تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 123 از 178 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان فقط امار ایرانخودرو رو قبول دارن ----واقعا جای سواله برام ؟ چون خیلی اشتباه تو امار ایرانخودرو وجود داره که یه پسر بچه هم میتونه بفهمه
    مثلا روا با ef7 از نظر ایرانخودرو تو شتاب برابرن ؟
    یا مثلا 405 از 206 شتبش بیشتره ؟
    یا مثلا روا تقریبا شتابش با 206 برابره ؟
    دوستان اینقدر به امار رو کاغذ تکیه نکنین یه بار پشت هر یک از این ماشینا بشینین تا ا خودتون متوجه قدرت هر کدومشون بشین
    من خودم 405 tu5 دارم اما هیچ موقع نگفتم که ماشینه من بهتره چون لازم نمیبینم واسه کسی که فقط حرفه خودشو قبول داره الکی اثبات کنم و همیشه گفتم که دوستان برن پشت هر کدوم از این ماشینا بشینن بعد خودشون قضاوت کنن

اما دوستان زحمت یه تست رو بخودشون نمیدن و فقط میان رو از امار و ارقام غلط ایرانخودرو قضاوت میکنن اخه تا کی دیگه
    من نتیجه تست 405 tu5 رو با اکثرا میدونم (خودم تست کردم ) کسی از دوستان اگه نمیتونه خودش تست کنه بگه تا من بگم 405 از چه ماشینایی میخوره یا چه ماشینایی رو میزنه

2. 3 کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا کسی میدونه EF7 شتابش بیشتره یا 405 SLX ؟

داره خودمونی میشه milad00790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من تازه عضو شدم و تازه واردم و خوشحالم که می تونم با دوستان بحث و گفت و گو کنم . در مورد سوالی که دوستمون کردم باید عرض کنم که شتاب اولیه slx tu5 بیشتر از ef7 هستش اونم به خاطر وزن کمتر slx نسبت به سمند هستش ولی فکر کنم شتاب ثانویه ی ef7 بیشتر از tu5 باشه تا ببینیم نظر دوستان دیگه چی باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام در جواب دوستمون باید بگم که شتاب اولیه ی slx tu5 نسبت به ef7 بیشتر هستش اونم به خاطر وزن خود موتور ef7 و وزن خود ماشین ولی فکر کنم شتاب ثانویه ی ef7 بیشتر از سمند هستش جدا از اینکه هردو موتور 16 سوپاپ و مجهز به پدال برقی گاز هستند تا ببینیم نظر دوستان دیگر چی باشه.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان فقط امار ایرانخودرو رو قبول دارن ----واقعا جای سواله برام ؟ چون خیلی اشتباه تو امار ایرانخودرو وجود داره که یه پسر بچه هم میتونه بفهمه
    مثلا روا با ef7 از نظر ایرانخودرو تو شتاب برابرن ؟
    یا مثلا 405 از 206 شتبش بیشتره ؟
    یا مثلا روا تقریبا شتابش با 206 برابره ؟
    دوستان اینقدر به امار رو کاغذ تکیه نکنین یه بار پشت هر یک از این ماشینا بشینین تا ا خودتون متوجه قدرت هر کدومشون بشین
    من خودم 405 tu5 دارم اما هیچ موقع نگفتم که ماشینه من بهتره چون لازم نمیبینم واسه کسی که فقط حرفه خودشو قبول داره الکی اثبات کنم و همیشه گفتم که دوستان برن پشت هر کدوم از این ماشینا بشینن بعد خودشون قضاوت کنن

اما دوستان زحمت یه تست رو بخودشون نمیدن و فقط میان رو از امار و ارقام غلط ایرانخودرو قضاوت میکنن اخه تا کی دیگه
    من نتیجه تست 405 tu5 رو با اکثرا میدونم (خودم تست کردم ) کسی از دوستان اگه نمیتونه خودش تست کنه بگه تا من بگم 405 از چه ماشینایی میخوره یا چه ماشینایی رو میزنه
    حالا از چه ماشینایی میخوره و از چه ماشینایی میزنه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش شتاب تی یو 5 دقیقا بین 10 تا 10.5 هست . میتونم ثابت کنم بهتون .
    Abdolreza2012 جان دنده 4 سبکه و 188 تا میره ولی وقتی مینداری 5 به دلیل سبکی بیش از حد دنده و فشار هوا دیگه ماشین به زور سرعت اضافه میکنه . ولی اگه جاده یکم سرپایینی باشه 210 تا رو هم میره . ولی تو کفی نه .اگه شما منظور من رو از سبکی دنده متوجه بشی کاملا متوجه مطلب میشی . مثل پراید که میندازی 5 دیگه جون نداره بره . چون 5 پراید هم سبکه
    ضمنا از روی کاغذ که اونم کاغذی که ایران فرغون نوشته نمیشه هیچی رو حساب کرد.یعنی به نظر شما شتاب روا و ef7 برابره ؟!!! ایران فرغون اینو گفته دیگه !!! اگه اونو قبول داری اینم قبول کن . ایران فرغون خیلی لاشی تر از حرفاس داداش . والا نیازی به بحث نداره . یک بار تجربه کنید کافیه . بشین پشت یه tu5 یه 0 تا 100 بگیر
    دنده سنگین یعنی چی ؟ مثلا دنده 1 همین ماشین تی یو 5 که 45 تا میره یا دنده 2 84 تا میره . یعنی اینکه دنده زود تر پر میشه ولی تاپ اسپید کمتر میره و ولی 4 سبکه یعنی چی ؟ یعنی دیر تر پر میشه و تاپ اسپید بیشتری داره . اون فیلمم قبول ندارین کلی فیلم رو نت هست. باور کنین نمیشه همش فیک باشه !
    باشه داداش قبوله.
    در مورد ایران خودرو هم باهات موافقم چون هم دروغ تحویل مردم میده وهم ماشین آشغال.
    تو اون کلیپی که گذاشتی 405 از سمن جلو زد میخواستم ببینم موتور 405 و سمند چی بود؟

8. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا کسی میدونه EF7 شتابش بیشتره یا 405 SLX ؟
    من هر دو ماشین رو دارم. ef7 بیشتره دوست من

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

باسلام
    چندوقتیه یه سوالی مخم رو بدجوری مشغول کرده
    من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم
    این جور که حساب کردم حدودا ماهی 3000 تا 3500 کیلومتر باهاش میرم
    طبیعیه که بنزین کفاف نمی کنه و مجبورم با گاز هم ریاد رانندگی کنم
    چند تا سوال داشتم که اگه اساتید راهنمایی کنن ممنون می شم
    من از 60 لیتر بنزین 30 تاش رو سوپر می ریزم و 30 تاش رو معمولی( چون جایی خوندم که بنزین مناسب برای 405 با اکتان 90 هست . پس 30 تا بنزین با اکتان 85 و 30 تا با اکتان 95 مصرف می کنم که میان گین 91 بشه ) البته نمی دونم درسته یا نه ها .
    ما بقی رو هم گاز مصرف می کنم به این صورت که داخل شهر رو بنزین مصرف می کنم و بیرون شهر رو گاز.
    سوال اول : نوع سوخت گیری که انجام می دم صحیح هست ؟
    سوال دوم :اگه بیرون شهر با بنزین برم بهتر نیست ؟
    فقط خواهشنا اگه کسی جواب می ده بگه که نظر خودشه یا این رویه علمی ثابت شده؟

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا از چه ماشینایی میخوره و از چه ماشینایی میزنه؟
    دادا طبق تجربه من
    0 تا 100 تو رنج ماشین های خودش فقط از پارس elx میخوره
    اما این ماشین هر چی شتابش اولیش محشر باشه باید قبول کنیم که شتاب ثانویه افتضاحی داره از بیشتر ماشینا میخوره

12. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام
    چندوقتیه یه سوالی مخم رو بدجوری مشغول کرده
    من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم
    این جور که حساب کردم حدودا ماهی 3000 تا 3500 کیلومتر باهاش میرم
    طبیعیه که بنزین کفاف نمی کنه و مجبورم با گاز هم ریاد رانندگی کنم
    چند تا سوال داشتم که اگه اساتید راهنمایی کنن ممنون می شم
    من از 60 لیتر بنزین 30 تاش رو سوپر می ریزم و 30 تاش رو معمولی( چون جایی خوندم که بنزین مناسب برای 405 با اکتان 90 هست . پس 30 تا بنزین با اکتان 85 و 30 تا با اکتان 95 مصرف می کنم که میان گین 91 بشه ) البته نمی دونم درسته یا نه ها .
    ما بقی رو هم گاز مصرف می کنم به این صورت که داخل شهر رو بنزین مصرف می کنم و بیرون شهر رو گاز.
    سوال اول : نوع سوخت گیری که انجام می دم صحیح هست ؟
    سوال دوم :اگه بیرون شهر با بنزین برم بهتر نیست ؟
    فقط خواهشنا اگه کسی جواب می ده بگه که نظر خودشه یا این رویه علمی ثابت شده؟
    سلام خدمت شما دوست گرامی در جواب سوال اولتون باید بگم که نوع سوخت گیری شما خوبه ولی تا می تونید بنزین سوپر بزنید مثلا 20 تا معمولی میزدید 40 تا هم سوپر بهتر میشه چون شما از ماشین زیاد استفاده می کنید طبیعتا باید از بنزین سوپر بیشتر استفاده کند و لذا اینکه ماشین شما به صورت دستی گاز سوز شده باید تفاوت های با گاز سوز کردن کارخونه ای داشته باشه برای همین باید بنزین سوپر بیشتر بزنید تا این تفاوت کارخونه گاز سوز کردن با دستی کمتر در کارکرد موتور کمتراحساس بشه ونظر کارخونه سازنده هم استفاده از بنزین سوپر هستش الانم که باتوجه به کیفیت پاین بنزین معمولی و ناخالصی های زیاد واحتراق ناقص برد با بنزین سوپر هستش ولی بازهم میگم تا می تونید بنزین سوپر بزنید چون هم موتور ماشین کارکرد روانتری دارد و هم عمر قطعات موتور بیشتر میشود. ولی در جواب سوال دومتون باید بگم که باید در شهر را با گاز برید چون فلسفه گاز هم استفاده برای مسیر های کوتاه هستش مانند درون شهر و قطعا بیرون شهر را با بنزین برید بهتر هستش از نظر من از گاز باید در ترافیک شهر استفاده کرد . تا ببینیم نظر اساتید دیگر چی باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •