کسی نیست جواب بده؟
-----
راستی یاهو من 8.1 وقتی on می شم هیچ کدام از ایدی ها نیست سفیده سفید این مشکل را باید چطور حل کرد؟
پاک کردم دوباره ریختم ولی باز نشد
کسی نیست جواب بده؟
-----
راستی یاهو من 8.1 وقتی on می شم هیچ کدام از ایدی ها نیست سفیده سفید این مشکل را باید چطور حل کرد؟
پاک کردم دوباره ریختم ولی باز نشد
دوست عزیز یه
ctrl+f بزن
دوست عزیز اینو امتحان کرده بودم جواب نمی ده عزیز کلا انگار اصلا هیچ ایدی نداری
-----
راستی اون مشکل پروفایل مارو کسی نمی تونه حل کنه ارور داره عکسشو گذاشتم تو پست بالام
اون عكسي گذاشتين رو نميدونم اما مشكل ظاهر نشدن اد ليست رو من هم دارم...از يك فـــيلتر شكن يا
تغيير دهنده ip استفاده كنيد...احتمالا درست بشه
من تا امروز صبح از طریق Fr e e g a t e میتونستم آنلاین بشم، اما دیگه نمیشه!
فکر کنم دوستام من رو چش زدن: دی
ممنون از توضیحت . من چون از ایران تماس می گیرم و ویزا کارت یا کارت اعتباری ندارم نمی تونم به صورت کامپیوتر به تلفن ازش استفاده کنم پس فقط می تونم به صورت کامپیوتر به کامپیوتر از یاهو مسنجر استفاده کنم . اسکایپ رو هم که نصب کردم همین مشکل رو باهاش داشتم چون اکانت یا کارت اعتباری از من می خواست نتونستم ازش استفاده کنم
من الان یاهومسنجر10 رو نصب کردم حالا برای شروع باید آی دی و پسوردی که برای لاگ این کردن بهش میدم همون آی دی و پسوردی باشه که باهاش وارد یاهو ایمیل میشم ؟ پسورد هم باید دقیقا همون باشه ؟
Last edited by Setareh 2006; 21-06-2009 at 17:04.
خب از u94 استفاده كن همشهري
بله ....عوض شدن ورژن ياهو مسنجر هيچ ارتباطي با يوزر و پسوورد نداره و شما بايد همون يوزر و پسوورد
قبليتون رو استفاده بفرماييد
بابا همشهری: دیخب از u94 استفاده كن همشهري
اون که دیگه اصلا کار نمیکنه!
کلا connect نمیشه! از بیخ و بن زدنش!!!
نه نه من منظورم این نبود که قبل از این ورژن 10 ، ورژن قبلیش رو روی کامپیوتر نصب کرده بودم بلکه الان واسه اولین باره که دارم یاهو منسنجر رو روی کامپیوتر نصب می کنم و ورژنش هم 10 هستش . حالا می خواستم بدونم آی دی و به خصوص پسوردی که برای لاگ این کردن باید بهش بدم همون آدی و پسوردی باید باشه که باهاش وارد یاهو ایمیل میشم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)