آخ واقعا گل گفتی...اگه 6220 صفحه نمایش 2.4 و فرستنده FM و دوتا باند پخش داشت دیگه آخره گوشی بود.(اگه رنگه حروف صفحه کلید بجای ابی خاکستری بود جذاب تر میشد)
راستی بچه ها برنامه ای برای تغییر تنظیمات چراغ اعلام وضعیت (Status Light) سراغ ندارین؟
آخ واقعا گل گفتی...اگه 6220 صفحه نمایش 2.4 و فرستنده FM و دوتا باند پخش داشت دیگه آخره گوشی بود.(اگه رنگه حروف صفحه کلید بجای ابی خاکستری بود جذاب تر میشد)
راستی بچه ها برنامه ای برای تغییر تنظیمات چراغ اعلام وضعیت (Status Light) سراغ ندارین؟
خداييش دستت درد نكنه ،خيلي حال داد . تو تلويزيون ما با رنگ زرد و سفيد رديف شد . احتمالا" روي سيستمهاي مختلف تلويزيونها ، فرق ميكنه .ممنون
در مورد نصب نرم افزار ضبط مكالمات . مهم نيست اگه بوق بزنه ، براي شروع ، براي اولين تجربه نصب يك نرم افزار روي گوشي ، دوست دارم بدونم چطوري نرم افزار نصب ميشه . اين فايل 400 كيلوبايتي رو دانلود كردم كه دوست خو بم mohamadreza666 آدرسش رو توي چند پست قبلي قرار داده بود . حالا اگه شما يا ساير دوستان ،لطفي كنيد و يه توضيح مختصري در باره نصب نرم افزار بديد ممنون ميشم . يه توضيح كوچك هم از حذف برنامه بدين كه ديگه عالي ميشه .
ببخشيد سوالام در سطح پايينه .
يه سوال ديگه داشتم : با GPS چطور كار ميكنن ؟ بايد اول يه نقشه واسش دانلود كنم يا اينكه نقشه رو خودش هست . من كمي تلاش كردم واسه وصل شدن به GPS ، كه نشد . گفتم شايد اشتباه كردم كه به ماهواره وصل نميشه . باز هم با راهنمايي كوچكي از دوستان ، مشكل ما حل خواهد شد . ممنون
پيشاپيش از پاسخ دوستان نهايت تشكر رو دارم .
Last edited by FAR_FA; 02-08-2009 at 07:44.
خواهش میکنم .ما همه اینجاییم واسه همین!!
واسه نصب هر برنامه ای: باید Nokia PC suite رو که توی سی دی گوشی هست رو توی کامپیوتر نصب میکنی.
گوشی رو با کابل mini usb وصل میکنی.وقتی سیستم کاملا گوشی رو شناخت و نصب کرد>>> PC Suite رو اجرا کن.چند تا قسمت داره که یکیش Instal Applications هست.اونو که زدی فایل مربوط به برنامه ای که میخوای نصب کنی انتخاب میکنی. بعد از یه سوال نصب رو از خود گوشی دنبال میکنی و نصب تموم میشه
برای پاک کردن برنامه از گوشی به این آدرس میری:
Menu>Tools>Data Manager>application manager
اونجا لیست همه ی برنامه ها هست.اونی که خواستی پیدا میکنی و دکمه ی C رو میزنی( یا Option\uninstall ) و تموم.
در مورد GPS من هنوز چیزی نمیدونم.
Last edited by .SA33D.; 02-08-2009 at 09:25. دليل: .... . . . . . . . .
نرم افزلر اسمارت کام رو دانلود کن با نقشه شهرهایی که نیاز داری .يه سوال ديگه داشتم : با GPS چطور كار ميكنن ؟ بايد اول يه نقشه واسش دانلود كنم يا اينكه نقشه رو خودش هست . من كمي تلاش كردم واسه وصل شدن به GPS ، كه نشد . گفتم شايد اشتباه كردم كه به ماهواره وصل نميشه . باز هم با راهنمايي كوچكي از دوستان ، مشكل ما حل خواهد شد . ممنون
مثل فرفره کار میکنه .
نرم افزلر اسمارت کام رو دانلود کن با نقشه شهرهایی که نیاز داری .يه سوال ديگه داشتم : با GPS چطور كار ميكنن ؟ بايد اول يه نقشه واسش دانلود كنم يا اينكه نقشه رو خودش هست . من كمي تلاش كردم واسه وصل شدن به GPS ، كه نشد . گفتم شايد اشتباه كردم كه به ماهواره وصل نميشه . باز هم با راهنمايي كوچكي از دوستان ، مشكل ما حل خواهد شد . ممنون
مثل فرفره کار میکنه .
کجا زندگی می کنی ؟؟؟
اگه تو یکی شهر های بزرگ هستی گارمین از اسمارت کام بهتره ...
توي رشت . قبلا" توي يكي از پستها خوندم كه ميشه هردو رو نصب كرد درسته ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
واسه نصب حتما" بايد گوشي رو هك كنم يا بدون هك هم نصب ميشه ؟ ممنون
آخرين نسخه اين دوتا نرم افزار رو از كجا بايد دانلود كنم ؟ ورژن گوشي من 5.15 هست .
پيشاپيش تشكر ميكنم از پاسخ دوستان
Last edited by FAR_FA; 03-08-2009 at 07:41.
يعني از توي خود برنامه بايد به GPS نصب شد ؟ يا اينكه اول بايد از طريق GPS خود گوشي ارتباط برقرار كرد و بعد برنامه رو باز كرد و ... ؟
با تشكر
چرا میشه ...
برای دان کردن برنامه هم برو بخش نرمافزاری انجا آموزش هم هست ...
سلام دوستان
من بعد از کلی کلنجار رفتن با درس و دانشگاه برگشتم تا در خدمت شما بزرگواران باشم
عزیز یک روش ساده تر اینه که شما روی آیکون برنامه تو گوشی کلید C رو بزنی تا پاک بشه !
خیلی راحت هست که برای بازی ها و برنامه ها کاربرد داره ....
سوالی هست ما در خدمتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)