از 7 هم بهتره چون تغییرات نرم افزاری خوبی در زمینه صدا داده شد مثل bbe نسخه جدیدتر و همچنین jetefect 3 که خیلی خوبه
از 7 هم بهتره چون تغییرات نرم افزاری خوبی در زمینه صدا داده شد مثل bbe نسخه جدیدتر و همچنین jetefect 3 که خیلی خوبه
ممنون.خيالم راحت شد.همينو ميگيرم.![]()
محصول جدید کوون J3معتبر ترین جایزه طراحی را در ماه های آغازین سال جدید میلادی بدست آورد
همین دلیلی شد که بلاخره بشه این محصول بسیار جذاب رو از دیروز بعد از درز مطالبی مبهم درباره ساخت آن پس از 6 ماه بلاخره بشه طراحی نهایی اون رو دید.
البته امسال E2
وi9
و V5 هم موفق به دریافت این جایزه شدند.
پس از جند روز وقفه سایت مرجع کره ایی کوون این خبر رو تایید کرد برای همین منبع خبر رو تغییر دادم.
منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 22-03-2010 at 00:44.
با سلام و تبريك سال نو به همه دوستان
بجه ها كسي كاوون فروشي داره ؟قيمت مناسب
اگه دارين پ.خ كنيد با تشكر
سلام به همگی/سال نو همه مبارک.
دیروز COWON S9 32Gb به دستم رسید.باید بگم که عالیه.کیفیت صدا و ...
قبلا Creative ZEn داشتم قبل از اون هم باز Creative Zen PLus صداهاشون خوب بود.اما این یک چیز دیگست.
البته یه هدفوین Shure Se530 بهش وصل کردم که باهم میشن اخرش.
Last edited by siakhan; 22-03-2010 at 21:55.
تبریک میگم
خیلی از سلیقت خوشم اومد
میشه بدونم Shure Se530 رو چند گرفتی
ممنون.
هدفون برام 300 دلار تموم شد. (قیمت اصلی تو خود سایت Shure حدود 500-550 دلار هست)
قبل از این Creative Aurvana داشتم.ولی تفاوت این و اون ، زمین تا آسمونه.
دوست عزیز میشه یه مقایسه بین این دو هدفون انجام بدی
خوب.البته من اون هدفون رو همراه با همون پلیر Zune گم کردم و امکان مقایسه آنچنانی رو ندارم.
(خوش بحال کسی که پیداشون کرد)
کلا تکنولوژی این دوتا باهم فرق میکنه.Noise cancelnig & noise Isolating
تو همین قدم اول میتونم بگم که وقتی هدفونهای کریتیو رو توی گوشم میذاشتم، بدون گوش کردن به موزیک یه حالت خاصی بود ، چطور بگم انگاری توی گوشم باد بود.ولی با این Shure همچی مشکلی رو ندارم.
در مورد فایلهای Flac...من تو کامپیتورم وقتی به فایلهای Flac گوش میدم با وجود داشتم اسپیکر Logitech Z-2300
صدا یکجورایی بم هست( شاید تنظیمات من مناسب نیست) اما با این ایرفون و پلیر گوش کردن به اون فرمت یک دنیای دیگه ای داره.
برادرم یک ایرفون Creative مدل Ep-630 داره که باز هم اصلا اینها قابل مقایسه نیستن.شما با Shure جزئی ترین صداهای بکار رفته توی موزیک رو میشنوید.
اگر بتونم یک مقایسه کامل انجام بدم خوشحال میشم با شما قسمت کنم.
راستی من میخواستم Zune HD بگیرم..کلی تو این فرومها بالا پایین کردم.نتیجه این بود:
اگر به کیفیت و برتری صدا اهمیت میدی COWON S9
پاینده باشید
من خودم اگه بخوام از خارج از ایران هدفون بگیرم یا ULTIMATE EAR-TF10 میگیرم یا SE530 هر چند هر دو اونها سازگاری کامل با D2 ندارند ولی از هیچ کدوم نمیتونم بگذرم و از بین این دو نمیتونم دیگری رو انتخاب کنم
اونهایی که داشتند گفتند تو ولوم بالا هیث داره البته این مربوط به D2 هست موضوع کلی نیست
Last edited by peaceful1; 23-03-2010 at 14:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)