تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 394 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دقیقا سری ایپاد نانو هم بسیار مدل خوبی هست از نظر قدرت و دوام باطری هم قابل قبول میباشد و همچنین برای ورزش هم خوب هست چون کوچیک و با خرید سنسور نایک میتونید از قابلیت nike ipod استفاده بکنید ! ...
    از نظر کیفیت بدنه و طراحی و زیبایی هم که اپل زبان زد خاص و عام هست دوست من !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقاً بعد از خوندن چند خط اول پستت سریعاً سونی اومد توی ذهنم که خود شما هم بهش اشاره کردی ..

در مورد کیفیت ساخت: اکثر کمپانی های معتبر محصولاتی می زنن که کیفیت ساخت (اصطلاحاً بهش میگیم build) مطلوبی دارن... من کمتر شکایتی در این زمینه دیده ام. باز در مورد جنس شاید این تفاوت محسوس تر باشه و ipod و سونی توجه بیشتر به کیفیت بدنه و طراحی می کنن تا کریتیو cowon که سعی می کنن از هزینه های طراحی کم کنن و به سخت افزار و قابلیت های داخلی اضافه کنن.

در مورد ضدآب : من چنین چیزی ندیده ام در بازار داخلی --- case واترپروف (ضدآب) دیده ام برای ipod البته.

گزینه های پیشنهادی: من ipod nano از apple و سری A از سونی (از نظر طراحی- راحتی استفاده - بلوتوث و هدفون همراهش - کیفیت صدای عالی - باتری قوی)
    دوست عزیز اگه میشه مقایستون فنی تر میشه .با تشکر
    البته من 2یا 3 سال پیش برای خرید MP3 PLAYER فبلی نیز از دوستم seymour کمک گرفتم و بهترین انتخابو داشتم یه مسئله که باید اضافه کنم اینه که من عجله ای ندارم واگه محصولی هست که قراره به بازار بیاد هم برای من در نظر بگیرید.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اگه میشه مقایستون فنی تر میشه .با تشکر
    البته من 2یا 3 سال پیش برای خرید MP3 PLAYER فبلی نیز از دوستم seymour کمک گرفتم و بهترین انتخابو داشتم یه مسئله که باید اضافه کنم اینه که من عجله ای ندارم واگه محصولی هست که قراره به بازار بیاد هم برای من در نظر بگیرید.
    آره .. گفتم آشنا می زنه شناسه ات...

//

مقایسه؟ .. بین آیپاد و سونی منظورته؟ ... از نظر امکانات/مشخصات یا بحث مناسب بودن برای ورزش؟ .. (ضمن اینکه اگه دوست داشتی گشتی در پست های قدیمی این تالار بزن که در مورد ویژگی های مناسب یه پلیر ورزشی صحبت شده)

//

در این زمینه ای که شما مدنظرته، سونی و ipod حرف اول رو می زنن که به نظر نمیاد در آینده نزدیک (تا تابستون سال دیگه) محصول جدیدی مطرح کنن.
    Last edited by seymour; 14-12-2009 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته اپل همیشه در سپتامبر ایپادهاش رو اپدیت میکنه و سری جدید ایپاد ها میره برای شهریور 89 ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم یه mp3 player لازم دارم با قابلیت های زیر:(قبلش یه ZVM داشتم که با راهنمایی سیمور جان خریدم ولی lcd ش سوخته)
    1-از ZVM اگه بهتر نیست بدتر هم نباشه!
    2-صدای با کیفیت بالا
    3-تصویر خوب و شفاف
    4-تاچ باشه یا دکمه هاش تاچ باشه
    5-ظرفیت حداقل 16GB (ترجیحا" 30 اینطورا ولی با کمتر هم میشه ساخت!)
    6-قیمت تا 300تومن
    7-دردسر نداشته باشه واسه ریختن فیلم و اینا
    8-تو جیب جا بشه
    9-اسپیکر داشته باشه بهتره
    10-طراحیش زیبا باشه!
    با تشکر(تقریبا" تمام فاکتور های یک mp3 player خوب رو گفتم! ولی چه می شه کرد ZVM داشتم انتظارم بالاست!)

راستی تا یادم نرفته:
    11-آی پاد نباشه!!!

6. این کاربر از pkr_legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام دوباره .ظاهرا هردو مدلی که معرفی شد تصویری هستن منظور اینه که صفحه ی نمایششون قابلیت نمایش عکس یافیلم داره البته فکر کنم ipod فقط عکس نشون بده ولی من میخوام که بدونه lcd باشه یعنی تصویری نباشه البته از ایپاد خوشم میاد .با سنسور نایک چه چیزایی مشخص میکنه واینکه این سنسور تو بازار هست.کجایی و چند ساعت شارژ باطری داره .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منم یه mp3 player لازم دارم با قابلیت های زیر:(قبلش یه ZVM داشتم که با راهنمایی سیمور جان خریدم ولی lcd ش سوخته)
    2-صدای با کیفیت بالا
    3-تصویر خوب و شفاف
    6-قیمت تا 300تومن
    8-تو جیب جا بشه
    10-طراحیش زیبا باشه!
    با تشکر(تقریبا" تمام فاکتور های یک mp3 player خوب رو گفتم! ولی چه می شه کرد ZVM داشتم انتظارم بالاست!)

راستی تا یادم نرفته:
    11-آی پاد نباشه!!!
    فکر میکنم COWON S9 اکثر خواسته هات رو برآورده میکنه. البته فیلم ها رو باید تبدیل کنی بریزی توش.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2-صدای با کیفیت بالا
    3-تصویر خوب و شفاف
    6-قیمت تا 300تومن
    8-تو جیب جا بشه
    10-طراحیش زیبا باشه!

راستی تا یادم نرفته:
    11-آی پاد نباشه!!!
    فکر کنم قبلاً هم صحبت کردیم که الان cowon داره خلاء عدم حضور کریتیو در دامنه PMP های سطح بالا رو پر می کنه ... S9 رو که رفیقمون گفت ... و O2 هم میتونه یه گزینه نزدیکتر به ZVM باشه (از نظر سایز البته حدود 10% بزرگتره - جیب پالتویی می طلبه!!!) ... اسپیکر داره -قابلیت افزایش حافظه (16 گیگ 310 تومن باید باشه - بقیه اش رو می تونه کارت بذاری) - حمایت از زیرنویس (srt و..) - حمایت گسترده/مستقیم از فرمت های ویدئویی - و.. تاچ هم هست.
    با سلام دوباره .ظاهرا هردو مدلی که معرفی شد تصویری هستن منظور اینه که صفحه ی نمایششون قابلیت نمایش عکس یافیلم داره البته فکر کنم ipod فقط عکس نشون بده ولی من میخوام که بدونه lcd باشه یعنی تصویری نباشه البته از ایپاد خوشم میاد .با سنسور نایک چه چیزایی مشخص میکنه واینکه این سنسور تو بازار هست.کجایی و چند ساعت شارژ باطری داره .
    اگه مساله ات اینه که پشتیبانی از عکس و فیلم ممکنه باعث افت کارایی در زمینه های دیگه باشه، نگران نباش .. نسل فعلی پلیرها از این مشکل رده شده ان و الان اکثر پلیرهای خوب از عکس و فیلم حمایت می کنن و اصلاً یه جورایی سخت شده که پلیر خوبی پیدا کنی که اینا رو نداشته باشه .. (مگه اینکه یه نفر دنبال سایز کوچک باشه)

اما اگه میخوای کلاً صفحه نمایش نداشته باشه (یعنی اصلاً هیچ صفحه ای که اطلاعات روش نشون بده نداشته باشه) ، یکی دو مدل هست .. از جمله zen stone از کریتیو و شافل از Apple ... هر دوی اینها برای مصارف خاصی مثل همین بحث ورزش و فعالیت محیط باز هستند ... میشه براشون بازوبند هم جور کرد که اگه خواستی ببندی دور بازوت... خب کنترل شون هم که خیلی basic هستش .. یعنی صرفاً جلو و عقب کردن آهنگ ها یا جابجا شدن در پلی لیست ها ..

باتری هم حدود 10 ساعت.

//

nike+ipod رو هم من ندیدم .. شاید پاساژ پایتخت گیر بیاد... اینطوریه که مثلً بهت میگه تا الان چقدر راه رفتی و چه سرعتی داشتی و میشه به itunes وصلش کرد و سوابقت در این زمینه رو نشون میده و اینا...

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

O2 چه گرونه ولی 16.700.000 رنگ داره!!! این 310 تومن با چه گارانتی هست؟این p7 iriver چطوره؟
    Last edited by pkr_legend; 14-12-2009 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

Nike+ipod در ایپاد کلاسیک چیپست خارجی نداره و باید یه سنسور جدا به خود ایپاد متصل کنی علاوه بر اون سنسوری که در کفش نایک میذاری ! ...
    اما در ایپاد نانو نسل 5 و ایپادتاچ ها چیپست داخلی داره و فقط باید خود سنسور رو بخری و به ته ی کفشت بذاری ...
    البته این سنسور برای ایپاد شافل معنایی نداره ...
    شافل هم به گفته محمد برای مصارف خاص هست برای ورزش کردن دوچرخه سواری یا رفتن بیرون یا بردن به مدرسه و ... کلا کاربرد زیاد داره ...
    یکی از مزایای مهمش استفاده از voice over هست ! و یکی از معایبش هم این هست که برای استفاده از هر هدفونی باید یه هدفون اداپتر بخری که در پایتخت پیدا میشه !

ipod shuffle special edition هم در پایتخت وجود داره که بدنه اش دارای پولیش استیل هست که بسیار زیبا هست !

Last edited by a.z.p.z; 14-12-2009 at 21:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •