تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 198 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

اگه نباشه جاش خالی می مونه shaaheen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده دو تا سوال خدمت دوستان داشتم:
    1.چجوري ميشه استراحت كرد.من فقط يه جا كه كمپ بود تونستم استراحت كنم اون اوايل ديگه هيچ كمپي پيدا نكردم.گفتم شايد جاهاي خاصي ميه كمپ زد و استراحت كرد.چون injury افرادم اوضاعش خيلي بيريخته.
    2.اين romance كه ميگين حالا واقعا اگه با يكي از افرادم اتفاق بيافته در روند داستن بازي هم تاثيري داره يا اينكه همينجوري دور هم عاشق ميشن؟

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما در این 10 سال اخیر یک بازی از BioWare مثال بزنید که موفق نبوده.کار BioWare تضمین شده است
    Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood

از این بدتر ، اینقدر که میگفتن BioWare استاد سبک RPG هست پس چرا گند زد

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood

از این بدتر ، اینقدر که میگفتن BioWare استاد سبک RPG هست پس چرا گند زد
    اگه منظورتون اون بازی که گفتین هست که هیچ چی ولی اگه منظورتون Dragon age هست من توضیح زیادی نمی دم فقط شما کافیه یه نگاهی به امتیازهای بازی و همین طور جایزه هایی که بازی گرفته بندازید...
    بنده دو تا سوال خدمت دوستان داشتم:
    1.چجوري ميشه استراحت كرد.من فقط يه جا كه كمپ بود تونستم استراحت كنم اون اوايل ديگه هيچ كمپي پيدا نكردم.گفتم شايد جاهاي خاصي ميه كمپ زد و استراحت كرد.چون injury افرادم اوضاعش خيلي بيريخته.
    2.اين romance كه ميگين حالا واقعا اگه با يكي از افرادم اتفاق بيافته در روند داستن بازي هم تاثيري داره يا اينكه همينجوري دور هم عاشق ميشن؟
    1-اگر روی نقشه اصلی بازی برید از اون جا اون گوشه بالای سمت چپ یه قسمتی به نام Camp هست که می تونید اون جا برید و اون جا می تونید کارهایی که می خواید انجام بدین و همین طور damage هایی که داشتین از بین میرن. شما هر وقت بخواید می تونید به کمپ برید و اون جوری نیست که کمپ درست کنید. فقط وسط ماموریت باشید کلا نمی تونید سفر کنید و به کمپ هم نمی تونید برید ولی توی شهر ها و یا جاهای دیگه باشید می تونید برید.
    2-تاثیر خیلی زیادی نداره ولی بی تاثیر هم نیست. یه سری دیالوگها ممکنه گفته بشه و همین طور آخرای بازی هم یه چیزایی جالبی با هر کسی که رومانس داشته باشید میگن. بعد با توجه به اینکه با کسی که رومانس داشتین احتمالا درجه محبویت خیلی بالایی داشته پس اون فرد به این خاطر یک خصوصیتش قوی تر شده یعنی 4 تا چیز اضافی به یک خوصیتش اضافه شده. مثلا برای لیلیانا خصوصیت cunning و برای موریگان خصوصیت magic اضافه میشه. اگه بخواید بعدا در این مورد توضیح کامل میدم.
    Last edited by vahidgame; 31-03-2010 at 19:25.

4. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه منظورتون اون بازی که گفتین هست که هیچ چی ولی اگه منظورتون Dragon age هست من توضیح زیادی نمی دم فقط شما کافیه یه نگاهی به امتیازهای بازی و همین طور جایزه هایی که بازی گرفته بندازید...

1-اگر روی نقشه اصلی بازی برید از اون جا اون گوشه بالای سمت چپ یه قسمتی به نام Camp هست که می تونید اون جا برید و اون جا می تونید کارهایی که می خواید انجام بدین و همین طور damage هایی که داشتین از بین میرن. شما هر وقت بخواید می تونید به کمپ برید و اون جوری نیست که کمپ درست کنید. فقط وسط ماموریت باشید کلا نمی تونید سفر کنید و به کمپ هم نمی تونید برید ولی توی شهر ها و یا جاهای دیگه باشید می تونید برید.
    2-تاثیر خیلی زیادی نداره ولی بی تاثیر هم نیست. یه سری دیالوگها ممکنه گفته بشه و همین طور آخرای بازی هم یه چیزایی جالبی با هر کسی که رومانس داشته باشید میگن. بعد با توجه به اینکه با کسی که رومانس داشتین احتمالا درجه محبویت خیلی بالایی داشته پس اون فرد به این خاطر یک خصوصیتش قوی تر شده یعنی 4 تا چیز اضافی به یک خوصیتش اضافه شده. مثلا برای لیلیانا خصوصیت cunning و برای موریگان خصوصیت magic اضافه میشه. اگه بخواید بعدا در این مورد توضیح کامل میدم.
    البته برای به دست آوردن خصوصیت جدید حتمأ لازم نیست که رومنس داشته باشن ، میزان علاقه که بالا بره و نزدیک پر شدن باشه ، اون خصوصیات جدید افزوده می شن ( تو بازی خودم همشون به جز sten دارای همچین قابلیت فعال شده ای بودن )

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته برای به دست آوردن خصوصیت جدید حتمأ لازم نیست که رومنس داشته باشن ، میزان علاقه که بالا بره و نزدیک پر شدن باشه ، اون خصوصیات جدید افزوده می شن ( تو بازی خودم همشون به جز sten دارای همچین قابلیت فعال شده ای بودن )
    منظورم من همین بودش. وقتی کسی رومانس داشته معلومه که اون میزان علاقه تا نزدیکای 100 رسیدی پس یعنی هر 4 تا bonus برای ویژگی ها رو شخصیت گرفته.
    تقریبا به میزان هر 25 تا پر شدن اون نوار یک bonus خصوصیت هر شخصیت می گیره. برای هدیه دادن اگر دقت کنید خیلی مفید هستش چون هر شخصیتی به ویژگی های مخصوص خودش اضافه میشه.

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

آره بعضی ها همین جوری هست. کلا دنبال رومانس و این حرفا نرو که آخرو عاقبت نداره برو چیزهای مهمتر بازیو یاد بگیر اینا هم شد آخه کار
    اتفاقا اومدم واسه رومانس...
    خب وقتي هست چرا استفاده نكنيم؟؟؟
    من الان بل ليليان 97 درصد هستم...حالا چه جوري رومانس ميشه؟؟؟
    گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
    بعدشم با موريگان 78 درصد هستم اما مثل سگ پاچه ميگيره به خاطره ليليان...چه كارش كنم؟؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
    بعدشم با موريگان 78 درصد هستم اما مثل سگ پاچه ميگيره به خاطره ليليان...چه كارش كنم؟؟؟
    والا من لیلیان رو انداختم بیرون (من از دختر به این بخاری خوشم نمیاد) فکر نکنم بشه باهاش رومانس انجام داد(فکر نکنم)،ولی به مریگان میشه فکر کنم یکم دیگه بری بالا میتونی بوسش کنی بعدشم یه روز بهت تو کمپ میگه من سردمه و میخوام گرم شمو تو میگی میتونم گرمت کنمو....

11. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
    ای بابا!! دیگه از این به بعد رو نمی شه گفت
    بعقیش دیگه بر می گرده به توانایی ها و استعداد های خودتون!
    گذشته از شوخی:
    کلأ تو همون دیالوگ های داخل کمپ ، مواردش پیش می اد ، در کل خودشون سر صحبت رو باز می کنند و شما باید ادامه بدین ، در کل گزینه ها رو به دقت انتخاب کنید .

13. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام...
    پدرم در اومد تو اين دنريم...عجب جاي مضخرفيه...
    اقا من خوب گشتم...بعدش رفتم اينجاها...
    the pearl
    dirty back alley
    rundown back street
    deserted building
    market district
    خوب اينجاها رو گشتم...هيچكي هم اينجاها زنده نيست...
    بعدشم برگشتم...
    حالا ديگه نميدونم كجا بايد برم...هيچكي هيچي نميگه...
    اين كويستها هم باقي مونده :
    crime wave
    mising in action
    fozzil's request
    the trail of crows

اين دختره هم كه وسط بازاره با لباس سبز...ميرم پيشش فقط ميگه نميدونم پرنسس چي چي...

حالا من چه كار كنم؟؟؟
    در ضمن نميشه اينجا يارام رو عوض كنم؟؟؟اخه ليليان رو نيووردم كه يه در هست ميگه بايد اون باشه...
    چه جوري ميشه رفت كمپ؟؟؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من تو سرزمين كوتوله هام تا الان 6 تا ماموريت انجام دادم پيش حالا اون jarvia رو از كجا پيدا كنم همه جا رو هم گشتم
    اينم ليست ماموريت ها ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد اين سرزمين رو رد كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •