تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 123 از 1042 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما از كجا اينقدر مطمئني؟

مگر فكر كرديد داشتن و ارائه ADSL2+ ، خيلي كار شاقي است؟

الان خيلي از pap ها ADSL2+ ارائه مي دهند.

انقدر که به اسمم مطمئن هستم. دوست عزیز ADSL2 برای سرعتهای 1mb به بالا استفاده میشود. و برای سرعت های پایین اصلا نامفهموم خواهد بود. اینکه میرید از یک شرکت مثل صبانت یا حتی شاتل سرعتی به اسم 256 یا 128 میگیرید و فمیبنید سرعتتون بالاتر واقعا فکر کردید که که این تاثیر ADSL2.فقط به اسم سرعت کم میفروشند سرعتت رو بالاتر قرار میدهند تا دانلود کنی و کیف کن و حجمت زودتر تموم بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انقدر که به اسمم مطمئن هستم. دوست عزیز ADSL2 برای سرعتهای 1mb به بالا استفاده میشود. و برای سرعت های پایین اصلا نامفهموم خواهد بود. اینکه میرید از یک شرکت مثل صبانت یا حتی شاتل سرعتی به اسم 256 یا 128 میگیرید و فمیبنید سرعتتون بالاتر واقعا فکر کردید که که این تاثیر ADSL2.فقط به اسم سرعت کم میفروشند سرعتت رو بالاتر قرار میدهند تا دانلود کنی و کیف کن و حجمت زودتر تموم بشه.
    اصلاح:
    میدونید فرق ADSL معمولی با +ADSL2 چیه؟
    در دو چیز: اول مسافت؛ دوم سرعت.
    ADSL معمولی، حداکثر 8 مگابیت برثانیه سرعت میده. +ADSL2 ، حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه.

موفق باشید

3. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام ببخشید یه سوال والا ما برایه اینکه بتونیم سرویس 512 اکو شاتل رو بگیریم واسمون مقدور نیست که از شرکت نامه جور کنیم فقط یه چیزی اونم اینه که پدر من رئیس کلانتری هست آیا میشه از اون طریق واسه خونه این 512 اکو رو بگیریم مثلا مدارکی جور کنم بدم تا اونا به من 512 بدن؟

خوب ببینم بابات نگفته خانواده پلیس نباید خودشون لو بدن. به قول گفتی سو استفاده شغلی
    نمیخوای که از کلانتری کاغذ ببری به اینترنت با سرعت بالا نیاز داری
    قانون قانون. شما باید یا فرم شرکت ارائه بدید یا گواهی دانشجویی که نیاز به سرعت بالا دارید. یکی از اینها رو جور کن به راحتی سرعت بالاتر بگیر. صبانت هم که اصلا از این حرفها نداره. آسیاتک هم تو سرویس حجمیش همینطور .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من از یه سرویس 128 کیلوبیتی خانگی استفاده می کنم که 1 گیگ ترافیک ماهیانه داره .

دوست عزیز کلا شرکت داتک با مشکل پهنای باند مواجه حتی در تهران. بعدش 1 گیگ داری فقط به درد وبگردی میخوره. به جایی نمیرسه که بخوای دانلودم هم کنی.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب ببینم بابات نگفته خانواده پلیس نباید خودشون لو بدن. به قول گفتی سو استفاده شغلی
    نمیخوای که از کلانتری کاغذ ببری به اینترنت با سرعت بالا نیاز داری
    قانون قانون. شما باید یا فرم شرکت ارائه بدید یا گواهی دانشجویی که نیاز به سرعت بالا دارید. یکی از اینها رو جور کن به راحتی سرعت بالاتر بگیر. صبانت هم که اصلا از این حرفها نداره. آسیاتک هم تو سرویس حجمیش همینطور .
    اولندش که سو استفاده نیست بابام برا کارایه تحقیقاتی که نیاز داره و باید همیشه به سیستم امنیتی وصل باشه نیاز داره بعد شرکت مرکتم که خیلی سخته باید برم از روزنامش کپی بگیرمو بعد نامه بدو بعد ببرم شرکتو تا بهم بدن در مورد صبانت هم که سرویس 128 میده تو قرار داد و هر وقت هم که بخواد اونو به سرعت قرار داد بر میگردونه آسیاتک مگه 512 به خونه میده اگر میده وضعش چطوریه؟

داره خودمونی میشه BILLY_Mgs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    In Visual Studio 2010...

پيش فرض

چرا تو این نظر سنجی شهراد نیست ؟!؟!؟!؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا به پیر به پیغمبر فعلا با این سرعتها ADSL2+ تو ایران زمین معنی نداره اگه حرف ماها رو قبول نداری اینجا رو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا یه چیز دیگه قضیه این G.SHDSL لایزر چیه؟ چرا اینقدر گرونه؟ 64 کیلو بیتش 62000 تومنه!

کد:
    يه چيزي تو مايه هاي وايرلس هست انگار ولي بهتر:

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اولندش که سو استفاده نیست بابام برا کارایه تحقیقاتی که نیاز داره و باید همیشه به سیستم امنیتی وصل باشه نیاز داره بعد شرکت مرکتم که خیلی سخته باید برم از روزنامش کپی بگیرمو بعد نامه بدو بعد ببرم شرکتو تا بهم بدن در مورد صبانت هم که سرویس 128 میده تو قرار داد و هر وقت هم که بخواد اونو به سرعت قرار داد بر میگردونه آسیاتک مگه 512 به خونه میده اگر میده وضعش چطوریه؟

چرا انقدر زود داغ میکنی. ما که به شوخی داشتیم میگفتیم.

شما خیالت از صبانت راحت باشه من یک سال ازش دارم استفاده مکینم سرعتش کم نشده(شهرستان هستی یا تهرانی)؟
    آسیاتک فقط یک چند تا زا شهرها رو پشتیبانی میکنه

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چرا انقدر زود داغ میکنی. ما که به شوخی داشتیم میگفتیم.

شما خیالت از صبانت راحت باشه من یک سال ازش دارم استفاده مکینم سرعتش کم نشده(شهرستان هستی یا تهرانی)؟
    آسیاتک فقط یک چند تا زا شهرها رو پشتیبانی میکنه

من داغ نکردم عزیزم
    آره من تهرانم پس اینکه میگن سورعتارو برگردونده رو قرار داد چیه؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام می خواستم یه چیزی بهتون نشون بدم (به هر کی نشون می دم کف می کنه)!!!
    من توی خونه Adsl 64k دارم ولی چند وقته که سرعت دانلودم خیلی رفته بالا (فقط سرعت دانلود) !!
    دو تا عکس می زارم ببینین !!! چقدر حال میده آدم 64 بگیره و با سرعت 512 تا 1 مگ دانلود کنه ! نه؟

Last edited by masooumi; 27-09-2008 at 17:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •