تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 123 از 923 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب ایول ، حالا شما که بچه های زبان رو بهتر میشناسی ، میشه یه تاپیک ایجاد کنی ، تا ببینیم چطور میشه ؟

البته منم خودم یه تاپیک ایجاد کردم در ( موضوعات علمی ) اما هیچ کس محل نزاشته فعلا ، فکر کنم توی انجمن زبان باشه بهتره
    لینک تاپیک رو میدی ؟ ... خودت باید زحمتش رو بکشی ... من سرم خیلی شلوغه (نمونه اش همین تأخیر در پاسخ)
    سلامک

دوستان من در مورد Meals و یا غذاها از شما سوال دارم. آیا این ترتیب درست هست؟

Breakfast
    Brunch
    Lunch
    Afternoon Tea
    High Tea Or Supper
    Dinner

صبحونه
    بین صبحونه و ناهار
    ناهار
    ظهر یه زهرمار سبک خوردن
    عصرونه
    شام

کاری ندارم بعضی از مردم یه کشور چی میگن و بعضی دیگه چی!!! انگلیسی معیار چی میگه؟
    ممنون
    اغلب درستن ... فقط در نظر بگیر که brunch رو میشه خیلی ساده تر "میان وعده" در نظر گرفت ... afternoon tea یه ذره زودتر از اون چیزی که ما بهش میگیم عصرانه اتفاق میفته (مثلا ساعت 4) ... high tea رو خیلی ها ممکنه معادل همین قبلی استفاده کنن ؛ British تره ...

و بطور کلی درباره ترتیبش : کاملا بسته به فرهنگ و مکان داره ...

(و اما بحث پایان ناپذیر) dinner و supper : خیلی جاها فرقی بین این دو قایل نیستن (مثلا امریکاییها که کلاً از supper کمتر استفاده می کنن) ... بریتیش ها supper رو نزدیک به همون عصرانه ای می دونن که شما هم در ترتیبت جای دادی ... بنابراین dinner به اون چیزی که ما بهش میگیم شام نزدیکتره (رسمی تر - مفصل تر) ؛ اما ممکنه اصلا در روز خورده بشه بعضی جاها... حتی مناطق مختلف امریکا و انگلیس هم در مورد کاربرد هر کدوم از اینا و اینکه اون وعده در چه زمانی خورده میشه هم تفاوت دارن ...مثلا ولزی ها یه چیز میگن ، اونی که از غرب امریکاس یه چیز دیگه ...

اینجا رو ببین که یه انگلیسی تجربه شخصی خودش درباره این سردرگمی رو میگه :
    I grew up eating breakfast, dinner and tea.

but now I eat breakfast, lunch and dinner, except when I am volunteering at a residential project I go to each year, when I eat breakfast, lunch and supper.

At weekends I tend to eat brunch and dinner or dinner (if we are having a 'roast' as you don't say roast lunch) and yet another dinner, or possibly tea.

Confusing I know.

//
    سپید جان هم همیشه لطف داره به ما ...

2. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

سلام عزیزان
    نظرتون درباره سریال طنز extraچیه ؟
    ناگفته نمونه این سریال در حال پخش از شبکه GEM(هاتبرد)هستش؟

در آغاز فعالیت hlhhlhyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض یکی بگه چیکارکنم زبان یاد بگیرم

باسلام به دوستانه عاشقه زبان انگیلسی.یکی به من بگه چیکارکنم زبان انگلیسیم مثل بلبل بشه دیوانه شدم ازبس کلاس زبان رفتم الان اینترچنج 1میرم 3ماه ولی واقعیت هیچی حالیم نشده همش گرامرمن فقط مکالمه میخام یاد بگیرم چیکارکنم دل زده شدم فقط نگین قبلا گفتیم که الان بعد 1.5ساله برگشتم تواین سایت
    Last edited by hlhhlhyan; 14-04-2009 at 20:05.

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دو ساله دارم میرم هنوز خودمو اول راه میبینم شما با سه ماه میخوای معجزه کنی؟
    زبان آموزی به عقیده ی من یه پروسه است که در طول زندگی به مرور تکمیلش میکنی, یه پروژه نیست که بخوای سریع سر و تهشو هم بیاری و ببندیش.
    حوصله کن و وقت بزار و صبور باش.

6. این کاربر از M.K_Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

باسلام به دوستانه عاشقه زبان انگیلسی.یکی به من بگه چیکارکنم زبان انگلیسیم مثل بلبل بشه دیوانه شدم ازبس کلاس زبان رفتم الان اینترچنج 1میرم 3ماه ولی واقعیت هیچی حالیم نشده همش گرامرمن فقط مکالمه میخام یاد بگیرم چیکارکنم دل زده شدم فقط نگین قبلا گفتیم که الان بعد 1.5ساله برگشتم تواین سایت
    شما اگر آموزشگاه خوب رفته باشید ، اصلا نباید روی گرامر به روش خسته کننده و قاعده ای کار کنند

شما اگر آموزشگاتون رو عوض کنید مشکل حل میشه

تو کتاب اینترچنج هم فقط گرامر که نیست ...

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

شما یه کم قسمتای خوب داستان رو زیاد تر کن .... یعنی بیشتر فیلم ببین ... برو با خارجکی ها چت کن ... اگه استفاده نکنی یاد نمی گیری ... اگرم یاد بگیری خیلی کنده ... برو تو کار چت کردن به زبان انگلیسی ( بهتره که طرف مقابلت هم انگلیسی زبان باشه ) ، فیلم دیدن هم که لیسنینگ رو قوی می کنه .... همین دیگه ...

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

The grammar of each language is the base of its language and aiming to learn a language without knowing the grammar looks like to construct a tower without building the foundation
    Last edited by SCYTHE; 14-04-2009 at 21:41.

10. این کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

Grammar of each language is the base of its language and aiming to learn a language without knowing the grammar looks like to construct a tower without building the foundation
    The Grammar of the language is not necessarily learnt through attending the boring Grammar-based classes

most of communicative courses, like Interchange, aimed on teaching the Grammar indirectly

داره خودمونی میشه Ezmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

the grammar of each language is the base of its language and aiming to learn a language without knowing the grammar looks like to construct a tower without building the foundation
    پس میشه به من بگین چطوریه که یه بچه 4-5 ساله بدون اینکه خوندن و نوشتن بلد باشه می تونه به راحتی صحبت کنه؟

13. 2 کاربر از Ezmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

پس میشه به من بگین چطوریه که یه بچه 4-5 ساله بدون اینکه خوندن و نوشتن بلد باشه می تونه به راحتی صحبت کنه؟
    محمد.کلرجی من در تکمیل صحبتهای Scythe گفتند که لزوما برای یادگیری نکات گرامری نباید سراغ کتابهای گرامر(که نسبتا خسته کننده هم هستند) رفت...
    یک بچه ی 4 و 5 ساله، همانطور که زبان مادریش را یادگرفته زبان دوم را یاد میگیره...
    یعنی در آموزشگاهها محیطی براشون فراهم میشه که فقط به انگلیسی صحبت میکنن و ذهن بچه ها انقدر باز هست که قدرت یادگیری بالایی با همچین روشی(بودن در محیط) دارند...
    همانطور که یک نوزاد از طریق شنیدار زبان مادریش را یاد میگیره، بچه 4 و 5 ساله هم به همین طریق، بیشتر شنیداری زبان را یاد میگیره...
    ----
    برای بزرگسال هم همین روش جواب میده، ولی از آنجایی که بازدهی ذهن با توجه به بالا رفتن سن، کمتر میشه، بزرگسالها بیشتر نیاز دارند تا به سمت قوانین برند تا بتونن مطلب را بخوبی درک کنند...ولی من به شخصه حتی برای بزرگسال یادگیری گرامر را از طریق مکالمه، شنیدار، گفتار و خواندن میدانم تا لزوما خواندن کتابهای گرامری

15. 2 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •