معلومه ديگه همه رفتن سراغ درس و مشق و ديگه اصلا پاي كامپيوتر نميان !! ولي حواستون باشه اگه اين سوال جواب بديد ثواب بزرگي كرديد و هم تو اين دنيا و هم تو آخرت و 100 البته در كنكور نتيجشو ميبينيد
معلومه ديگه همه رفتن سراغ درس و مشق و ديگه اصلا پاي كامپيوتر نميان !! ولي حواستون باشه اگه اين سوال جواب بديد ثواب بزرگي كرديد و هم تو اين دنيا و هم تو آخرت و 100 البته در كنكور نتيجشو ميبينيد
رامبو عزیز بنده از قلم چی 30 سال کنکورش تست میزنم و تا الان به نکات خودش بسنده کردم.در مورد این کتاب ها نمیتونم نطری بدم.
سلام
آقا اصلا خودتو ناراحت نكن من خودم از اون دسته دانش آموزهايي هستم كه ديف 2 مشكل دارم مخصوصا انتگرال
شما الان برو مبتكران بگير به همراه سي سال كنكور
آموزشو از رو مبتكران بخون و كاملا روي تستهاي 30 سال مسلط شو
من همين كارو كردم توي دو تا آزمون اخر كانون كاملا نتيجه گرفتم
انشاا... بعد عيد هم رمزينه مياد براي انتگرال از اون استفاده ميكنيم!![]()
گاج خیلی عالیه
سلام
من دانشجوی رشته جهانگردی هستمکه دنبال دو تا کتاب یا جزوه یا .......... با محتوای
1-قوانین و مقررات دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
2- ویژگی ها و وظایف راهنمایان تور
هستم .اگر کسی در این رابطه کمکی میتونه بکنه لطفا دریغ نکنه. احتمالا بین کاربران این سایت باید کسی با این رشته تحصیلی پیدا بشه
. ممنونم
![]()
Last edited by mojtaba_sa; 02-03-2009 at 10:44.
مجيد جان دلبندم گاج كتاب درس دار ه .تازه كتابكلاس ربان فارسي رمزينه از همه كتاب هاي بازار بهتره خلاصه . من دنبال كتاب تست ميگردم.
سلام
بنده در مورد کتاب اطلاعی ندارم ولی ممنون میشم در مورد رشتتون یک توضیحی بدهید.چون تا حالا با کسی در این رشته برخورد نداشتم
بابت اف تاپیک هم عذز میخوام.
مرسی
برای دوستانی دنبال کتاب تست برای ادبیات و زبان فارسی هستند ، من رمزینه رو پیشنهاد میکنم .
سلام
من نمیدونم چه توضیحی بدم ولی در کل باید بگم وقتی این رشته رو دیدم قبول شدم میخواستم نرم ولی گفتم حالا یه ترم برم ببینم چطوره . الانم واقعا دوسش دارم درسامون به هر چیزی در رابطه با توریسم هست اشاره داره و چون رشته تقریبا جدیدی هست همه چیزش به روزه جز کتاباش !! چون کتاب در موردش خیلی کمه . رشته فوقالعاده جذابیه مخصوصا کلاسهای عملیش که میری تو دشت و صحرا و .....هر چی بیشتر میری جلو دوست داری بیشتر بدونی ، واسه منی که قبلا به این چیزا اصلا علاقه نداشتم .
نمیدونم ، هر سوال دیگه ای داری بپرس....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)