تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 128 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا من همین امروز دسته دوم این گوشی رو خریدم 200 تومن.
    ظاهراً سالمه و چند ساعتی هم که باهاش کار کردم بدک نیست.

فقط چند تا سئوال :
    - نمایش کلمات فارسی در این گوشی خیلی مزخرفه چون بعضی از (اکثر) حروف رو جدا مینویسه و به صورت چسبان. آیا فارسی ساز مناسبی برای این گوشی سراغ دارین؟
    - با کیبوردش نمیشه مستقیم فارسی تایپ کرد.
    - Wi Fi چطوری کار میکنه؟ من میخوام باهاش از اینترنت بی سیم محل کارم استفاده کنم و اونطوری که من دیدم از استاندارد 802.11 b/g استفاده میکنه.
    - چطوری میتونم وضعیت RAM داخلیشو ببینم؟ میگن 32 GB رم داخلی داره ولی من هنوز نتونستم چیزی در موردش ببینم.
    نه! مثل اینکه خبری نیست.

آقا این گوشی که من خریدم و شرحشو در بالا میبینین یه سری مشکلات داره :

- آیا این گوشی قابلیت پخش فرمت WAV رو نداره یا اینکه گوشی من نرم افزار پخش صداش فرمت WAV رو نمیشناسه؟ یکی از دوستانم 3 سال پیش یه گوشی N76 خریده بود که اون این قابلیت رو داره ولی N97 نداره!!
    - چرا نرم افزار نمایش تصویرش اینقدر ابتدائیه؟ حتی گزینه ی زوم هم نداره (اسم نرم افزارش Image Viewer ).
    - من نمیدونم چرا عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه اینقدر رزولوشنش پائینه؟ (240*400 پیکسل) من هرچی گشتم تو تنظیمات موبایل تا گزینه ای رو پیدا کنم که بتونه بهم نشون بده مکه چطوری میشه با رزولوشن 5مگاپیکسلی عکس برداری بشه چیزی پیدا نکردم.
    - طریقه ی نصب برنامه تو این گوشی چطوریه؟ من یک سری برنامه با فرمت sis رو ریختم تو گوشیم ولی وقتی میخوام نصبشون کنم اصلاً گزینه ای برای اجرا نداره. از چه طریق باید برنامه ها رو رو این گوشی نصب کرد؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه! مثل اینکه خبری نیست.

- آیا این گوشی قابلیت پخش فرمت WAV رو نداره یا اینکه گوشی من نرم افزار پخش صداش فرمت WAV رو نمیشناسه؟ یکی از دوستانم 3 سال پیش یه گوشی N76 خریده بود که اون این قابلیت رو داره ولی N97 نداره!!
    - چرا نرم افزار نمایش تصویرش اینقدر ابتدائیه؟ حتی گزینه ی زوم هم نداره (اسم نرم افزارش Image Viewer ).
    - من نمیدونم چرا عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه اینقدر رزولوشنش پائینه؟ (240*400 پیکسل) من هرچی گشتم تو تنظیمات موبایل تا گزینه ای رو پیدا کنم که بتونه بهم نشون بده مکه چطوری میشه با رزولوشن 5مگاپیکسلی عکس برداری بشه چیزی پیدا نکردم.
    - طریقه ی نصب برنامه تو این گوشی چطوریه؟ من یک سری برنامه با فرمت sis رو ریختم تو گوشیم ولی وقتی میخوام نصبشون کنم اصلاً گزینه ای برای اجرا نداره. از چه طریق باید برنامه ها رو رو این گوشی نصب کرد؟
    سلام
    این مشکلاتی که گفتی نرمافزاریه شما گوشیتو ببر بیرون 5 تومن بده برات فلشش کنن مشکلت حل می شه
    برا کیفیت عکسات برو tools/setting/application/camera
    تو اون قسمت می تونی تنطیمات مورد نظرت رو اعمال کنی
    برا نصب برنامه اون برو تو تاپیک cer&key شماره سریال گوشیت رو بده بعد با اون دوتا فایلی که بهت می دن برنامه هاتو ساین کن بعد نصب کن

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    این مشکلاتی که گفتی نرمافزاریه شما گوشیتو ببر بیرون 5 تومن بده برات فلشش کنن مشکلت حل می شه
    برا کیفیت عکسات برو tools/setting/application/camera
    تو اون قسمت می تونی تنطیمات مورد نظرت رو اعمال کنی
    برا نصب برنامه اون برو تو تاپیک cer&key شماره سریال گوشیت رو بده بعد با اون دوتا فایلی که بهت می دن برنامه هاتو ساین کن بعد نصب کن
    این گوشی دفترچه و CD هم داره؟ آیا باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب بشه و بعد ازش استفاده بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه o.city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

این گوشی دفترچه و CD هم داره؟ آیا باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب بشه و بعد ازش استفاده بشه؟
    بله.نرم افزار pc suite که در CD داخل جعبه موجود است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه o.city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    NORWAY

پيش فرض

نه! مثل اینکه خبری نیست.

سلام.شما مطمئنی که گوشی چینی به جای دست دوم بهت ندادن؟!
    یا این گوشی که خریدین اوضاعش خیلی خرابه و باید ریست یا فلش کنین یا چینیه دیگه!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.شما مطمئنی که گوشی چینی به جای دست دوم بهت ندادن؟!
    یا این گوشی که خریدین اوضاعش خیلی خرابه و باید ریست یا فلش کنین یا چینیه دیگه!
    پسش دادم.

مرده شور هر چی چین و چینی رو ببره با این تقلب بازی و دغلکاریشون.

معلوم نیست از کارشون چه هدفی دارن؟ من کلی با این گوشی ور رفتم و از اینترنت کلی تم و برنامه دانلود کردم اما حتی یکی از فایل های sis رو نتونست اجرا کنه و وقتی که گزینه option رو روش انتخاب میکردم هیچ گزینه ای در رابطه با اجرای اون فایل تو منوش نبود و از اینجا شد که فهمیدم این گوشی چینیه.

به هر حال همکار بنده خدای من هم گول خورده بود ولی از اونجا که اصلاً تو باغ کارکردن با گوشیش نبود و تنها کاری که میکرد sms دادن و تلفن جواب دادن بود حدود 1 سال بود که پیش خودش فکر میکرد گوشیش اصله وامروز صبح وقتی بهش گفتم از عصبانیت قرمز شده بود. اما با مرام بود و کلی عذر خواهی کرد و گوشی رو پس گرفت.

الآنم دارم با اجازه ی شما یه گوشی HTC HD2 میخرم البته اصلشو.

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    یه سوال مهم
    چجوری میشه اون صدایی که الکی موقع عکس گرفتن درمیاره قطع کرد؟

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی نمیدونه؟
    خیلی مهمه برام

9. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برو به بخش ه ک گوشی های موبایل پیدا میشه

11. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پسش دادم.

مرده شور هر چی چین و چینی رو ببره با این تقلب بازی و دغلکاریشون.

معلوم نیست از کارشون چه هدفی دارن؟ من کلی با این گوشی ور رفتم و از اینترنت کلی تم و برنامه دانلود کردم اما حتی یکی از فایل های sis رو نتونست اجرا کنه و وقتی که گزینه option رو روش انتخاب میکردم هیچ گزینه ای در رابطه با اجرای اون فایل تو منوش نبود و از اینجا شد که فهمیدم این گوشی چینیه.

به هر حال همکار بنده خدای من هم گول خورده بود ولی از اونجا که اصلاً تو باغ کارکردن با گوشیش نبود و تنها کاری که میکرد sms دادن و تلفن جواب دادن بود حدود 1 سال بود که پیش خودش فکر میکرد گوشیش اصله وامروز صبح وقتی بهش گفتم از عصبانیت قرمز شده بود. اما با مرام بود و کلی عذر خواهی کرد و گوشی رو پس گرفت.

الآنم دارم با اجازه ی شما یه گوشی HTC HD2 میخرم البته اصلشو.
    نیگا کن گوشی چینی که می گیم منظورمون همه گوشی های چینین نیستا مثلا گوشی n79خودم ساخته چینه تحت لیسانس فنلاند
    به احتمال زیاد گوشی شما از این گوشی های طرح اصله که از روزلیشن تصویرش صدا چق چق کیلیداش ایکن های الکی که هیچ کاری نمی کنه قابل تشخیصه یعنی یه جورایی خیلی خیلی تابلوه حالا فرذا یه گوشی نوکیا چینین دیدی فکر نکی همشون تقلبی اند

13. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •