بله .به راحتی درست میشه .
10 دقیقه بیشتر کار نداره .برای این کار برید پیش یه سپر سازی
سپر رو دوباره جامیندازند ,به احتمال زیاد در اثر کشیده شدن اون پیچ های بالا ول کردند
بله .به راحتی درست میشه .
10 دقیقه بیشتر کار نداره .برای این کار برید پیش یه سپر سازی
سپر رو دوباره جامیندازند ,به احتمال زیاد در اثر کشیده شدن اون پیچ های بالا ول کردند
بنظرتون اگه پشت آمپر رو آبی یخی کنم قشنگ میشه ؟ بعدش فضای داخلی چراغ و لامپ رو سفید یخی کنم چطور ؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
در های جلوی سمند رو چطور میشه رگلاژ کرد؟
وقتی میخوای درو باز کنی دستگیره به سختی بالا میاد
ماشین رو ببرید پیش قفل ساز مجرب تا براتون ریگلاژ کنه.
سلام دوستان سمند EF7 پایه گاسوز من که 11 مهر ثبت نام کردم هنوز فاکتور نشده به نظرتون مشکل کجاست ؟
سلام
من پنجم مهرماه سمند ال-ایکس نقدی ثبت نام کردم دیروز بالاخره بعد 77 روز تحویلم دادن، رفتم کارخونه گرفتم
احتمالا برای شما هم تا یک هفته دیگه ان شاء الله میدن
تا یک هفته پیش، پیشرفت برای منم در مرحله منتظر صدور فاکتور بود ولی در عرض یک هفته یکهو همه مراحل بعدش تموم شد.
واقعل متاسفم که اینا با ما این جوری رفتار میکنن.!!!
برای من که رادیو ضبط هم نداده بودن (البته گفتن پولش مسترد میشه)، از کارخانه رسیدم خونه متوجه شدم روغن هم ماشین نداشته، مجبور شدم برم 4 لیتر روغن هم بریزم تو موتور. (روغن نداشت یا فکر کنم یه قالب کره نهایت انداخته بودن توش)
ماشین رو زحمت نکشیده بودن یه دستمال بکشن همین جوری یه آب گرفته بودن گربه شور شده بود تحویلم دادن، ماشین تقریبا کثیف بود
تو راه چراغ بنزینش روشن شد البته به خاطر سربالایی سرپایینی ها بود، بعد 20 دقیقه ای دوباره خاموش شد، حدود کمتر از 1/4 بنزین داشت فکر کنم
تازه تو فاکتور نهایی، برای محاسبه جریمه تاخیر تا یک هفته قبل رو محاسبه کرده بودند نه تا دیروز
تاریخ روی پلاک هم، برای حدود بیست مهرماه بود
من ماشین رو از خود کارخانه تحویل گرفتم (این جوری ثبت نام کردم)
مراحل: دیروز از نمایندگی تماس گرفتن گفتن بیا پلاکت اینجا اومده بیا تحویل بگیر. رفتم نمایندگی پلاک رو تحویل گرفتم (2 دقیقه بیشتر طول نکشید)، بعد رفتم یه نمایندگی تو آزادی (بالای یادگار)، سند و برگ گارانتی رو تحویل گرفتم (اونم 2 دقیقه بیشتر طول نکشید) بعد رفتم کارخونه ماشین رو تحویل گرفتم (حدود یک ساعت طول کشید)
موفق باشید
دوستان اگه ممکنه منو راهنامیی کنین
کیلومتر شمار ماشین عدد نمیندازه و کیلومتر سنج هم خوابیده و روی صفره
احتمالا سنسور کیلومتر ماشین سوخته کسی میتونه راهنمایی کنه که 1- کجاست ؟ 2- ممکنه از جای دیگه هم باشه 3- عوض کردنش کار خودم هست ( مثلا در حد باز کردن دریچه گازه )
اگه یه جوون مردی پیدا شه یه عکس هم از سنسور بندازه دعاش میکنم![]()
فیوز زیر فرمان رو تست کنید احتمالا سوخته
میشه بیشتر توضیح بدین
به جز افتامات راهنما و اون رله ای که نور صفحه کیومتر رو کم و زیاد میکنه چیز دیگه ای هم اون زیر هست ؟؟؟
در مورد پراید که صحبت نمیکنین ؟؟شوخی هم که نمیکنین که
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)