با دورود
من روش شما را چندین انجام دادم نشد بعد فکر کردم شاید تنظیمات نوکیا بهش بخوره جندین بار مدل های مختلف نوکیا را امتحان کردم که متوجه شدم تنظیمات خودکاری که از طریق شماره 8008 برای نوکیا95 ارسال شدجواب داده. با سپاس
با دورود
من روش شما را چندین انجام دادم نشد بعد فکر کردم شاید تنظیمات نوکیا بهش بخوره جندین بار مدل های مختلف نوکیا را امتحان کردم که متوجه شدم تنظیمات خودکاری که از طریق شماره 8008 برای نوکیا95 ارسال شدجواب داده. با سپاس
با سلام خدمت دوستان عزيز.
اولا خدمت دوستان عرض كنم كه بيخود از باطري اين گوشي عيب نگيريد چون باطريش خيلي خوبه و اين مشكلي كه وجود داره به خاطر مصرف بالاي باطري هست.
دوما اين كه تو فرم هاي خارجي هم با مصرف اين گوشي مشكل دارن و من اين راه حل رو در يكي از فروم هاي خارجي كشف كردم.
سوما من شخصا به شارژ اوليه مثلا 7 يا 8 ساعته ( يا چيزايي شبيه به اين كه بيشتر زاييده ذهن خلاق فروشنده هاست) اعتقاد ندارم ولي چيزي كه از لحاظ علمي ميتونه عمر باطري رو زياد كنه اينه كه تا اونجايي كه ميتونيد سعي كنيد گوشي كاملا دشارژ بشه بعد كاملا شارژش كنيد.
اما خود راه حل:
1-فايل ضميمه اي كه گذاشتم رو گوشي نصب كنيد (يك برنامه مديريت فعاليتهاي درحال اجرا)
2- وارد برنامه بشيد و فعاليتهاي در حال اجرا رو مشاهده كنيد.
3-يك برنامه به نام screen capture هست كه در حالت عادي نميتونيد ببينيدش ولي هميشه در حال اجراست و باطري زيادي رو هم مصرف ميكنه. اين برنامه ظاهرا هيچ خاصيتي نداره. هم تو فروم هاي خارجي اينو گفته بودن و هم خودم امتحان كردم.
4-اين برنامه رو ببنديد. خواهيد ديد كه باطري شما 2 برابر جواب ميده.
چند نكته:
1-براي اينكه بهتر بتونيد مصرف باطري رو مقايسه كنيد، كارهاي بالا رو وقتي انجام داديد بگذاريد گوشي كامل شارژ بشه بعد ببينيد چند روز دوام مياره.
2-بعد از بستن اين برنامه (screen capture) نه تنها عمر باطري گوشي بيشتر بلكه مدت زمان شارژ هم كمتر ميشه.
3-هر بار كه گوشي رو خاموش و روشن كنيد بايد مجددا برنامه screen capture رو ببنديد. همچنين اين برنامه قابليت ديگه اي هم داره كه ميتونه بعد از هر بار خاموش و روشن كردن گوشي، برنامه به طور اتوماتيك خودش برنامه Screen capture رو ببنده.
4- توصيه ميكنم بعد از اينكه screen capture رو بستيد خود برنامه JBakTaskMan رو نيز ببنديد.
اما اين كار چقدر جوابگو بود. من قبل از اين گوشيم با استفاده اي كه داشتم در كمتر از 20 ساعت خالي ميشد (حدود 20 دقيقه مكالمه، 1.5 ساعت گالري، 2 ساعت راديو و موزيك، 1 ساعت بازي). حتي وقتي اخر شب فول شارژش ميكردم تا صبح 2 تا خونه كم ميكرد.
اما الان نه تنها از شب تا صبح باطريش تكون نميخوره بلكه با همون استفاده قبلي بيشتر از 42 ساعت دوام مياره.
يك چيز ديگه رو هم بگم. اگر از تم اصلي گوشي (كه فكر كنم اسمش Elegance noir باشه) استفاده كنيد و نور مانيتور رو هم تا اخر كم كنيد باز هم دوام باطري بيشتر ميشه مثلا در مورد خودم با تنظيم اين دو حالت به راحتي 48 ساعت رو جواب داد
و نكته ديگه اينكه اگر شب تا صبح گوشي رو خاموش كنيد و يك استفاده معمولي از گوشي داشته باشيد (حدود 20 دقيقه مكالمه، 1.5 ساعت گالري، 2 ساعت راديو و موزيك، 1 ساعت بازي) ميتونيد هر 3 روز يك بار گوشي رو شارژ كنيد. فقط حتما يادتون باشه بعد از هر بار خاموش و روشن كردن screen capture رو دوباره ببنديد.
نرم افزار گارمين هم باعث كاهش عمر اين باطري ميشه كه اگر دوستان درخواست كردن انشاا... در پستهاي بعدي چگونگي رفع مشكل گارمين رو هم توضيح ميدم.
يك نظريه درباره باطري اين گوشي هست كه خودم قبول دارم و تو فرم هاي خارجي هم اكثر كساني كه اين گوشي رو داشتن بهش تاكيد ميكردن و اون اينكه باطري گوشي بعد از چند هفته خود به خود بهتر شده و عمر بيشتري پيدا كرده. حالا ديگه به خاطر ساختار باطريه يا اينكه بيشتر به خاطر اينه كه هفته هاي اول زياد با گوشي كار ميكنيم رو نميدونم.
از وقتي كه N96 يكي از دوستام رو امتحان كردم تازه فهميدم چقدر نوكيا بي كيفيت و در برابر اين گوشي مثل اسباب بازي ميمونه. من قبلا نوكياليسم بودم ولي از وقتي اين گوشي رو خريدم تازه فهميدم اسم نوكيا چقدر چشم ما رو نسبت به ساير برندها كور كرده بود.
ببخشيد.خيلي طولاني شد. حالشو ببريد سامسونگي هاي عزيز.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مطلب رو یکی از کاربرها تو سایت موبایلستان زده!
لطفا دوستانی که اینوو دارن امتحان کنن و نتیجه رو بگن:
با سلام خدمت دوستان گرامي.
قرار بود كه راه حل مشكل مصرف باطري گارمين رو بگم. ببخشيد كه كمي دير شد.
خب براي اين كار ابتدا گوشي رو در حالت Mass Storage به كامپيوتر وصل كنيد.
بعد به درايو حافظه داخلي گوشي بريد و از اونجا به فولدر sys و بعد از اون به فولدر bin بريد.
يك فايل به نام CardRunner.dll وجود داره كه بايد به CardRunner.dll.bak تغيير نامش بديد. بعد از اين تغيير نام شكل آيكون فايل هم عوض ميشه. در واقع با اين كار فرمت اسمي فايل رو عوض كرديد.
خب تا اينجا رو داشته باشيد.
برنامه گارمين بعد از هر بار اجرا شدن يك برنامه ديگه رو هم با خودش اجرا ميكنه (TSRAutoStart.exe) كه اون برنامه حتي بعد از بستن گارمين همچنان روشن ميمونه و سيگنالهاي ماهواره اي رو دريافت ميكنه و همين باعث ميشه كه باطري گوشي زودتر خالي بشه. در حالت عادي شما بعد از بستن گارمين براي بستن اين برنامه ميتونيد گوشي رو يكبار خاموش و روشن كنيد.
اما ادامه ادامه راه حل. بعد از اينكه تغيير اسم بالا رو انجام داديد برنامه JBakTaskMan رو نصب كنيد.
از اين به بعد بعد از هر بار بستن برنامه گارمين كافيه با برنامه JBakTaskMan به پروسس هاي فعال بريد و برنامه TSRAutoStart رو ببنديد تا ديگه بيخودي باطري گوشي رو هدر نده.
اميدوارم به كارتون بياد.
این دیگه از اون حرفاست چون یکی از فواید باطری لیتیومی اینه که نیاز به دشارژ شدن نیستاونجايي كه ميتونيد سعي كنيد گوشي كاملا دشارژ بشه بعد كاملا شارژش كنيد.
محتویات جعبه گوشی چی هست؟ شارژر فندکی هم هست؟
نمیشه باش یک باتری زاپاس هم بدن؟!! D:
محتویات جعبه گوشی:
1-گوشی i8510
2-شارژر
3-هندزفری
4-دفترچه راهنما
5-سی دی pc studio
شارژر فندکی هم نداره![]()
alirr64جان کارت درسته دمت گرم![]()
فقط من گوشيم مرخصه حالا هفته ديگه يه شوک ميديم ببينيم قلبش ميزنه
يا نه![]()
آقا من screen capture رو هم بستم باتريش هيچ فرقي نكرد.
اون موقع كه گارمين رو گوشيم بود tsrautostart رو هم بستم بازم هيچي.
ولي به نظر من باتريش خيلي هم بد نيست يعني معموليه. امشب يكي در مورد 5700 و 6220 هم ميگفت كه اونا هم خيلي كم شارژ نگه ميدارن.
يه چيز ديگه :برنامه spmark رو روي 5700 تست كرديم 13 فريم روي i8510 هم 47 فريم![]()
بچه ها من فقط 100 سال پیش سامسونگ n620 داشتم!! و دیگه از اون موقع سامی نداشتم. شارژرهای سامی چجوریه؟ مثل اینکه میگن هر گوشی برا خودش یک سازی میزنه!! درسته؟ شارژر فندکی برای 8510 پیدا میشه دیگه؟ چون اگه این گوشی رو بگیرم مثل اینکه شارژر فندکی از نون شب هم واجب تره!!
Last edited by noisymind; 19-03-2009 at 00:02.
آره شارژر فندکی هم برای i8510 پیدا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)