خواننده ها و بازیگرا پوشاننده میزنن آرایش میکنن عزیز ! ولی در کل لیزر جوانسازی پوست میتونه کمک کنه.
خواننده ها و بازیگرا پوشاننده میزنن آرایش میکنن عزیز ! ولی در کل لیزر جوانسازی پوست میتونه کمک کنه.
سلام.
من برای اینکه صورتم جوش نزنه از محلول کلیندامایسین استفاده میکردم اینبار رفتم دکتر بهم همون محلولو داد اما به صورت دست ساز. دفعه پیش که گرفتم به فک کنم به صورت صنعتی درست شده بود. از یه نفر پرسیدم گفت این محلولای دست ساز بعد یکی دو ماه اثرش از بین میره و دیگه جلوگیری از جوش زدن نمیکنه. خواستم ببینم واقعا همینطوره برم یه دونه مث همون قبلیه بگیرم یا همین محلول دست سازو مصرف کنم؟
نه مشکلی نداره.
حتمن از پزشک در مورد محتویات این دارو سوال کنید و چیزی که ازش اطلاع ندارید رو مصرف نکنید. محصولات کارخانه ای برای اینکه برای تایید یک مسیری رو طی کردن قابل اعتماد تر هستن.
در مورد چیزی که از محتویاتش اطلاع ندارید چطور در موردش نظر میدی دوست من؟!
دوستان تجربه ای از استفاده رژودرم دارین ؟ نظرتون چیه ؟
به اون صورت که تبلیغ میشه نیست و تاثیرش خیلی کمه (میتونم بگم در حد صفر) اما پماد تقویت کننده ی آلفا واقعن خیلی موثر هستش و مواردی که در توضیحاتش اومده تغریبن درسته.
این محلول ها چقدر تاثیر دارند ؟
من همیشه بعد از اصلاح صورتم چونه و دور لبم به شدت جوش میزد از این جوشای سر سفید. رفتم دکتر اینو بهم داد از وقتی میزنم دیگه صورتم جوش نمیزنه. تاثیرش برای من خیلی خوب بوده.
سلام دوست عزیز این محلول های دست ساز با صنعتی کمی از لحاظ ترکیب متفاوت هستند
در واقع در کلیندامایسن صنعتی صرفا از همون ماده تنها استفاده میشه اما در دست سازها پزشک پوست شما در نسخه برای داروساز تعریف میکنه ترکیبی از 2الی3 تا ماده روترکیبی میسازن! من بارها خودم با داروسازها این نوع برخورد رو داشتم و حتی بعضا روی شیشه خودشون مشخص میکنن که فرضا70%ایکس+30%از ماده ایگرگ
اینم بگم که اینا محلول های انتی بیوتیکی هستند دقیقا مشابه با انتی بیوتیک های خوراکی تا وقتی ازشون استفاده کنید همه چیز عالیه اما معمولا(نه همیشه) بعد از قطعش یا کلا یا مقداری بازگشت داره
سلام ! به نظر من رژو درم از یک نظر عالی هست و اونم اینکه داخلش انواع و اقسام ویتامین هست و خیلی خوبه
اگه به عنوان یک ماسک ازش استفاده کنی.. قیمتش هم گمونم 20 تومنه. من قبلن گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)