نه دیگه بزرگتر نمی شه چون اس ام اس دیگه
من میخواستم این گوشی رو بگیرم ولی شما گفتین که uiq تعطیل شد من یکم نسبت به این گوشی سرد شدم....
میشه بگین با این حساب بعدا مشکلات درست میشه برای این گوشی یا نه ؟؟؟
مثلا نرم افزار براش نیاد یا اینکه خیلی چیزایه دیگه؟؟؟؟
آره ممکنه
البته الان تازه تعطیل شده
اما در آینده برنامه های جدید خیلی کم ممکنه واسش نوشته بشه
با اینحال برنامه های موجود هم تقریبا کفایت میکنه
یکی از دوستان که انگلیسیش خوبه این متن رو به انگلیسی برگردونه ایمیل کنم به سونی اریکسون ببینیم چی میگن:
آیا با توجه به تعطیلی uiq هنوز هم ممکن هست که سونی اریکسون آپدیت جدید برای گوشی های uiq خصوصا g900 و g700 ارائه کنه؟
اینم ترجمش:
Considering the closure of uiq still is possible that Sony Eriksson update for new handsets especially direct uiq G900 and G700 direct presented?
آقا حالا من چیکار کنم.
دوست ندارم از دنیا عقب بیفتم و پولم ندارم که n82 بگیرم.
ورژن uiq این گوشی چنده؟؟
البته میدونم که من با این یکم پول توقعات زیادی دارم ولی ....
آخه میخواستم لمسی باشه....آفیس و pdf ویرایش کنه...وایرلس باشه چون خونمون از اینترنت وایرلس استفاده میکنیم
....جی پی اس داشته باشه که اینو دیگه گفتم پررو میشم .... دوربین 5 داشته باشه .
اول افتادم تو خط n78 که فهمیدم زیاد هنگ میکنه و جالب هم نیست. تازه زیاد با نوکیا حال نمیکنم.
بعد افتادم تو خط p1 و w960 که دیدم این دوتا خیلی بزرگن و واقعا نمیشه باهاشون راحت بود تا اینکه اینو پیدا کردم و حالا هم که uiq درش تخته شد!!!!! شانس از این قشنگتر نمیشه!!!
با توجه به نیازهایی که داری (لمسی و آفیس و پی دی اف و وایرلس) uiq (مخصوصا G900) میتونه کمکت کنه
اما از 5 مگاپیکسل g900 انتظار زیادی نداشته باش
چون خیلی ها خوششون نیومده
منم میگم در حد 5 نیست
ولی کلا وقتی نیاز نرم افزاری زیادی نداری مشکلی نداره
uiq تخته هم شده باشه مشکلی نیست
ضمنا آخرین آپدیت g900 به نظرم خیلی عالیه و مشکلی نداره
منم فقط واسه کنجکاوی میخوام از سونی ایکسون بپرسم که میاد باز یا نه
ممنون بابت ترجمه
Last edited by armin_goooodboy; 08-02-2009 at 13:07.
سلام
دوستان یک سوال داشتم
ایا می توانم برنامه یا بازی جاوا رو روی این گوشی نصب کنم
بله میتونید
میتونی اما بعضی از بازی های جاوا ممکنه توش سرعت کمی داشته باشی
مثلا اگه ماشین باشه یکم با سرعت کم نشونت میده
ولی از لحاظ برنامه مشکلی نداری
دوستان میخام اگه میشه منو راهنمایی کنید
میخام گوشی بگیرم بین جی 900 و سی 902 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. میخاستم نظره شما رو بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دورین زیاد برام مهم نیست فقط از تاچ سکرین جی 900 و اپشن هایی که تو کوشی هست خوشم امده.البته سی 902 هم عالیه ولی واسه من وای فای خیلی مهمه که جی 900 داره.
من از یه فروشنده ای شنیدم میگفت سی 902 بگیری بهتره . میگفت جی 900 چون لمسی هست حساسه و زیاد گیر میکنه.
شرمنده اگه سوالام تکراری بود ولی راستش حسش نبود همه ی صفحات رو بخونم
پیشاپیش تشکر میکنم![]()
دوست من g900 بهتره و نمیدونم اون فروشنده روی چه حساب این حرف رو زده!!!دوستان میخام اگه میشه منو راهنمایی کنید
میخام گوشی بگیرم بین جی 900 و سی 902 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. میخاستم نظره شما رو بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دورین زیاد برام مهم نیست فقط از تاچ سکرین جی 900 و اپشن هایی که تو کوشی هست خوشم امده.البته سی 902 هم عالیه ولی واسه من وای فای خیلی مهمه که جی 900 داره.
من از یه فروشنده ای شنیدم میگفت سی 902 بگیری بهتره . میگفت جی 900 چون لمسی هست حساسه و زیاد گیر میکنه.
شرمنده اگه سوالام تکراری بود ولی راستش حسش نبود همه ی صفحات رو بخونم
پیشاپیش تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)