من گوشیم رو هک کردم و همه چی بدون سایت نصب میشه !
این هم بدون ساین نصب شد...
اجرا هم میشه ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم !
من گوشیم رو هک کردم و همه چی بدون سایت نصب میشه !
این هم بدون ساین نصب شد...
اجرا هم میشه ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم !
کیفیت دوربینش آسمون بری زمین بیای همینه. حالا با آپدیت یه کمی بهتر میشه ولی در کل همینه.
جی پی اس هم امواج ماهواره ای هست و مجانیه مجانی برو حالشو ببر.![]()
سلام بچه من تازه عضو شدم
از اساتید محترم تقاضا دارم که من را راهنمایی کنید , حقیقتش میخوام یه گوشی بخرم ولی سر دو راهی موندم که 5800 رو بگیرم یا w960 رو ؟
این رو هم بگم که تا حالا نوکیا نداشتم ولی خیلی از این مدل خوشم میاد (5800) البته با توصیف های شما .
راستی اگه بگم از دبی برام بیارن بهتر و ارزونتر نیست ؟
خیلی سپاسگذارم اگه جواب سوال های من رو بدید , از اینکه این سوال ها رو اینجا مطرح کردم شرمنده آخه ما تازه کاریم
اول بگم من جز اساتید نیستم.
ولی اگر در کل عشق پیچیدگی و تو در تو بودن هستی بیا نوکیا بگیر ولی اگر یه گوشی می خوای که مثل آهنگرافقط زنگ بزنیو اس ام اس بدی برو سراغ همون W960 البته بگم w960 هم خیلی ساده نیست ولی ناخن انگشت کوچیکه 5800 ما نمیشه.
میگی نه خودت امتحان کن.
دوست من در کل و بدون هرگونه تعصب با اینکه من خودم نوکیالیستم ولی w960 رو بهت پیشنهاد میکنم ....
به نظر من w960 اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.
وقتی با w960 کار میکنی حس میکنی داری با p990 کار میکنی.![]()
بنده هم همينجا گير كرده بودم "واسه نامزدم" آخرشم همون 960 گرفتم ارزونتر و كاربردي تر
نوكيا اگه واقعا ميخواست تاچ خوب بزنه از سري n اول ميزد يعني همون 97 رو زودتر ميداد بيرون اين 5800 انگار يه دست گرمي بوده .
دوستان ميگن GPS ضعيفي داره نرمافزاري هم كه مشكل زياد داره شتاب سنج هم خودم شخصا واسم مهم نيست . به كسي بر نخوره ها
البته LCD توپي داره
مبارکت باشه
آدم دهن مفت که حرف الکی میزنه و عیب بی خود می زاره زیاد هست شما خودتو ناراحت نکن
فکر نمی کنم هیچ گوشی به نسبت قیمت به امکانات به گرد 5800 برسه !
منم با 5800 دوستم کار کردم .خیلی ازش خوشم اومد.عاشق سیمبیان تاچ شدم.
تا جایی که من باهاش کار کردم 5800 واقعا گوشی خوبیه.
مخصوصا صفحه نمایشش خوراک فیلم دیدنه !
در مورد اوردن از دوبی
منم از دوبی اوردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی در هر حال تست یادت نره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)