تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 123 از 156 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها چیزی که یاد میده اینه که تعدد زوجین خیلی خوبه
    شما یعقوب را تو سریال نگاه کن
    دو تا خواهر را گرفته کنیز هایش را هم گرفته
    نه دوست عزیز من خودم بچّه بودم هیچّی نمی فهمیدم از این داستان کارتون خورشید مصر رو که دیدم یه خورده سر در آوردم ولی بازم درست و حسابی نفهمیدم . این فیلم بهترین راه نقل داستان برای هر سنّی است .
    با اینکه هنوزم سنّ آن چنانی ندارم .

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نون درس کردن کنعانیا رو نشون میده اونوقت تو 20 دقیقه یوسف ازدواج کردو بچه دار شد

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

امّا به نظر من همین هم تو این مدّت عجله ای ساخته شده .
    شما ببین گریم ها چقدر زیاد عوض شد حالا گریم رو بی خیال این همه کار می خواد تا یکی از اون خوابای تخیّلی حالت یوزارسیف یا آمن حطب چهارم رو بسازن و کلّی کار دیگه مثلاً ساخت زندان زاویرا یا در کل آماده کردن محلّ فیلم برداری یا خیلی کار های دیگه خوب طول می کشه . کار هم زیاد می خواد . اینا هم یکی تنبل تر از اون یکی زیاد روش کار نکردن . ولی خوب به هر حال روش زحمت کشیدن . شما نباید انقدر اینا رو بد جلوه بدید و سعی کنید حالشونو بگیرید . فکر کنید یه نفر یکی از زحمت کشای این فیلم بوده که خیلی روی فیلم برای بهتر شدنش تلاش کرده . حالا اگه شانسی پست شما رو بخونه شما فکر کن چقدر بهش بر می خوره یا ناراحت می شه . نباید همینجوری از زحماتشون گذشت . همین که داستانش آموزشیه و بچّه ها رو به خودش جلب کرده و خیلی چیزا رو درباره حضرت یوسف (ع) یاد می ده خودش کلّیه .
    یا حق
    اتفاقا باید بد جلوه بدی ، چون بده ! من هر چی میگردم یه نکته مثبت تو این فیلم نمیبینم ! خداوکیلی افسانه جومونگ رو با این مقایسه کن . حالا نیای بگی دست کارگردان تو داستان فیلم بستش ، چون همه جوره داستانو عوض کرده . مثلا توی یه قسمت جومونگ حدود 60 بار لوکیشن عوض میشه ، به چند موضع مختلف پراخت میشه و ... و توی یوسف توی هر قسمت ، یعقوب کمی حرف میزنه ، زلیخا کمی حرف میزنه ، یوسف کمی سوار اون کالسکه ـش این ور اونور چرخ میزنه و همین ... مبارزاتشونم که دیدیم ، مبارزه = سوتی ؟! خدایی مبارزه های جومونگ رو ببین و با این مقایسه کن ، اصلا قابل قیاس هستن ؟ تو قسمت امشب هیچ اتفاقی نیفتاد ؛ افتاد ؟ انصافا قسمت امشب چیزی داشت ؟
    حالا اگه شانسی پست شما رو بخونه شما فکر کن چقدر بهش بر می خوره یا ناراحت می شه
    دوستان رو نمیدونم اما من دوست دارم طرف بیاد پست منو بخونه و متوجه ایراداتش بشه ؛ بهش هم برخورد ، دیگه نقطه ضعف خودشه . متاسفانه ما ایرانی ها همین عادت هامونه که نمیزاره پیشرفت کنیم . ایرادا رو نگیم چون طرف بهش بر میخوره !!! ؟؟؟ خب تا انتقاد نباشه پیشرفت هست ؟

4. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نون درس کردن کنعانیا رو نشون میده اونوقت تو 20 دقیقه یوسف ازدواج کردو بچه دار شد
    به نکته خوبی اشاره کردی . کاملا موافقم .

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

من تا حالا فکر می کردم یوسف 40 سالشه
    اما دیروز فهمیدم 50 سالشه؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم تا یکم موهاش سفید می شه و صورتش پیر دعا می کنه جوون بشه

7. 4 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اتفاقا باید بد جلوه بدی ، چون بده ! من هر چی میگردم یه نکته مثبت تو این فیلم نمیبینم ! خداوکیلی افسانه جومونگ رو با این مقایسه کن . حالا نیای بگی دست کارگردان تو داستان فیلم بستش ، چون همه جوره داستانو عوض کرده . مثلا توی یه قسمت جومونگ حدود 60 بار لوکیشن عوض میشه ، به چند موضع مختلف پراخت میشه و ... و توی یوسف توی هر قسمت ، یعقوب کمی حرف میزنه ، زلیخا کمی حرف میزنه ، یوسف کمی سوار اون کالسکه ـش این ور اونور چرخ میزنه و همین ... مبارزاتشونم که دیدیم ، مبارزه = سوتی ؟! خدایی مبارزه های جومونگ رو ببین و با این مقایسه کن ، اصلا قابل قیاس هستن ؟ تو قسمت امشب هیچ اتفاقی نیفتاد ؛ افتاد ؟ انصافا قسمت امشب چیزی داشت ؟
    شما می گین جومونگ بهتر از این سریاله.خوب باید هم باشه اگه نباشه جای تعجب داره.چرا؟چون سازندش می دونه هر چقدر روش کار کنه و تعداد قسمتاش بیشتر باشه یا کاراکتر هاش بشتر باشه یا از لوکیشن های زیادی استفاده کنه به تناسب اون وقتی کارش تموم شه می تونه با فروشش چند برابر سود کنه.پس هر طور شده سعی می کنه خرج کنه تا فیلم بهتر شه و بعدش می تونه به هر کشور دیگه ای اون رو بفروشه.چه یه کشور اسلامی مثل ایران یا یه کشور دیگه مثل خودش.

یه بار مراحل تولید یه فیلمی مثل همین جومونگ رو نشون می داد ولی نمی دونم اسمش چی بود( نمی دونم چی چی شانگهای شایدم نه)چون کارگردان توی چین یه جای مناسب واسه فیلم برداری پیدا نکرد نشون می داد چطور با هلی کوپتر منطق مختلف رو می رفت و می دید تا آخر سر تونست توی یه کشور دیگه فکر کنم آمریکایی بود یه منطقه پیدا کنه بعدش اومد و خونه های سبک چینی رو توش ساختن و آدمای چینی آوردن و بخشیش رو تو اونجا فیلم برداری کردن!
    ولی توی کشور ما چی؟هر فیلمی که ساخته می شه بترکونه به چند تا کشور مثل کشور های عربی یا مثل پاکستان یا یه همچین کشورهایی فروخته می شه.حالا به نظر شما ارزش خرج کردن داره؟خداییش کدوم سایت غیر ایرانی دیدین که تبلیغ فروش یه فیلم ایرانی رو داشته باشه؟!!! ولی کدوم وبلاگ رو دیدین تو این چند ماهه که تبلیغ dvd سریال جومونگ رو نداشته باشه؟!!!
    پس حالا قبول دارین یه کارگردان تو ایران نمی تونه یه همچین ریسکی کنه؟پس این سریال رو با سریال های خارجی مقایسه نکنین چون اصلا قابل مقایسه نیست!این جا فقط سعی می شه روایت کنن و یه چیزی بسازن تا مردم رو مشغول کنن.و بیشتر سعی می کنن با فیلم نامه مردم رو به فیلم علاقه مند کنن.نه با صحنات زیباو لوکیشن های مختلف یا کاراکتر های زیاد.

9. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cj-afshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوتی کوچولو داشت این قسمت:
    اینکه یکی از اون سرباز ها یوسف و برادراش صحبت می کردند روی بازوش جای واکسن بود.قدیم که واکسن نبوده.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

ولی توی کشور ما چی؟هر فیلمی که ساخته می شه بترکونه به چند تا کشور مثل کشور های عربی یا مثل پاکستان یا یه همچین کشورهایی فروخته می شه.حالا به نظر شما ارزش خرج کردن داره؟خداییش کدوم سایت غیر ایرانی دیدین که تبلیغ فروش یه فیلم ایرانی رو داشته باشه؟!!! ولی کدوم وبلاگ رو دیدین تو این چند ماهه که تبلیغ dvd سریال جومونگ رو نداشته باشه؟!!!
    دوست عزیز شما جواب خودتو دادی ! خب معلومه فیلمی با این کیفیت باید هم فروش نکنه ، ضمن اینکه این فیلم برای فروش نیست ! سریال برای پخش در تلویزیون ساخته میشه نا با هدف فروش .
    پس حالا قبول دارین یه کارگردان تو ایران نمی تونه یه همچین ریسکی کنه؟
    چه ریسکی ؟ ریسک این که فیلم خوب بسازه یا یه فیلم چرت بسازه ؟ خب وقتی نمیتونه اصلا نسازه ! دوستان حرف خوبی زدن . سریال امام علی (ع) که چندین سال پیش هم ساخته شد به مراتب خیلی بهتر از این یوسف بود ، کما اینکه بودجه اون فیلم نسبت به زمان خودش خیلی کمتر از یوسف بود .

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

انگار نه انگار برای لحظه به لحظه ی این فیلم پول هنگفتی خرج شده آخه چرا باید برای نون پختن پول خرج کرد و یا برای در سفر بودن؟؟ این فیلم رو می تونن خیلی خوب به یه یک فیلم سینمایی 90 دقیق ای تیدیل کنند!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

انگار نه انگار برای لحظه به لحظه ی این فیلم پول هنگفتی خرج شده آخه چرا باید برای نون پختن پول خرج کرد و یا برای در سفر بودن؟؟ این فیلم رو می تونن خیلی خوب به یه یک فیلم سینمایی 90 دقیق ای تیدیل کنند!!
    مسئله بدتر اینه که قسمت اعظم بودجه صدا و سیما از مالیاتی که توسط دولت از من و شما گرفته میشه تامین میشه.

14. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •