mp3ir جان یعنی باتری i8510 قویتره؟اگه سادگی و شارژ طولانی مدت و دوربین 8 میخوای i8510 بگیر
بدرود![]()
mp3ir جان یعنی باتری i8510 قویتره؟اگه سادگی و شارژ طولانی مدت و دوربین 8 میخوای i8510 بگیر
بدرود![]()
اصولا پاکت پیسی ها مصرف شارژ بالایی دارن ولی از این نظر امنیا خیلی پیشرفت کرده و به نوعی میشه گفت امنیا مصرف شارژش ّبهینه هست و خیلی خوب باطریش دوام میاره.100% i8510 شارژ بیشتری نسبت به امنیا نگه میداره...در کل سامسونگ ترکونده![]()
توصیه میشه اصلا این جور چیزارو از اینترنت خریداری نکنین!
همینجوریش پا میشیم میریم مغازه جنش میخریم معیوب و تقلبی از آب در میاد چه برسه پستی بیاد دست بعدش ببینی محتویاتش ناقصه یا روشن نمیشه یا کلی عیب دیگه...
من دیوان مولوی رو باهاش ورق می زنم ، مشکلی نداره ، نقشم فکر می کنم نشون بده ، اما فکر نکنم نیازی داشته باشه
گوشی که gps داره دیگه نیازی به نقشه جاوا نداره.
در مورد سایت هم بهتره از مدیران بپرسی من اطلاعی ندارم.
search new network رو زدم نوشت َAdd New حالا بايد تنظيم خاصي بكنم.
علی انگار فعلا امتحان نداریااااا!!!کیبرد جدیدرو رو فارسی سازت تست کردی؟؟؟ اوکی بود؟ 100% تاییده؟
اووونور هم بیا!!!
استفاده از wifi دو حالت داره. حالت اول که معمولا خیلی جاها هست ، شما یه شبکه access point داری که میخوای با گوشی بهش کانکت بشی. در این صورت نیاز به هیچ کاری نداره و بعد از سرچ کردن شبکه های وایرلس موجود به شبکه مورد نظر وصل میشی. پسورد شبکه هم لازمه/ حالت دوم اتصال گوشی و یک کامپیوتره که به صورتی که دوستان گفتن نیاز به ساختن Connection داره...
سلام دوستان قصد خريد امنيا دارم.
از كجا بايد بدونم گوشي كه ميخرم آكبند هست يا نه؟؟
آيا مثل نوكيا ميشه با وارد كردن كد ساعات كاركرد رو فهميد يا نه؟
اگه توصيه ديگه داريد بگيد.
ممنون
سلام دوست عزیز
توی سایت از نام بردن شرکت باید خودداری کنید.(تبلیغات)
یکی دو تا پست قبلیمون هم به همین دلیل پاک شد.
من مشکلی نداشتم و سه روزه به دستم رسید. راضی هم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)