از همون اول هم قرار بود این بازی 10 نوامبر منتشر بشه![]()
دوستان میشه بگید الان کدوم کرک رو بگیرم ؟ الان کسی که اینجا بازی کرده از چه کرکی استفاده کرده بدون مشکل ؟
یکی جواب بده اعصابم خورد شده ...
مثل همیشه بی نقص و زیبا ... در جریان بازی هستید ...
یک اسکرین شات که گرفتم ، برنامه دم دستم نبود بیشتر بگیرم
جالب این هست که دیگه نمی تونید ، ملت رو به گلوله ببندید یعنی باید با دقت جلو برید ممکنه مردم عادی تو خیابون باشن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این نمایشگاه رسانه دیجیتال و ... یارو یه بازی آورده بود مثل cod بعد میگفت با وسایل نظامی آشنا میشن و با محیط جنگ آشنا میشن ... بعد میان از این طرف مثلا بازی هایی مثل cod ممنوع می کنن ...
Last edited by SIMON137; 11-11-2009 at 15:46.
امتیازهای کاربران به نسخه ی PC :
IGN user rating:2.1 / 10
Gamespot user rating: 5.0 / 10
Amazon user rating: 1.5 / 5 Stars
علتش رو هم آقای djmd در چند صفحه ی قبل توضیح داد.
کی گفته زمان این بازی کوتاهه....؟؟؟
بابا خیلی خوفه ..
من از ساعت 1 که گرفتم اومدم خونه و نصبش کردم ..... تا حالا 2 مرحلش رو بیشتر نرفتم..
خیلی سخته و در عین حال خیلی با حاله..
ای ول..
ولی فکر نکنم کمتر از 10 ساعت بشه تمومش کرد.. البته با درجه سختیه متوسط..آسونشم نمیشه تو 4 ساعت که شما میگید رفت..
راستی بچه ها 3 مرحله چند بخشیه ؟؟؟
درسته..
من فعلآ از اولیش شروع کردم که خودش 5 یا 6 بخش بود که هر کدومش بازم چند مرحله داشت..
در ضمن.. راست میگن یه سری از این بازی 4 دی وی دی هست ؟؟
من 3 تا بود !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)