داش چوری من این مراحلو انجام دادم ولی موقع آپ وقتی رو آیکن آپدیت میزنم این پیغامو میده
the system softwere of your psp system is version 9.90
there is no need to update
در صورتی که تو system info ورژنو 5.5 gen-d3 نشون میده
داش چوری من این مراحلو انجام دادم ولی موقع آپ وقتی رو آیکن آپدیت میزنم این پیغامو میده
the system softwere of your psp system is version 9.90
there is no need to update
در صورتی که تو system info ورژنو 5.5 gen-d3 نشون میده
با این روش مشکلت حل میشه...............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هنوز راهی پیدا نشده که psp3000 فول بریک شده رو به حیاط بازگرداند؟
متاسفانه میشه گفت خیر.
البته میتونی مادربورد را عوض کنی اما به دلیل اینکه یکم کم هست قیمتش یکم بالا هست.حدود 120 باید باشه.
که به نظر من اگه میخوای این کار را انجام بدی یک کنسول نو بخری بهتره.
یا اینکه برای اومدن vita صبر کنی.
سلام دوستان. من یه psp 2004 slim خریدم. ورژنش 6.35 هست
میخواستم بدونم چطوری کپی خور دائمش کنم؟ قبلا یکی دیگه داشتم ورژنش این بود 5.5 D3 مشکلی نداشت ولی با این نمیشه. یه راهنمایی قدم به قدم بکنید. دانگرید یا هرچی که لازمه. مرسی
سلام.
من 2000 دارم از اونا که کپی خور دائم نمیشد. با چیکن تا امروز کار میکرد ولی گویا یه چندتا فایلاش پاک شده و منم اینو دوسال پیش کپی خور کرده بودم و الان فایلاشو ندارم. الان رفتم که از آموزش صفحات اول استفاده کنم متاسفانه فایلا رو از رو آپلودسنترها پاک کردن. حالا میخواستم ببینم آخرین کپیخوری که واسش اومده چیه من الان چی کار کنم؟؟
علی آقا (CHOORY) ببینم چیکار می کنیا!![]()
Last edited by gomnam23; 03-12-2011 at 19:53.
هر چی لازم دارید اینجا هستش :
ممنون ولی نمی دونم چی لازم دارم. گویا اول باید ورژن 6.39 رو نصب کنم متاسفانه دکمه دانلورش رو تو سایتی که گفتید پیدا نکردم.
حالا اگه یه لطفی بکنید و بگید از کدوم یکی از آموزش هایی مه لیستش تو صفحه اول هست استفاده کنم ممنون میشم
سلام
یه psp 2000 کپی دائم هست با این firmware :
اینجا نوشته که برای upgrade از تمام Custom Firmware های M33 ، اول باید Official Firmware 6.60 رو نصب کنیم بعد نسخه 6.60 PRO B-9 رو نصب کنیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد من مستقیم از نسخه ای که دارم به نسخه Official Firmware 6.60 تبدیل کنم که ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوم اینکه فرق 6.60 Custom Firmware نسخه PRO B-9 با نسخه ME که اینجا گذاشته شده چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
اینم مشخصات دستگاه :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)